Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Dosyć mam tego typa .

DMG
 Share

Recommended Posts

Cześć . gracz ORZEH zaczyna mnie wkurwiać jak i cały serwer -.- swoją osobą . Zachowuje się jak parodia muminka . Opiszę parę sytuacji , którymi mnie wkurwia.

Podczas rundy nożowej zabiłem 3 gości przypadkiem machnąłem nożem pod koniec uubiłem swojego co miał 1hp . Przeprosiłęm go i poprosiłem o kurczaka . Ten dał mi kurczaka ,a tu nagle ten pederasta mówi : "Rzucajcie granatami w "Wojtka 13 lotniego" on ma 1 hp" - Jak wiadomo on nie ma kolegów i jego mowy nikt nie zrozumiał dlatego nie było tu ORZEH'owych typków . Ale on to on i zaczął spamować Smokami , by koniecznie mnie trafić . Trafił gnojomiot . Niestety ... Trudno . Znowu następna runda znowu krzyczy : dMg ma jeden HP napierdalajcie w niego" . Znowu nikt nie posłuchał oprócz jego samoego , który desperacko rzucał we mnei z 5 smoków dopiero za 6 trfafił kiedy do niego pisałem aby nie rzucał . Trafił ... Następna runda mnie już tak wkurwił swoim gadaniem , że mam 13 lat i , że mboję się do neigo odezwać chociaż 3 krotnie mówiłem , że nie mam mikro - Zabiłem go prosto w jego pomarszczony ORZEH'owy kolorem ryj . Ukarał mnie : Zabij w nastepnej rundzie ja wyszedłem wszedłem 3 minuty później kary nei było wchodzę, a on gada do adminów , że ja jego napeirdalam przez całą mapę ... Już się pienię.. Nic z tym nie zrobiłęm . Przez całą mapę gada jaki on jest dobry . Zaczął votowć te swoje he_ mapy .

Następnie na mapie scoutknives zaczął traktować wszystkich jak ścierwa obrażał bawił się z cziterami popierał ich . Przyszedł bnn i się zaczęło . Ode mnei się odczepił ale bnn'a to aż mi szoda było jak co 5 sec przezywał ...

Następnym przykładem jest mapa gg_orange . Ktoś tam jest na prowadzeniu nie wiem kto i tutaj nagle przedemną wyskakuje ORZEH i jego pospolitym zezem nie dostałem ani tu ani tu . - Zajebałem go z noża. A on na to , że ejstem jakimś cwelem garbatym -.- . Wiem , że W-Ch pozwala na to aby przeklinać ale ten gość psuł humor każdemu .

Jak coś to grał pod nickiem HRHRHRHRRHRHRR

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

orzeh jest pozytywnie pojebany i nie wypierdalajmy go z serwera. Jednak jak dobierze sie z konikiem na normalnej mapie i zaczna sie zabijac grnaatami, bawic kurczakami i inne gowna to wyglada to tak ze cala ich druzyna jest z gory przegrana i konczy sie kampieniem na respie i psuciem gry. Glupie gadki, smiechy od czasu do czasu cos innego idiotycznego ok, ale nie na normalnych mapach gdzie jednak ludzie chca pograc.

PS orzeh ogarnij pizde bo wyslemy do ciebie banana w kapturze i masz pojechane.

Jednak jak dobierze sie z konikiem na normalnej mapie i zaczna sie zabijac grnaatami, bawic kurczakami i inne gowna to wyglada to tak ze cala ich druzyna jest z gory przegrana i konczy sie kampieniem na respie i psuciem gry.

A dziękuje dziękuje za uznanie, staramy się, jakby im się nie podobało to by spierdalali z respa aż miło, ale nie o tym temat.

Mógłbym napisać tradycyjną analizę zachowań orzeha, jak czyniłem to wczesniej, ale nie widzę zmian w przesłankach jego zachowania i dalej wierzę, że tak jak wczesniej, robi on to dla dobra ogółu :D

Serwer ten od innych wyróżnia atmosfera i to atmosfera trzyma tutaj ludzi i takie zachowania są częścią tej społeczności. A że ubierała się grupka świeżych płaczków, to robią się afery i próby zrobienia z tego serwa nudnej kupy.

