Purple Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 witam! Gungame na serwie nie dziaÂła..... oczywiÂ?cie nie muszĂŞ mĂłwiĂ? jaki to Âżal graĂ? na gungame bez gungame i tak jechaĂ? 5 minut do rtv albo do koĂ?ca bo jakiÂ? tĂŞpy 8 latek nie chce rtv wpisaĂ?.Bardzo byÂłbym wdziĂŞczny jakby zostaÂło to naprawione a jeszcze lepiej wywalone. P.S ostatnim razem na gungame graÂłem wczoraj wiĂŞc jeÂ?li dzisiaj juÂż dziaÂła to sorry for offtop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 niech nie dziala i chuj:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted February 28, 2008 Author Report Share Posted February 28, 2008 wywaliĂ? by byÂło najlepiej :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy stw Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 to wymyÂ?liÂłeÂ? teraz z tym gungame przesada 8 latkĂłw jest moÂże ze 2 a ostatnio rtv nie dziaÂłaÂło wiĂŞc nie wiem w czym problem... A jeÂżeli ci sie to nie podoba to jest wiele innych serverĂłw tam sobie graj i nie naÂżekaj... Nie kaÂżdy to lubi ale da siĂŞ znieÂ?Ă? to przez te 10 min ja teÂż tej mapki nie trawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted March 1, 2008 Author Report Share Posted March 1, 2008 lol ale bulwers :shock: i tak temat do zamkniĂŞcia bo juÂż wiĂŞcej 8-latkĂłw nie bĂŞdzie na serwie z wiadomych przyczyn i normalnie po 5 minutach wpiszÂ? wszyscy rtv :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts