Gleboki Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Witam , Z wielaką chęcią wchodzę na forum i pisze skarge na admina j.w. Grajac sobie, zacząłem dyskusje z rzekom Sexy head girl,. Sytaucja wygalada tak że ona probowała jezdzic bo mnie , ja nie bedac dłuznym tym samym jej odpłacałem. Z mojej strony nie padły żadne bluzgi, nawet rekin powiedzial że sie kochamy.(na zapytanie Filipka czy sobie jezdzimy) Niestety Pani admin nie wytrzymała nerwowo i dałami kicka, po chwili wróciłem i powiedziałem że nie życze sobie takich rzeczy i jeszcze raz tak zrobi to bede zmuszony napisac na nia skarge nie minoło 30 sekund i dostałem bana na tydzien za to, że spokojnie bez wyzwisk konwersowałem z nia. Zwracam się z prosba o unbana ponieważ jest on bezpodstawny , wszyscy wiemy że panuje tutaj mila i rodzinna atmosfera. Natomias jeśli ktos uzna że jest on uzasadniony to ban należy się również adminowi, a nawet bardziej bo admin powinien szerzyc kulturę i panować nad emocjami, a nie probowac inteligentnych docinkow, niestety Pani trafila na kogos kto był madrzejszy. Wynikiem tego był ban- bo na nic innego nie bylo jej juz stac. Dodam ze ban byl bez zadnych ostrzezen i ani razu nie urzyłem niecenzuralnych wyrazów, co najwyżej spokojnie powiedziałem "chapaj dzide" na co ona miedzyinnymi " wyjmij chuja z buzi" i wsadze Tobie w buzie to zobaczysz" tak to w skrócie wygladało:) pozdrawiam P.s prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby i ukaranie admina, co sie za bardzo stresuje i ma okres:) Gleboki hapaj dzide:) 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Z mojej strony nie padły żadne bluzgi, nawet rekin powiedzial że sie kochamypo czym wytoczyles ciezka artylerie i poruszyles zagadnienia z dziedziny oralnej, o tym jakbys wepchal jej swojego kutasa do pyska...co do kwestii samego bana - mozesz jedynie przeprosic sie z Sylwia i poprosic Ja o unbana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 10/10 Przedstawił tak sytuacje że wszystko wychodzi na jego korzyść UB jak nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Byłem przytej sytuacji nawet moje mp3 weszło d ej rozmowy . Gleboki tak jak Ty się tam zwracałeś w dziedzinie w/w to na jej miejcsu bym tak samo zrobił ^.^ P.s prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby i ukaranie admina, co sie za bardzo stresuje i ma okres:) Jesteś leszczem ! P.s : Miałeś dziwczynę kiedyś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Wiejska rządzi się sowimi prawami, a kultura tutaj nie istnieje, więc tak normalnie mówiąc gówno możesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 powiedziałem że nie życze sobie takich rzeczy To nie koncert zyczen kolezanko. Pani trafila na kogos kto był madrzejszy (...)prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby i ukaranie admina, co sie za bardzo stresuje i ma okres:) Sylwia, jestes pewna, ze nie chcesz przedluzyc bana o nastepny tydzien? Gleboki Zmien sobie nick na : Plytki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Pani trafila na kogos kto był madrzejszy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 hahahahahhahahahahahaahahahhahaahahhahaahahahahahhahahahahahaah itd Koles ty chyba siebie nie slyszales :* Nie uzyles niemilych slow?? A idiotko, chapaj dzide, poza tym wpierdoliles sie w moja rozmowe z Virusem bez zaproszenie, i zgrywales cwaniaka... ze jaki to ty nie jestes zajebisty i mozesz wyzywac admina... Nawet od Viruska dosteles ostrzezenie ze zadzierasz z adminem... Na co odpowiedziales WIEM... Sam sie prosiles o bana.. I to bardzo desperacko... Ah i to ty zprowokowales mnie do tej idiotycznej rozmowy gdzie na wzajem sobie cisnelismy... :* Pozdrawiam. Ban zostaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Ban zostaje No i po ptokach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 No i po ptokach... o kurwa (-_\) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleboki Posted September 16, 2011 Author Report Share Posted September 16, 2011 jasnie Panie to Ona wytoczyla ze wsadzi mi chuja do buzi na co ja jej odpoweidzialem tym samym wiec nie tak bylo:) powiedzialem tylk owczesniej chapaj dzide a ona nastroszyla sie i dałą czadu, a ja sypalem identycznie jak ona dalej