Jaśnie Pan Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 a mozeby go tak znoustimowac i tego warcfrafta ten tego? sadnes kiedys proponowal, skoro serwer ma stac pusty to mozeby tak polevelowac troche, zreszta nie wiem czy sa nosteamowe warcrafty, moglibysmy byc unikalni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 jak ma byc pusty to moze byc i w3, poexpowal bym sobie od czasu do czasu :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 lepiej w3 niz te bydlĂŞce siekanie sie na detmeczu Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ty tam japa janusz... hmm w sumie czemu nie zobaczymy czy ludzi by sie daÂło zwerbowaĂ? tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ÂŁorkroft jest lepszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ÂŁorkroft jest lepszy. Âłorkraft sie mowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grucha Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 jak nie chcecie tamtego moda to ja jestem za tym War3manu dajcie bo jakos nic sie nie dzieje na WCH pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 a mozeby go tak znoustimowac i tego warcfrafta ten tego? sadnes kiedys proponowal, skoro serwer ma stac pusty to mozeby tak polevelowac troche, zreszta nie wiem czy sa nosteamowe warcrafty, moglibysmy byc unikalni... lepiej moj maÂły.. nou steamowcy nie rozró¿niajÂ? CT od terro i walÂ? po swoich to skad majÂ? wiedzieĂ? co to w3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [Ulow-CS]Lukasz Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ÂŁorkroft jest lepszy. Âłorkraft sie mowi w dopie mowi sie "Âłar" od "war" i "kraft" od "craft" ale war3ft moze byc ja grywam na pewnym serwie juz od dlusego czau i mysle ze wielu osoba sie to spodoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Lukasz"]w dopie mowi sie "Âłar" od "war" i "kraft" od "craft" :evil: War, nie mĂłwi siĂŞ "Âłar" tylko "Âłor" (przy czym to "r" nie wymawiamy twardo jak w polskim, czyli na ludzki, nie jebiemy jĂŞzykiem po podniebieniu, "r" ma byĂ? sÂłyszalne ale bez przesady). Komar ma racje. A ty w chuja lecisz :mrgreen: ÂŻeby nie byÂło, Âże offtop, w3 sucks, juÂż lepsza sieka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [Ulow-CS]Lukasz Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 stary masz angielski?? znasz chociarz abecadÂło angielskie? ale i tak jestem za w3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 W odró¿nieniu od ciebie mam taki przedmoit. Nie do��, ¿e znam abecad³o angielskie to w dodatku znam te¿ polskie. Lukasz"]znasz chociarz Ale jak kurwa nie wiesz to siê nie udzielaj. Je�li mi nie wierzysz to sobie ku.rwa wpisz i przes³uchaj. http://www.ivosoftware.com/ivonaonline.php @sory za offtop, hajne medina mode on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 nie ma to jak ktos nie potrafi dokladnie po polsku szprechac a sie za jezyki obce bierze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 blunt ma racjê £ukasz i dziwi mnie ¿e ty tego nie wiesz w ko�cu poprawn� angielsk� mowê �wiczy siê ju¿ w podstawówce a najpó¼niej w gimnazjum a co do tematu w3 to dobry pomys³ chocia¿ DM wydaje mi siê lepszy :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Ostatnio graÂłem na fajnym serwie, byÂł to DM kaÂżdy na kaÂżdego. ByÂło zajebiÂ?cie, jak byÂłem w ct to wszyscy wyglÂ?dali jak terro i odwrotnie :-> Polecam DM, nie caÂły czas, bo wszystko sie nudzi, ale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts