oŚka Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 JakiÂ? H@ chyba za bardzo sie rozhulaÂł na serwerze, mianowicie caÂły czas, nie zwaÂżajÂ?c na proÂ?by innych puszczaÂł wrĂŞcz wkurwiajÂ?cÂ? muzykĂŞ, co wywoÂłaÂło fale skarg i prĂłÂ?b o bana, kicka czy chociaÂż gaga dla niego...niestety co immunitet to immunitet. WidaĂ? czarno na biaÂłym jaki dajecie (nie wszyscy) nam przykÂład. Nie wiem kto to byÂł graÂł na nicku takim jak w temacie. Nie wiem teÂż, co chciaÂłeÂ? w ten sposĂłb osiÂ?gnÂ?Ă?, ale nowych graczy to na pewno nie przyciÂ?gnie, a co najwyÂżej odstraszy i zniechĂŞci innych do gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 O$ka popatrz chociaz raz na twoj podpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Demonic Barber From Fleet Street. Alleluja jestem gotĂłw, usÂłyszaÂłem gÂłos Pana mogĂŞ iÂ?Ă?. Teraz sÂłyszysz gÂłos Pana teÂż moÂżesz iÂ?Ă?. SwojÂ? drogÂ? ciekawe kto to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 Nie istotne kto. O$ka popatrz chociaz raz na twoj podpis -To ma coÂ? wspĂłlnego z tematem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 no wypierdalaj nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 Nie teraz...daruj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Nie podoba sie? to wiadomo co Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 No tak, masz racjĂŞ, przecieÂż moÂ?ci Pan H@ chce sobie posÂłuchaĂ? warczenia to niech inni sie mĂŞczÂ?, co tam.... MyÂ?licie, Âże to ok?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Ty mosz opcja mute. A warczenie Rlz !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 tak .... bo to byÂła dobra muza ktĂłrÂ? znam i lubiĂŞ..... nie podoba sie mutowaĂ? ^^ tym bardziej Âże admin ma zawsze racje, a jak nie ma racji to...... wiadomo o co chodzi. ZresztÂ? muzyka leciaÂła normalnie a nie to co czasem ludzie puszczaja Âże tylko sÂłyszeĂ? charczenie. P.S-nie gadaj Âże byÂłeÂ? taki gÂłupi i nie wiedziaÂłeÂ? kto graÂł na tym nicku...LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 P.S-nie gadaj Âże byÂłeÂ? taki gÂłupi i nie wiedziaÂłeÂ? kto graÂł na tym nicku...LOL nie przeceniaj go pamietasz wkret z madzia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 P.S-nie gadaj Âże byÂłeÂ? taki gÂłupi i nie wiedziaÂłeÂ? kto graÂł na tym nicku. WeÂĽ kurwa 4rci juÂż nie jesteÂ? moim kolegÂ? jak kurwa moÂżesz byĂ? tak naiwny! Nie chce mi siĂŞ dyskutowaĂ? o puszczaniu muzyki na serwerze tylko dlatego, Âże ci oÂ?ka do gustu nie przypadÂła i twoim 12 letnim fanom DziÂ? przestudiowaÂłem po raz drugi tutorial hlss, poprzednim razem wszystkim siĂŞ podobaÂło prawda JUVE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 wiesz duÂże mam powÂ?tpiewanie Âże ja byÂłem naiwny ^^ bleach roox i c**j Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 abba ojcze ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 kola ty znasz moje zdanie, ja wiem Âże muze puszczasz ty i tyle, tak to juÂż jest w poslce, daĂ? komuÂ? wÂładze to od Â?rodka wszystko rozpierdolÂ? zal Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ja wiem Âże muze puszczasz ty i tyle O kurwa wydaÂło sie. tak to juÂż jest w poslce, daĂ? komuÂ? wÂładze to od Â?rodka wszystko rozpierdolÂ? zal Tak to juÂż jest w polsce, obsmarowuje