Hejter Edward Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Gracz: EDWARD Typ bana: SteamID SteamID: STEAM_0:1:33909465 Adres IP: 79.185.170.252 Zbanowany: 29-09-2011 - 17:55 długość bana: 12 godzin Powód: 'RD" "Celowe TK i reconect"' Zbanowany przez admina: Dj_KrYsTuS-PpL Zbanowany na serwerze Wiejska-Chata.pl #1 [4FUN] ^ 1shot1kill.pl Poprzednie bany: 0 Gram jak zwykle na 4funie, i niechcący zabiłem Krystusa i zrobiłem reconnecta by mi żadnej kary nie dał, pograłem jeszcze z 5 minut i nagle wlepił mi bana za celowe TK... Fajnie, jednakże zabiłem go niechcący. Ten użytkownik coś za bardzo bawi się swoim adminem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Hmm, po cos te kary sa ! Jesli nawet go zaniles to nie powinienes uciekac od kary albo poprosic zeby nie dawal kary. Wedlug mnie kara sluszna aczkolwiek polemizowalbym przy jej dlugosc. Zdecydowanie skrocil bym do 1h. Chyba ze celowe tk bylo nagminne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Nie pieprz farmazonow, bo powiedzialem Ci zebys sie ruszył, albo szedł szybciej/nie blokował i nie uzylem przy tym zadnych obrazliwych zwrotow, a Ty poprostu odwrociles sie gdy wyszedlem na kwadrat i wyjebales mi banie. Wiec nie gadaj mi tu ze przez przypadek. Za kłamstwa dlugosc dla mnie powinna zostac. Czacha moze potwierdzic wersje wydarzen, bo jeszcze darł pape na VT ze jestes kretynem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 EDWARD? .. nie znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 ja kojarze z servera, chłop porządny , ale widać podpadł któremuś btw miło Cię widziec na forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hejter Edward Posted September 30, 2011 Author Report Share Posted September 30, 2011 Furiath ja Ciebie tez nie znam i nie chce znac, twoj komentarz w tej sprawie jest zbedny Dobra ban juz minął. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts