❤ DMG Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Cześć . Z góry chcę powiedziec , że jeżeli napisałem w złym dziale , bądź poddziale - przepraszam i prosze o przeniesienie . Nie wiem co mam tak dokładnie napisać więc napiszę tak po swojemu . Z tego co wiem przysługuje mi slot na miesiąc z powodu wygrania mapy na GunGame . Jeżeli coś pomyliłem - przepraszam. No więc napsałem sobie taki wzór I taki podaję Nick w grze : dMg , JadOM | dMg Admin/slot : Slot Płatność : Nie Info : http://banid.pl/kto?to=0:0:9010492 SiD : Wyżej . No to chyba Tyle . VirusX to była uczciwa gra Knive MASTER ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Z tego co wiem przysługuje mi slot na miesiąc z powodu wygrania mapy na GunGame HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA sie uśmiałem. To ja poprosze serwer za wygrane gungejmy. A jak to prawda to dam Orzehowi bana na tydzien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Płatność : Nie Hahahahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 9, 2011 Author Report Share Posted September 9, 2011 A jak to prawda to dam Orzehowi bana na tydzien. JupI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Nie no dla funu odpalilismy GG dzisiaj na jakiejs mapie z dupy, takiej co zabicie z glocka zajmowalo okol o10 minut a respy byly tak oddalone od siebie, ze strzal w glowe z jednego konca mapy zabieral 6hp... To byl swego rodzaju event i dmg faktycznie wygral... Zreszta wiecej osob bralo udzial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Zreszta wiecej osob bralo udzial. Jeżeli chodzi o ten gg na arena2 to brałem w nim kurwa udział dopóki jakiś zjebany sebek dał mi 5minutowego bana zatytułowanego " ' ' " Gdyby nie to 5 minut to bym wygrał ,a ta kurwa nie dość ,ze zamykała to jeszcze bana mi wciupnęła Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 dac mu slota Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 A jak to prawda to dam Orzehowi bana na tydzien. To byl swego rodzaju event i dmg faktycznie wygral... Cos czuje, ze Orzeh dostanie banika na tydzien !!!!!!!! No chyba, ze ktos nie ma jaj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 9, 2011 Author Report Share Posted September 9, 2011 No to co "banujemy " Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Jeżeli chodzi o ten gg na arena2 to brałem w nim kurwa udział dopóki jakiś zjebany sebek dał mi 5minutowego bana zatytułowanego " ' ' " Gdyby nie to 5 minut to bym wygrał ,a ta kurwa nie dość ,ze zamykała to jeszcze bana mi wciupnęła Dobrze napisane "brałem w nim kurwa udział" - Ty biegałeś tyłem po całej mapie i dawales sobie wbijać kosy :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Co ty pierdolisz Ja nigdy nie biegałem tyłem do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 10, 2011 Author Report Share Posted September 10, 2011 Jak będzie przyznany ten slocik to proszę napisać , bo nie wiem kiedy to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 przyznany. jak bedzie 22/22 to wchodzisz przez konsole wpisujac connect 80.72.41.211:27032 jak bedzie 23/22 to znaczy ze freeslot jest zajety Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 10, 2011 Author Report Share Posted September 10, 2011 Aha . No to dobrze Dzięki . Jak będzie taki drugi event to wejdę Ale Virus prowadziłeś już na ak byłeś , a ja DGL wyciągnąłem . ~Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts