ludi Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Grajac na mapie 1hp_he zaczął mnie wyzywac i jezdzic mi po rodzicach. Oczywiscie jak to on wszystkiego sie wypiera ale swiadkiem zdarzenia byl ZaQu a po zatym jest hltv (choć nie wiem czy tam widac co kto pisze). Nastepnie na mapie de_nuke rzucil mi granatem w leb wiec mu oddalem. Na koniec mnie zabil i wyszedl z serwera. Przez ten caly czas wyzywal kogo sie da. Caly czas gadal ze jestem gnojem choc nie widze zeby moj wiek mial cos do tego jak sie zachowuje. Przynajmniej mam troche kultury i staram sie nikogo nie obrazac i nie dre ryja przez mikro. P.S. Orzech dostal bana na tydzien za wyzywanie bnn wiec za to samo zachowanie powinna byc taka sama kara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 H@H@ . na mapie 1hp_he grałem razem z Wami i wiem , że bnn pierwszy nie zaczął tylko Ty ! . Ponieważ zacząłeś mu jeździć stylem ORZEH'a , że chodzi po pokoju w kapturze , a bnn broni swojej osoby i odpowiada tym samym . Na mapie de_nuke parę razy bnn. jako pierwszy pisał aby on Cie zbanował , b rzucałeś w niego z HE ale to prawda on jako 1 rzucił być może sprowokowany na oprzedniej mapie , bo wiem , ze to był początek . Więc dla mnei temat do zamknięcia i nikt nie powinien dostać bana"na" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted September 18, 2011 Author Report Share Posted September 18, 2011 Jezu... czlowieku jezeli ja zaczelem jezdzic po nim jak orzech to ty chyba serwery pomyliles... Powiedzialem zeby zalozyl kaptur i tyle. A nastepnie przez 2 mapy bylem non stop obrazany przez niego. Rzucil mi granatem w glowe to mu oddalem. Później on mnie zabil i uciekl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Padały inne wyrazy z Twych ust ^^ . Ale dobra można coś pomyliłem ale jako peirwszy Ciebie usłyszałem Sorry kufel ^>^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Grajac na mapie 1hp_he zaczął mnie wyzywac i jezdzic mi po rodzicach. Oczywiscie jak to on wszystkiego sie wypiera ale swiadkiem zdarzenia byl ZaQu a po zatym jest hltv (choć nie wiem czy tam widac co kto pisze). Nastepnie na mapie de_nuke rzucil mi granatem w leb wiec mu oddalem. Na koniec mnie zabil i wyszedl z serwera. Przez ten caly czas wyzywal kogo sie da. Caly czas gadal ze jestem gnojem choc nie widze zeby moj wiek mial cos do tego jak sie zachowuje. Przynajmniej mam troche kultury i staram sie nikogo nie obrazac i nie dre ryja przez mikro. P.S. Orzech dostal bana na tydzien za wyzywanie bnn wiec za to samo zachowanie powinna byc taka sama kara Nic do ciebie nie mowilem tak dlugo jak nie zaczeles pierdolic zebym zalozyl kaptur i zaczal swoja gangesterke. Jesli Ja mam dostac bana to ty rowniez, i nie bede mial nic przeciwko takiemu wyjsciu. A dwa, dmg juz napisal wlasnie o tym, wiec morda w kupe i smacznego. P.S. Ryj to masz ty, ja mam buzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted September 18, 2011 Author Report Share Posted September 18, 2011 Oj bnn, bnn widze ty to lubisz ponaciagac fakty. Nawiazanie jednego zdania do kaptura nie jest rowno znaczne z obrazaniem mnie ciagle przez dwie mapy i obrazanie moich rodzicow. Nie mowiac tu juz o tym ze ciagle obrazales innych graczy, a na koniec mnie specjalnie zabijal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Nic do ciebie nie mowilem tak dlugo jak nie zaczeles pierdolic zebym zalozyl kaptur i zaczal swoja gangesterke. buahahuahahuahhauahuahahhsqahshasha zostawcie banana w spokoju uscisk reki na zgode i sie nie spinac :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Oj bnn, bnn widze ty to lubisz ponaciagac fakty. Nawiazanie jednego zdania do kaptura nie jest rowno znaczne z obrazaniem mnie ciagle przez dwie mapy i obrazanie moich rodzicow. Nie mowiac tu juz o tym ze ciagle obrazales innych graczy, a na koniec mnie specjalnie zabijal. Mam dla Ciebie propozycje. Napisz skarge tutaj: http://www.policja.pl/ Mysle, ze oni