Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie o slot :) .

DMG
 Share

Recommended Posts

Cześć . Z góry chcę powiedziec , że jeżeli napisałem w złym dziale , bądź poddziale - przepraszam i prosze o przeniesienie . Nie wiem co mam tak dokładnie napisać więc napiszę tak po swojemu .

Z tego co wiem przysługuje mi slot na miesiąc z powodu wygrania mapy na GunGame :D . Jeżeli coś pomyliłem - przepraszam. No więc napsałem sobie taki wzór :) I taki podaję:)

Nick w grze : dMg , JadOM | dMg

Admin/slot : Slot :)

Płatność : Nie

Info : http://banid.pl/kto?to=0:0:9010492

SiD : Wyżej .

No to chyba Tyle :) . VirusX to była uczciwa gra :) Knive MASTER ! :D

Nie no dla funu odpalilismy GG dzisiaj na jakiejs mapie z dupy, takiej co zabicie z glocka zajmowalo okol o10 minut a respy byly tak oddalone od siebie, ze strzal w glowe z jednego konca mapy zabieral 6hp...

To byl swego rodzaju event i dmg faktycznie wygral...

Zreszta wiecej osob bralo udzial.

Zreszta wiecej osob bralo udzial.

Jeżeli chodzi o ten gg na arena2 to brałem w nim kurwa udział dopóki jakiś zjebany sebek dał mi 5minutowego bana zatytułowanego " ' ' " Gdyby nie to 5 minut to bym wygrał ,a ta kurwa nie dość ,ze zamykała to jeszcze bana mi wciupnęła :D

Jeżeli chodzi o ten gg na arena2 to brałem w nim kurwa udział dopóki jakiś zjebany sebek dał mi 5minutowego bana zatytułowanego " ' ' " Gdyby nie to 5 minut to bym wygrał ,a ta kurwa nie dość ,ze zamykała to jeszcze bana mi wciupnęła :D

Dobrze napisane "brałem w nim kurwa udział" - Ty biegałeś tyłem po całej mapie i dawales sobie wbijać kosy :-D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.