Serwer ten od innych wyróżnia atmosfera i to atmosfera trzyma tutaj ludzi i takie zachowania są częścią tej społeczności. A że ubierała się grupka świeżych płaczków, to robią się afery i próby zrobienia z tego serwa nudnej kupy.

Konik :D Ja z Tobą też puszcałem songi i ludzim się podoba , bo git atmosfera wychodzi i ogólnie nie wkurwiamy ucha (ja tak sądzę) . Wiadomo , ze jak jest na serwerze zła atmosfera , bo ktoś czitował to ne puszczam , a jak puszczam to tak songa jednego aż tkoś się uśmiechnie . , a jak jest atmosfera przepiękna jak wczoraj w nocy to lali normlanie ze śmechu co niektórzy . Taki nbk zadyszki przez micro dostał ^.^ .

Ale sorry ORZEH to inny przypadek . "Nudna kupa" < Dobre określenie. Nic dodać nic ująć . Myśli , że jest fajny , bo wyśmiewa się z innych graczy (często lepszych od siebie) , bo jak go ktoś gorszy zabije to ten płacze albo wyzywa. Niektórych to śmieszy , a niektórym żal człowieka . Ja jestem w tej rugiej grupe , bo ten patafian zamiast ejść na forum to mówi , że mam 13 lat i mam na imie Wojtek co jest zupełną nieprawdą . Koleś próbuje kolegów w kablu szukać , a w realu pewnie do ludzi wyjść nie potrafi wiedząć , że on jest 24/7 na serwerze -.- .

Konik co do Ciebie to nic nie mam . Nawet jak coś zrobisz to i ja się uśmiechnę ale jak taki Typ przyjdzie to ze świecą szczęśliwej osoby szukać .

Mi ten klimat pasuje na serwerze . Cały czas są ploty albo przez np 3 minuty śmieją się z jednego typa potem drugie. ORZEH to przypadek dziecka neo . Nie wiem może miał trudne dzieciństwo albo mu zabierali żarcie w szkole . Jak się przyczepi do kogoś to się nie odczepi będzie mówił , mówił , mówił , aż się micro mu wyłączy... Wtedy będzie wejska atmosfera i tego życzę , a nie ejgo pierdolamento przez całą jego grę.

Idealnie trafiles w to co sie dzieje na serwerze. Jakos nigdy szumu nie bylo o takie ciulstwa, a teraz codziennie jakies skargi o byle gowno.

ja bym wszystko przebolal ale gracze opuszczaja ten serwer bo ludziom weszlo w krew wpisywanie rtv... na zadnym serwerze nie ma tkaiego problemu tylko u nas... na cala reszte jak zwykle przymknalbym oko - bo atmosfera, bo to, bo tamto - ale kiedy dochodzi do sytuacji, ze wchodze na serwer i kazdy zaczyna wpisywac rtv ogarnia mnie żenada i odechciewa grac

ja bym wszystko przebolal ale ludzie opuszczaja ten serwer bo ludziom weszlo w krew wpisywanie rtv... na zadnym serwerze nie ma tkaiego problemu tylko u nas... na cala reszte jak zwykle przymknalbym oko - bo atmosfera, bo to, bo tamto - ale kiedy dochodzi do sytuacji, ze wchodze na serwer i kazdy zaczynac wpisywac rtv ogarnia mnie żenada i odechciewa grac

Nie mam zamiaru bronić Orzeha czy na niego jeździć, ale zawsze jak jest temat o nim, to schodzi to na rtv.

On, ja czy Ty ( no Ty masz amx_rtv jeszcze :D ) mamy jedno rtv i w pojedynkę nikt mapy nie zmieni. Jest stworzony przez Ciebie punkt regulaminu z tym nakłanianiem graczy do rtv to ban. Systuacja się nie poprawiła, znaczy, że ludzie lubią grać po 3 minuty mapy i sami ją zmieniają. Jak to taka żenada wprowadzić sztywny mapcykl, wtedy napewno ludzie zostaną i będą czekac 3 godziny żeby zagrać mapkę którą lubią

Jak to taka żenada wprowadzić sztywny mapcykl, wtedy napewno ludzie zostaną i będą czekac 3 godziny żeby zagrać mapkę którą lubią

Albo czekać 3 godziny i dopiero wejdą . Jak mówiłem lepiej zwiększyć procentowo graczy czyli zamiast 8 graczy z 15 graczy labo 12 , bo te 8 to zawsze jakieś nonsteaowe boty