siĂŞ tych co majÂ? wÂładze przez tych ktĂłrzy jej nie majÂ? chcÂ? wszystko rozpierdoliĂ?. Powiem wam dlaczego siĂŞ do mnie dojebaliÂ?cie, bo puszaÂłem muze na faku a Âżaden no name do tego nie ma prawa, jak siĂŞ wydaÂło, Âże to h@ to teÂż nie wypada. A jednak sÂ? osoby ktĂłre puszczajÂ? muze i jest dobrze. Pierdolcie siĂŞ prawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Japa ciulu z czĂŞstochowy spokĂłj nie ma tematu wogle Âżal. nie?? Spokojnie. OÂ?ka lubi Scootera i inne techniafki to niech se zmutuje i ciul nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ale rozumia puszczaĂ? normalno muza, a nie Âże kurwa huja sÂłychaĂ? bo kurwa charczy a na dodatek 5 naroz puszczo . Kola weÂĽ sie uspokĂłj bo jeszcze do dymisji pĂłjdziesz... :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
axa Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Zbanujcie tego GroSSo to jakis niewychowany bachor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 teÂż mie wkurwio :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Axa jesli chodzi o moj savoir vivre to jest on na Â?wiatowym poziomie Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Kola"]ja wiem Âże muze puszczasz ty i tyle O kurcze blade wydaÂło sie. tak to juÂż jest w poslce, daĂ? komuÂ? wÂładze to od Â?rodka wszystko rozpierdolÂ? zal Tak to juÂż jest w polsce, obsmarowuje siĂŞ tych co majÂ? wÂładze przez tych ktĂłrzy jej nie majÂ? chcÂ? wszystko rozpierdoliĂ?. Powiem wam dlaczego siĂŞ do mnie dojebaliÂ?cie, bo puszaÂłem muze na faku a Âżaden no name do tego nie ma prawa, jak siĂŞ wydaÂło, Âże to h@ to teÂż nie wypada. A jednak sÂ? osoby ktĂłre puszczajÂ? muze i jest dobrze. Pierdolcie siĂŞ prawi. A jeszcze raz puscicsz muzyke jak bedzie lecialo moje alleluja to rozdupce wszystko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 Axa jesli chodzi o moj savoir vivre to jest on na Â?wiatowym poziomie WiĂŞc nam to udowodnij i zamknij ryj, a swĂłj savoir vivre zaprezentuj w SPAMERLANDII. WiĂŞc do niczego konkretnego nie dojdziemy, bo paru burakĂłw nie potrafi sie pohamowaĂ?, Z resztÂ?...co ja mogĂŞ? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ale rozumia puszczaĂ? normalno muza, a nie Âże kurwa huja sÂłychaĂ? bo kurwa charczy a na dodatek 5 naroz puszczo Kiedy 5 puszczaÂło muzyke, kiedy chuja byÂło sÂłychaĂ? jak ja puszczaÂłem. Kola weÂĽ sie uspokĂłj bo jeszcze do dymisji pĂłjdziesz... :] A co tĂŞsknisz bedziesz bronzo dupo wÂłaÂĽie. Grosso wczoraj puszczaÂł muze i byÂł total lajt ogar wiĂŞc wara. Do chuja w ogĂłle z takÂ? opozycjÂ? nawet nie zakasaÂłem rĂŞkawĂłw. WiĂŞc do niczego konkretnego nie dojdziemy A do czego ty chcesz dojÂ?Ă?, puÂ?ciÂłem muzyke tak jak parenaÂ?cie innych graczy z serwera, wkurwiÂłem i zadowoliÂłem po poÂłowie, wiĂŞc masz jakiÂ? problem do mojej osoby, przykro mi ale jebie mnie to. Chyba, Âże ja nie mogĂŞ puszczaĂ? muzyki a komar, grosso, virus, volantis, juve, sadness i kilka innych osĂłb tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 jesli mozna tak sie wtracic miedzy wodke a zakaske, ja to w ogole bym zrobil alltalk, taki na wszystkie mapy... co do puszczania muzyki - jak nie trafia w Twoje gusta -> mute power :F ode mnie eot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts