Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

KAMPER gowno nie admin

KoBeR
 Share

Recommended Posts

Kamper ?? na co temu ADMIN , szczylowi stara oplaca admina i kozak ? kurwa mialem telefon a ciec mnie zbanowal na godzine ze LAMIE a na serwerze moze 15 graczy w sumie. jak kazdy moze dostac admina to ja tez chce i zaplaca z gory za caly ROK

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kober, piękny start :D

Kamper ?? na co temu ADMIN , szczylowi stara oplaca admina i kozak ? kurwa mialem telefon a ciec mnie zbanowal na godzine ze LAMIE a na serwerze moze 15 graczy w sumie. jak kazdy moze dostac admina to ja tez chce i zaplaca z gory za caly ROK

wprost proporcjonalne

a wy 17 letnie ciuliki podniecacie sie jak by od tego pierdolonego CSa zależało wasze życie, dajecie admniow na lewo i prawo , robicie jakieś dziwne aluzje a wasze hasła jak i wy nadają się do pchania karuzeli , typu zapłacę ci za kabaret i polowanie na mamuty.... czasem jak sie was czy slucha czy czyta to głowa boli ze z waszego pokolenia bedzie przyszły rząd i moja emerytura.. aż się boje...... i dla niedoukow , 4 fun to 4fun a nie 4life

[ Dodano: 2011-10-01, 19:14 ]

userek to powiedz gdzie i kiedy

a wy 17 letnie ciuliki podniecacie sie jak by od tego pierdolonego CSa zależało wasze życie, dajecie admniow na lewo i prawo , robicie jakieś dziwne aluzje a wasze hasła jak i wy nadają się do pchania karuzeli , typu zapłacę ci za kabaret i polowanie na mamuty.... czasem jak sie was czy slucha czy czyta to głowa boli ze z waszego pokolenia bedzie przyszły rząd i moja emerytura.. aż się boje...... i dla niedoukow , 4 fun to 4fun a nie 4life
te 'wykształciuch' - napierdalaj jeszcze wiecej kropek bo cieNSZKO zrozuMIĆ co piszesz.

za darmos bana skurwialy porzygu rumuna nie dostal . Kamper mogl by byc twoim ojcem ... jesli tylko by ruchal brudne dziwki ale temat twojej starej mnie w tym momencie nie rajcuje . Jestes kurwa spierdolonym smarkiem dam jaja uciac ze ns i jeszcze przybiegasz do naszego skurwialego mrowiska wyplakac sie co to mi sie nie stala za kurwa krzywda ... Powiem ci od siebie i w sumie reszty tez .... SIIJ JAJA WYPIERDALAJ ! TWOJA TATA OPIERDALA KABLE NA DWORCU W KATOWICACH ....

Ps. tak ! napisalem "ci" z malej litery zeby okazac jeszcze wiekszy brak szacunku niz w powyzszym poscie

[ Dodano: 2011-10-01, 20:07 ]

userek to powiedz gdzie i kiedy

JAA CHCE TA KURWE !!!!!!!!!!!!

Ja pierdole tera Adas widzisz w czym problem stara mi niedala kasy na csa buahahahaha kurwa jak sie ma tel. to robimy grzecznie miejsce a nie stojimy jak dziwka na dworcu zeby sprzedawac dupe.

3 rundy blokowania wkurwiali sie wszcze wiec precz.

NASTEPNYM RAZEM BEDZIE 7 DNI JAK DLACIEBIE