Shino Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Proponuje zamienić mordownia na palm beach. Mordownia jest chujowa, a palm beach przynajmniej byl jakąś odskocznią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Dokładnie na mordowni idzie kurwicy dostać jak koleś kampi w jednym miejscu z kosą i zapierdoli Cie 928192 razy ;x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 nbk - to co Ty uwazasz za defekt inni uznaja za urok tej mapy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 a mnie zdecydowanie brakuje na mordowni naliczania TEAMowego, jak było na początku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 zostawic mordownie na teamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 palm bicz chuj - nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 palm biczowi 100 krotne nie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 No przeciez ten caly palm_beach byl ... Gralo sie na nim ale teraz go nie ma i jakos nikt zbytnio nie ubolewa nad tym ;] wiec wydaje mi sie sprawa jasna. Zostaje tak jak jest :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 mordownia jest spoko nie wywalac, palm beach jak macie wrzucac to sie nic nie stanie, n ie wrzucicie to tez ludzie nie beda plakac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 moze palm beach za ktoras mape z HEjkami ? bo za duzo ich, chyba 3 są.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Nie głupie... W sumie i tak te mapy z hg typu metzel sie co chwila wieszają... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 no zauwazylem ze ludzie najbardziej nie lubia tego he borg tennis czy jakos tak, moznaby wiec przeprowadzic nowa ankiete dotyczaca zamiany borg tennis na palm beacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 DAWAC MOJEGO PALM BEACHA CIULE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 palm bicz chuj - nie palm biczowi 100 krotne nie! zbytnio nie moze palm beach za ktoras mape z HEjkami ? Nie bo głupie DAWAC MOJEGO PALM BEACHA CIULE Nie ... a mnie zdecydowanie brakuje na mordowni naliczania TEAMowego, jak było na początku zostawic mordownie na teamy Koniec. Dokładnie na mordowni idzie kurwicy dostać jak koleś kampi w jednym miejscu z kosą i zapierdoli Cie 928192 razy ;x Palm bicz to mapa na ktorej Cie zabija tyle samo razy 8 z kosy na tych rampach. Jako przeciwnik gangejmów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 ale kurwa, jakiś czas temu była ankieta żby zmiejszyć gg i które mają zostać wyjebane, wyjebany został palm bicz między innymi( i dobrze), zresztą dodane zostały jakieś dinoiceworld czy jeszcze jakieś inne, na którym wszyscy drą się żeby admin włączył gg + gg na 1hp_he też często, i jeszcze nastepne gg to juz chyb za duzo, jebać tego palm bicza, wali chujem, już lepszy był deagle_dustworld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 POLAĆ CYCOWI ... do basenu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Też wole deagle_dustworld.Cycu co do gg na innych mapach to chyba raczej wynik tego że gg map jest za mało,temu ludzie proszą włacz gg,włacz gg,włacz gg!Po za tym nie cierpie wszystkich map a najbardziej na tych co dostaje wpierdol,czyli wszystkich:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 ale najgorsze jest to że z ankiety jasno wynika że nie chcemy palm beacha ale nagle jest on na serwie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 dobrze gadasz!sie wczoraj zdziwiłem jak mi sie ta mapa włączyła :shock: Pytanie, po chuj ankieta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 pierdole nie gram już w 100% dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 wrzucilem jednej nocy zeby przetestowac teamgungame i zapomnialem wyrzucic. mapy usuniete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 e to luźno, mówiąc "mapy" masz na myśli też deagle_dustworld ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 tak, obie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
job twoju mac Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 zamienic he_borg_tennis na deagle_dustworld - takie jest moje zdanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts