Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Barber

oŚka
 Share

Recommended Posts

Jaki� H@ chyba za bardzo sie rozhula³ na serwerze, mianowicie ca³y czas, nie zwa¿aj�c na pro�by innych puszcza³ wrêcz wkurwiaj�c� muzykê, co wywo³a³o fale skarg i pró�b o bana, kicka czy chocia¿ gaga dla niego...niestety co immunitet to immunitet.

WidaĂ? czarno na biaÂłym jaki dajecie (nie wszyscy) nam przykÂład.

Nie wiem kto to byÂł graÂł na nicku takim jak w temacie.

Nie wiem teÂż, co chciaÂłeÂ? w ten sposĂłb osiÂ?gnÂ?Ă?, ale nowych graczy to na pewno nie przyciÂ?gnie, a co najwyÂżej odstraszy i zniechĂŞci innych do gry.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

tak .... bo to byÂła dobra muza ktĂłrÂ? znam i lubiĂŞ..... nie podoba sie mutowaĂ? ^^ tym bardziej Âże admin ma zawsze racje, a jak nie ma racji to...... wiadomo o co chodzi. ZresztÂ? muzyka leciaÂła normalnie a nie to co czasem ludzie puszczaja Âże tylko sÂłyszeĂ? charczenie.

P.S-nie gadaj Âże byÂłeÂ? taki gÂłupi i nie wiedziaÂłeÂ? kto graÂł na tym nicku...LOL

P.S-nie gadaj Âże byÂłeÂ? taki gÂłupi i nie wiedziaÂłeÂ? kto graÂł na tym nicku.

WeÂĽ kurwa 4rci juÂż nie jesteÂ? moim kolegÂ? jak kurwa moÂżesz byĂ? tak naiwny!

Nie chce mi siĂŞ dyskutowaĂ? o puszczaniu muzyki na serwerze tylko dlatego, Âże ci oÂ?ka do gustu nie przypadÂła i twoim 12 letnim fanom :P DziÂ? przestudiowaÂłem po raz drugi tutorial hlss, poprzednim razem wszystkim siĂŞ podobaÂło prawda JUVE?

ja wiem Âże muze puszczasz ty i tyle

O kurwa wydaÂło sie.

tak to juÂż jest w poslce, daĂ? komuÂ? wÂładze to od Â?rodka wszystko rozpierdolÂ? zal

Tak to juÂż jest w polsce, obsmarowuje siĂŞ tych co majÂ? wÂładze przez tych ktĂłrzy jej nie majÂ? chcÂ? wszystko rozpierdoliĂ?.

Powiem wam dlaczego siĂŞ do mnie dojebaliÂ?cie, bo puszaÂłem muze na faku a Âżaden no name do tego nie ma prawa, jak siĂŞ wydaÂło, Âże to h@ to teÂż nie wypada. A jednak sÂ? osoby ktĂłre puszczajÂ? muze i jest dobrze. Pierdolcie siĂŞ prawi.

Kola"]
ja wiem Âże muze puszczasz ty i tyle

O kurcze blade wydaÂło sie.

tak to juÂż jest w poslce, daĂ? komuÂ? wÂładze to od Â?rodka wszystko rozpierdolÂ? zal

Tak to juÂż jest w polsce, obsmarowuje siĂŞ tych co majÂ? wÂładze przez tych ktĂłrzy jej nie majÂ? chcÂ? wszystko rozpierdoliĂ?.

Powiem wam dlaczego siĂŞ do mnie dojebaliÂ?cie, bo puszaÂłem muze na faku a Âżaden no name do tego nie ma prawa, jak siĂŞ wydaÂło, Âże to h@ to teÂż nie wypada. A jednak sÂ? osoby ktĂłre puszczajÂ? muze i jest dobrze. Pierdolcie siĂŞ prawi.

A jeszcze raz puscicsz muzyke jak bedzie lecialo moje alleluja to rozdupce wszystko !

Axa jesli chodzi o moj savoir vivre to jest on na Â?wiatowym poziomie

WiĂŞc nam to udowodnij i zamknij ryj, a swĂłj savoir vivre zaprezentuj w SPAMERLANDII.

WiĂŞc do niczego konkretnego nie dojdziemy, bo paru burakĂłw nie potrafi sie pohamowaĂ?,

Z resztÂ?...co ja mogĂŞ? :?

ale rozumia puszczaĂ? normalno muza, a nie Âże kurwa huja sÂłychaĂ? bo kurwa charczy a na dodatek 5 naroz puszczo

Kiedy 5 puszczaÂło muzyke, kiedy chuja byÂło sÂłychaĂ? jak ja puszczaÂłem.

Kola weÂĽ sie uspokĂłj bo jeszcze do dymisji pĂłjdziesz... :]

A co tĂŞsknisz bedziesz bronzo dupo wÂłaÂĽie.

Grosso wczoraj puszczaÂł muze i byÂł total lajt ogar wiĂŞc wara.

Do chuja w ogĂłle z takÂ? opozycjÂ? nawet nie zakasaÂłem rĂŞkawĂłw.

WiĂŞc do niczego konkretnego nie dojdziemy

A do czego ty chcesz dojÂ?Ă?, puÂ?ciÂłem muzyke tak jak parenaÂ?cie innych graczy z serwera, wkurwiÂłem i zadowoliÂłem po poÂłowie, wiĂŞc masz jakiÂ? problem do mojej osoby, przykro mi ale jebie mnie to.

Chyba, Âże ja nie mogĂŞ puszczaĂ? muzyki a komar, grosso, virus, volantis, juve, sadness i kilka innych osĂłb tak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.