Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

A moze war3ft ?

Jaśnie Pan
 Share

Warcraft czy deathmatch?  

18 members have voted

1. 1. Warcraft czy deathmatch?

• warcraft
      8
    • deathmatch
      11

Recommended Posts

a mozeby go tak znoustimowac i tego warcfrafta ten tego? sadnes kiedys proponowal, skoro serwer ma stac pusty to mozeby tak polevelowac troche, zreszta nie wiem czy sa nosteamowe warcrafty, moglibysmy byc unikalni...

lepiej moj ma³y.. nou steamowcy nie rozró¿niaj� CT od terro i wal� po swoich to skad maj� wiedzie� co to w3 :D

Guest [Ulow-CS]Lukasz
ÂŁorkroft jest lepszy.

Âłorkraft sie mowi

w dopie mowi sie "Âłar" od "war" i "kraft" od "craft"

ale war3ft moze byc ja grywam na pewnym serwie juz od dlusego czau i mysle ze wielu osoba sie to spodoba

Lukasz"]w dopie mowi sie "Âłar" od "war" i "kraft" od "craft"

:evil:

War, nie mĂłwi siĂŞ "Âłar" tylko "Âłor" (przy czym to "r" nie wymawiamy twardo jak w polskim, czyli na ludzki, nie jebiemy jĂŞzykiem po podniebieniu, "r" ma byĂ? sÂłyszalne ale bez przesady). Komar ma racje. A ty w chuja lecisz :mrgreen:

ÂŻeby nie byÂło, Âże offtop, w3 sucks, juÂż lepsza sieka.

W odró¿nieniu od ciebie mam taki przedmoit. Nie do��, ¿e znam abecad³o angielskie to w dodatku znam te¿ polskie.

Lukasz"]znasz chociarz

Ale jak kurwa nie wiesz to siĂŞ nie udzielaj. JeÂ?li mi nie wierzysz to sobie ku.rwa wpisz i przesÂłuchaj.

http://www.ivosoftware.com/ivonaonline.php

@sory za offtop, hajne medina mode on

blunt ma racjê £ukasz i dziwi mnie ¿e ty tego nie wiesz w ko�cu poprawn� angielsk� mowê �wiczy siê ju¿ w podstawówce a najpó¼niej w gimnazjum

a co do tematu w3 to dobry pomysÂł chociaÂż DM wydaje mi siĂŞ lepszy :->

Ostatnio graÂłem na fajnym serwie, byÂł to DM kaÂżdy na kaÂżdego. ByÂło zajebiÂ?cie, jak byÂłem w ct to wszyscy wyglÂ?dali jak terro i odwrotnie :->

Polecam DM, nie caÂły czas, bo wszystko sie nudzi, ale...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.