bnn (bananowy chlopak) smieszny jestes Tu nie koncert zyczen to prawda wiec zachowywalem sie identycznie jak admin pilnujacy porzadku, tym samym odpowiadalem tylko nie sralem sie tak po gaciach jak sylwia, dmg? nie rozumiem, zycia z gra nie łącze, obecnie mam nazyczoną , a Ty wiesz po co są kobiety ? Sylwio NIe używałem wylgaryzmów , a pozatym na wiejska chata rzadzi sie innymi prawami i dobrze o ty mwiecie , mieszajac np w t oorzecha który wchodzi i klnie po wszystkich i nie tylko on:) Wiec pytam admini moga wyzywac graczy bezpodstawnie ? Bo sa kolegami/kolezankami ? Jesli tak jest to prosze o odpowiedz, Jak ja byłem adminem to pilnowalem porzadku ale tutaj jest inaczej i wszyscy o tym wiedza i codziennie ktos kogos wyzywa i nic:) wiec chapaj dzide pozdr malolatki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 pozdr malolatki:) O kurwa, dorosly sie odezwal. obecnie mam nazyczoną Od razu widac, ze poziom inteligencji jest znacznie nizszy niz wiek. Pisze sie " narzeczona", kolezanko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleboki Posted September 16, 2011 Author Report Share Posted September 16, 2011 Wiedziałem cipeczko że zaraz się odezwiesz i bardzo łatwo przewidzieć twoje zachowanie cipeczko:) Jestes przewidywalny ale co twoj post ma do rzeczy ? Czy cos wniósł? czujesz sie lepszy ? dowartosciowałes sie ? Czy moze banan Ci stanał ? moze jednak wrócisz do tematu ? a jak nic niestety nie masz do wnoszenia, poczytaj i załóz nowy watek specjalnie dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Gleboki Zmien sobie nick na : Plytki. +10 [ Dodano: 2011-09-16, 17:37 ] Wiedziałem cipeczko że zaraz się odezwiesz i bardzo łatwo przewidzieć twoje zachowanie cipeczko:)Jestes przewidywalny ale co twoj post ma do rzeczy ? Czy cos wniósł? czujesz sie lepszy ? dowartosciowałes sie ? Czy moze banan Ci stanał ? moze jednak wrócisz do tematu ? a jak nic niestety nie masz do wnoszenia, poczytaj i załóz nowy watek specjalnie dla Ciebie weź już się człowieku nie ośmieszaj... już wszystko w tym temacie wyjaśnione admin niech zamknie temat bo niepotrzebny spam się tu robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 za dużo "literków" nie chce mi się czytać (przeczytalam pierwsze 5 postów) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Czy moze banan Ci stanał ? W odroznieniu do Ciebie, ma mi co stanac :< Lepiej idz do swojej/go "nazyczonej". Bo slyszalem ze psy ja wlasnie dupia na ulicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 hahah CO ZA CIOTA, wezcie go ;d i tak ban zostaje to nie wiem na chuj sie udzielasz jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 dziwny koleś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 nie chce mi sie odpisywac na te pierdoly ale chuj tam... Dostales kicka jako ostrzezenie, ale miales nadal wyjebane na to... Wiec musze powiedziec ze bylam wspanialomyslna i kochana. Niestety kolego nadal byles niemily dla mojej najwspanialszej osoby, wiec od tak od niechcenia dostales bana I to ty zaczales ta glupia rozmowe mowiac do mnie Chapaj Dzide wiec odpowiedzialam na ta zaczepke, bo w sumie czemu nie... Lubie z takich debili jak ty (mianowicie chamow co nie potrafia z szacunkiem odzywac sie do plci pieknej) robic posmiewisko. Masz jeszcze cos do dodania czy nadal bedziesz bawil sie ze to wszystko moja wina?? Sa swiadkowie, na twoje nieszczescie byl takze H@. Ktory moze potwierdzic kto zaczal. Sadze rowniez ze w sumie nie powinnam opowiadac na zaczepke i nie znizac sie do tak niskiego poziomu jaki reprezentujesz swoja osoba. P.S nastepnym razem do swojej nazyczonej powiedz Chapaj Dzide ciekawe co odpowie.. Chyba ze sie juz przyzwyczaila do twojego chamskiego poczucia humoru :* Z ponizaniem Twoj Pierdolony Koszmar :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Z ponizaniem Twoj Pierdolony Koszmar :* I like IT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Z ponizaniem Twoj Pierdolony Koszmar :* I like IT i Like it So MUCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA IM LOVING IT LIKE JEBANY MC'Donald xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 to sie kurwa porobiło {*} szczerze?... WYJEBANEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts