Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Juz mnie to wkurwia !

ZaQu
 Share

Recommended Posts

Proponuje oficjalnie wprowadzic kara za nagminne naduzywanie mikro i puszczanie muzyki i innych dennych tekstow podczas gry. Mozna prosic i blagac ale to nic nie daje.

Wiec proponuje wyciagac konsekwencje !

Moja propozycja:

1. 2 ostrzezenia

2. ban 1h

3. ban 24h

4. ban na tydzien

5. Nie podoba sie to wypierdalaj ! ;]

Aktualnie zauwazylem 3 graczy do nominacji - nbk, JadOM | dM i R0ckY

ZaQu wiesz , ze ja mne zmutujesz to reconnectów nie robię i już ogarniam ^.^ . Ale ja wiem , że trochę przesadzam z tym "co? !" Jak widzę , że nikogo to nie bawi to teg nie puszczam . :D

Raczej powiem tak : Ja jestem ZA ale maxymalnie te 2 godziny , bo to już i tak dużo .

Raczej taka moja teoria

Admin_say : dMg wkuriwa tymi piosenkami

Admin ZaQu zmutował dMg

dMg zrobił reconnecta CIOTAAA !!!

Admin ZaQu ban dMg 2 hours Powód : Wkuriwasz UCHO

(Tyle , że ja nei robie recoonectów jak ktoś mnei zmutuje :D

Postaram się ograniczyć .

nieno myśle że to raczej na oko, po prostu, ktoś Cie wkurwia to piszesz/mówisz żeby się ogarnął, nie ogarnia się to kick czy coś, jak wróci i jeszcze specjalnie podkurwia bardziej to wale mu tydzień na momencie a jak lajtowo wkurwia to można mu te godzinke wstrzelić profilaktycznie :D

nieno myśle że to raczej na oko, po prostu, ktoś Cie wkurwia to piszesz/mówisz żeby się ogarnął, nie ogarnia się to kick czy coś, jak wróci i jeszcze specjalnie podkurwia bardziej to wale mu tydzień na momencie a jak lajtowo wkurwia to można mu te godzinke wstrzelić profilaktycznie :D

+1

CyCu dzisiaj nei było tak źle , bo słyszałem , że do mnie się tak nie prułeś do mnie.

tylko znowu chłopaki się wycwanią i na forum będą pisać że raz przypadkowo puścili czy dwa razy w rzeczywistości napierdalając jak chorzy, a tu hltv dzwięku nie pokaże i znów wypadało by przed daniem konkretniejszego bana za nadużywanie mikro za puszczanie muzyczek czy innych dupereli nagrywać demo, bo już widzę że będą kontrowersje

Jak mówiłem proponuję max 2 godziny ale przed tym np 1-2 kicki , bo ja np mam 38 piosenek i czasami coś ejst niechcący . Poejabło Was z baami za tydzień jak można wpisać mute i nawet nie usłyszysz gościa . Max 2 godziny jak wkurwia ucho np puszcza co chwilę to smao i jeszcze bez sensu np : Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ... Lej te kole ...

No i to już przesada - ban 2 godziny . Już na 100% drugi raz tak nei zorbi , a jak zroibi to już za : Lej te kole ... Lej te kole ...będą 4 godziny . I ta kara będzie rosła - Dla jednej osoby . Można można ^.^

Ostrzeżenie, ban piątka , ban 1h , ban 24 nie więcej za to

Przy stosowaniu mute i retry w konsoli ban tydzień za nie stosowanie się do kar admina.

Proponuje wgrać plugin "Admin mówi"

Jeżeli admin chce kogoś zjebać przez mikrofon naciska inny bind automatycznie mutuje wszystkich na czas jego rozmowy żeby nie było czegoś typu "bo ja nie słyszałem"

http://www.cscenter.pl/pluginy_amx_mod_x/213-admin_voice.html

CyCu, hmm... też prawda ale myśle że dobra to opcja jest a zresztą jak będą skargi na to ostrzeżenie admina, zawieszenie flag. Jeśli będzie to wykorzystywanie notorycznie przez adminów no to wywali się plugin na wszystko jest jakieś wyjście wystarczy pomyśleć.

:: Gracze ::

9. Staramy sie nie rzucac miesem, nie obrazac graczy ani ich rodzin. Takie chamskie, prostackie i wsiockie wybryki nie beda tolerowane.

10. Zabroniony jest flooding - nagiminne pisanie w kolko tej samej rzeczy, puszczanie muzki wbrew woli graczy oraz reklamowanie innych serwerow.

11. Na serwerze czasem graja kobiety - co to onzacza, chyba kazdy wie. QLturka... Savoir vivre mowi, zeby nie pytac ich o wiek ani czy "possaja". Jak zobaczymy cos takiego - na pewno nie obejdzie sie to bez echa.

12. Serwer ma Wam sluzyc i byc miejscem relaksu. Robcie co chcecie, bawcie sie, smiejcie, rzucajcie kawalami ale nie przeginajcie paly w tej zabawie.

Dla mnie jasne jak slonce :D