Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

R0ckY

ZaQu
 Share

Recommended Posts

W zwiazku z coraz czestszym szczeniackim zachowanie Rockiego jest zmuszony zlozyc skarge. Jego zachowanie daje wiele do myslenia. Ciagle puszczanie muzyki i jakis gownianych tekstow oraz naduzywanie uprawnien admina.

Na te przyklad dzisiaj mapa awp4one(kolo 18.30): notorycznie puszczanie muzyki i tekstow oraz przy glosowania na nastepna mape darcie morda dawac westwood'a. Wynikiem glosowania byla mordownia a wiec nie po mysli naszego bohatera. Dlugo sie nie zastanawiajac uzyl swoich uprawnien czy zrobic kolejne glosowanie miedzy westwood vs mordownia. Wynikiem byla mordownia. Na szczescie czas mapy sie skonczyl i zmienilo na next'a. Jeszcze troche podarl sie ze nie ma westwood'a i tego nie jestem pewnie ale najprawdopodobniej zaraz po tym wyszedl.

Dla mnie takie zachowanie nie powinno miec miejsca zwazywszy na to ze jest adminem i to on powinien pilnowac porzadku. a jesli tego nie umie to przynajmniej moglby sie postaraci udawac.

P.S

Mam nadzieje ze sprawa nie rozejdzie sie bez echa i jakis konsekwencji.

Dziekuje za poswiecony czas ;] :-)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

co do puszczania muzyki to na 100% smarkowi nie wytlumaczysz ze to gowno i tego sie nie da sluchac :P

ten dmg kimkolwiek jest przynajmniej rozumie ze ma nie puiszczac to nie puszcza a ten debil to chyba gluchy jak rysio z 13 posterunku :[

miłe słowo "ten" < :lol:

Raczej r0cky puszcza z tego co pamiętam : Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj ,

Rysio nie był głuchy GRrr ! Miał super sprzę"cichooo"

Raczej r0cky puszcza z tego co pamiętam : Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj , Spierhdalahj ,

Rysio nie był głuchy GRrr ! Miał super sprzę"cichooo"

raczej nie, jest tego wiecej i czesto puszcza muzyke wbrew woli gracz. Jakies pedalskie piosenki chryzantemy zlociste itp wiec nie mow ze tylko to bo tego jest w chuj i jeszcze troche :-x

Hmm, już muzy nie zapodaje bo to wkurwia ludzi ;DD czasu na cs'a nie mam, ale mam nadzieje że wreszcie od nowego tygodnia ogarne (teraz okazyjnie tylko xd) :)

Muzy nie mam (już) ;D

Słuchawki zakupiłem i napierdala po uszach za co przepraszam wszystkich bo na głośnikach tak tego nie odczuwałem :D

Do vote mordofnia vs łest, nie był aby zmienić lecz po to żeby pokazać co chce większość, niestety mordofnia to chujnia, wyszedłem.

A darłem ryja bo nie lubie zbytnio gan gejmów!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.