Wiejska bez orzeha to nie kurwa wiejska :D Ten człowiek jest pozytywnie pojebany i upatruje sobie kretynów których ciśnie ,a tak to z innymi normalnie gada i gra. A że akurat jakiś dmg i banan się mu nawineliście to wasz problem:) Akceptujecie brak kultury na wiejskiej ,albo wypierdalać ,proste... Mało już jest ludzi na tym serverze którzy nie zapominają się wyzywać ,cisnąć tak dla sportu i dla podtrzymania tradycji Wiejskiej-chaty. Dziękuję , dobranoc.

ciekawe czego Fuks jest zbanowany jak on tez był pozytywnie jebnięty
z fuksem mam bardziej osobisty zatarg i nie chce tego smiecia tutaj widziec, w tym jednym przypadku akurat nie biore opinii innych pod uwage, sry. Co do orzeha oczywiscie polemika jak najbardziej wskazana.

O ile na poczatku traktowalem dzialalnosc orzeha z duzym dystansem opatrzonym dozą poblazliwosci o tyle teraz zaczynam coraz powazniej zastanawiac sie nad wydaleniem go z serwera... Co reszta spolecznosci na to?

jezeli kurwa traktujesz mnie powaznie ... a powinienec bo pol srva drzy kurwa przed moim mlotkiem zwanym moja piescia wez jebnij ze prema jako jebany H@ i kurwa bedzie spokoj ..... daj mi te jebane flagi mna 1 h i sam mu go wjebie wiec kurwa wtf ... narazie uchodzisz za jebanego dupowlaza orzeha jak ponad pol srva . SKONCZCIE JUZ KURWA JEBANE DUPOWLAZY WCHODZIC TEMU SPIERDOLONEMU RZYGOWI RUMUNKI I CYGANA W DUPE I SIE SKONZY !! JA TU KURWA JESTEM WUJEK HAJA I MOJE TO ZADANIE ZEBY ROBIC SYF ALE KURWA!!! Z UMIAREM !! JAK JESAT EKIPA DO GRANIA TO GRAM ! JAK JEST EKIPA ZEBY SIE HAJAC TO KURWA WUJEK HAJA SIE UAKTYWniA !!! NIE WIEM DROGI ADAMIE NA CO CZEKASZ KURWA PERMUJ TA SSACA DRUTY DZIWKE W CHUJ I CHUJ L... TAKIE KMOJE ZDANIE .... JEZELI NIC NIE WARTE TO NAPISZ USTOSUNKUJE SIE .....

A TAK BTW BO MUSIALEM ... MISIEK !! SMALEC I CHUJ !!!!

[ Dodano: 2011-09-18, 00:45 ]

Wiejska bez orzeha to nie kurwa wiejska :D Ten człowiek jest pozytywnie pojebany i upatruje sobie kretynów których ciśnie.

zarowka .. pokurwilo cie do reszty !?? tak specjalnie napisalem cie z malej litery zeby ci tym bardziej kurwqa ublizyc. kurwa jebana jego mac albo koles odchodzi z srva po dobroci albo pojade po rurce w pizdu albo ja ide w chuj na chj wie co ... wyjebane mama na kolesia moge zgwalcic jego matke mu wyjebac strzala na szczeke i jebaniec sie kurwa rozlorzy jak jebany latawiec taka prawda i niektorzy o tym juz wiedza. jasno i krotko perm czy kurw anie .... bo jak nie to chuj ... napierdole polowie srva i pojde w chuj ....

btw brak kultury to jedno do chuja a utrudnianie rozgrywki to drugier .... osobiscie pobanowalbym kazdą kurwe ktora za nim stoi i osobiscie sprowadzil do parteru tak zebykurwa jebany scierwo krwawilo ...... chuj z kulturqa jak to u nasale kurwa daj ludzia grac a nie kurwa zbierzesz se 8 wafli ktorzy pewno op[ierdalaja paly neon .. bez urazy ty kurwa tez miedzy innymi i chuj ... juz server opanowany przez jebanych debiili na 3 h ... W T KUrwa f !!!! skoro koles zawadza to banujem tak !!!?>?? wyjebac ta matkojebiaca dziwke i wymiocine cygana i rumunki s zrva albo spierdalam macie warunek i chuj ........... THE kurwa END