Ci pomoga, nie tylko z tym problemem. Oni napewno odnajda naprawdziwsza prawde ;O Edit: Poczekajmy na komentarze wiekszej ilosci psow Orzeh'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Ale go wyśmiał Normlanie się nad nim zemścił ostrą pokutą . To było jak gorący płomienisty bicz w plecy ( lub w twarz) to był cios poniżej pasaaaaa... bnn. Przeproś kolege za tak okrutny żart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludi Posted September 18, 2011 Author Report Share Posted September 18, 2011 Zobaczymy co powie ZaQu ktory widzial ta cala sytuacje. Edit: Poczekajmy na komentarze wiekszej ilosci psow Orzeh'a. No tak przeciez bnn nie obraza, to jest wzor do nasladowania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Zobaczymy co powie ZaQu ktory widzial ta cala sytuacje. To mój głos się nie liczy też tam byłem , a tak wgl. To ja jedna osoba się wypowie na drugiego korzyść to nie koniecznie nie ma winy ten pierwszy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 No tak przeciez bnn nie obraza, to jest wzor do nasladowania... A jak nazwiesz swoje docinki, ktore pochodza od tego 'czlowieka' ? Jestes jego kolejnym psem i tyle. Myslisz, ze poprzez dopierdalanie innym bedziesz lepszy, smieszny,lubiany. A tak naprawde robisz z siebie blazna takiego samego jak ten kretyn. Tak jest. Poczekajmy, az Zaqu sie wypowie. Szkoda tylko, ze z dema z HLTV nie slychac co, kto mowi. Bo byloby wiadomo, ze pierdoliles farmazony jako pierwszy, i to Ja powinienem napisac skrage na Ciebie - malego, obsmarkanego psa Orzeh'a, ktory sam zaczepia a pozniej placze. Zapewne normalnie tez tak sapiesz do kolegow, dostaniesz w pizde i idzesz sie wyplakac do Dyrektora a pozniej w cycusia Mamy (Mamo, a On mnie uderzyl i leciala mi tu krewka! ). Pizdus i nic wiecej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Moje pytanie brzmi, czy Wy kurwa nie widzicie co "świętaszek" Banan robi z Wiejska-Chatą? Juz kiedys pisałem ze temu gangsterowi zatarła się granica między życiem, a internetem. Wszedzie weszy intrygi, podjudza - a na końcu i tak wszyscy inni są winni tylko nie on. Ludi składa skarge, a ten co post wypisuje "pieski Orzeha" - kiedy jedyny kundel ktory sie tutaj wypowiada to jego 16-letni kolega. Masz jakieś kompleksy spierdolony Przemku? Moze wyjdz na dwór i się przetwietrz, bo z tego co widze to juz niedlugo dobijesz do 150 godzin "ugranych" na WCH. Doganiasz Puszka... tylko że on gra na zmiane z Sylwią. Reasumując - obojętnie co by się nie działo, ostatnia kroplą zrobiony bnn zawsze niewinny. P.S. Orzech dostal bana na tydzien za wyzywanie bnn wiec za to samo zachowanie powinna byc taka sama kara Bnn mnie sprzedał ze go obrazam i najezdzam na niejaką Sandre - dostałem bana na tydzien i jakos nie robilem z tego wielkiego problemu. Swoje odcierpialem. Za to bananowe gowno mialo wielka satysfakcje, mimo ze obraza innych rownie intensywnie. bnn. napisał/a: Nic do ciebie nie mowilem tak dlugo jak nie zaczeles pierdolic zebym zalozyl kaptur i zaczal swoja gangesterke. buahahuahahuahhauahuahahhsqahshasha zostawcie banana w spokoju uscisk reki na zgode i sie nie spinac :> Jak to Bananek napisał Boguś? "Kolejny który trzyma strone ORZEHA". Biedak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 najlepsze ze ja nie trzymam niczyjej strony, lubie i orzeha i banana tylko banan ostatnio sie troche sfochal jak sie z niego na serwerze smialismy, ale to jest tylko gra raz sie smieja z ciebie raz z kogos innego a na nastepny dzien jest jeszcze inaczej. I to jest w tym serwerze fajne moim zdaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 dostałem bana na tydzien i jakos nie robilem z tego wielkiego problemu. Oj, i znow klamiesz. spierdolony Przemku? Spierdolony to moze byc Twoj ryj, ktorego sie tak wstydzisz, dlatego nabijasz sie ze zdjec innych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 tyle mam do powiedzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Kurwa następny płaczek co by sie nie działo to latacie na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 TRUDNE SPRAWY odcinek 6546546. By trudne sprawy,zniknęły gdzieś.. Niech Twoje serce, rozwiąże je.. trudne sprawyyy.. Wiejska-Chata. Tutaj spotyka się ludzie z Polski jak i spoza jej terytorium. Między większością nawiązały się dobre kontakty, życie na tej sieci serwerów toczy się od ponad 3 lat spokojnie. Jednak od pewnego czasu zaczęły dziać się dziwne rzeczy. Społeczność buntuje się przeciwko użytkownikowi o dosyć pełnym fascynacji nicku Orzech. Narzekają na jego aroganckie, a czasem agresywne zachowanie. Między tym osobnikiem, a innym ukrywającym się pod nickiem bnn. ostatnio dochodzi do różnych spięć, zarówno na serwerze jak i forum. Sam h@, niestrudzony rekin jebany przygląda się ostatnio Orzechowi i jest zaniepokojony całą to sytuacją. Głęboko zastanawia się nad wydziedziczeniem tego osobnika z wiejskiej rodziny. Zdania są podzielone... TRUDNE SPRAWYYYY... a Dariusz napisał o tym wiersz: https://www.youtube.com/watch?v=tpyGxLciOsY&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Wiejska-Chata. Tutaj spotyka się ludzie z Polski jak i spoza jej terytorium. Między większością nawiązały się dobre kontakty, życie na tej sieci serwerów toczy się od ponad 3 lat spokojnie. Jednak od pewnego czasu zaczęły dziać się dziwne rzeczy. Społeczność buntuje się przeciwko użytkownikowi o dosyć pełnym fascynacji nicku Orzech. Narzekają na jego aroganckie, a czasem agresywne zachowanie. Między tym osobnikiem, a innym ukrywającym się pod nickiem bnn. ostatnio dochodzi do różnych spięć, zarówno na serwerze jak i forum. Sam h@, niestrudzony rekin jebany przygląda się ostatnio Orzechowi i jest zaniepokojony całą to sytuacją. Głęboko zastanawia się nad wydziedziczeniem tego osobnika z wiejskiej rodziny. Zdania są podzielone... TRUDNE SPRAWYYYY... Bardziej to pod ORZEH'a by podchodziło : Dlaczego ja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 to prawie to samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Dariusz napisał o tym wiersz: https://www.youtube.com/watch?v=tpyGxLciOsY&feature=related a Orzeh czasem nie ma na imie Dariusz? Bo glos w ciul podobny ;O! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Aguś + 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 MnR., thx <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Grajac na mapie 1hp_he zaczął mnie wyzywac i jezdzic mi po rodzicach. Oczywiscie jak to on wszystkiego sie wypiera ale swiadkiem zdarzenia byl ZaQu a po zatym jest hltv (choć nie wiem czy tam widac co kto pisze). Nastepnie na mapie de_nuke rzucil mi granatem w leb wiec mu oddalem. Na koniec mnie zabil i wyszedl z serwera. Przez ten caly czas wyzywal kogo sie da. Caly czas gadal ze jestem gnojem choc nie widze zeby moj wiek mial cos do tego jak sie zachowuje. Przynajmniej mam troche kultury i staram sie nikogo nie obrazac i nie dre ryja przez mikro. Zgadzam sie z tym i potwierdzam jego wersje. Ostatnimi czasy mozna zauwazyc ze bnn. krotko mowiac rozpuscil sie. Jego zachowanie wobec innych graczy daje duzo do zyczenia. Kazdy ma jakis prog tolerancji ale do pewnego stopnia. Mi "bnn." nie przeszkadza :-D nie przywiazuje zbytnio wagi do tego co mowi, bo zadko mowi cos madrego :-P a reszta to sa mongolskie teorie, nawiazania do odbytu kretynsie zarty i wyzwiska :-| Jednak ostatnim czasem jest to nagminne. Jesli urazil nazbyt "kufel'a" bo powinien poniesc konsekwecje. Patrzac z drugiej strony to takie zachowanie "bnn." jest normalne. Wydaje mi sie ze nie powinnismy ropatrywac tej sprawy pod katem sprawy orzeha. P.S Przepraszam ze dopiero teraz ale nie mialem czasu wczesniej ;* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnn. Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Chcesz powiedziec, ze to ja zaczalem go wyzywaca jako pierwszy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts