Ernest Nemeczek Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 WCH 1 znik³a mi z favorites a gdy chce sie pod³�czy� przez opcje connect w konsoli to pisze mi You have been banned from this server . ;| nie wiem o co biega prosze jakiego� admina o sprawdzenie .. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Podaj IP lub SteamID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Nemeczek Posted March 1, 2008 Author Report Share Posted March 1, 2008 Steama mam niedÂługo, wiec te ID to chodzi o moj nick ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 nie musisz podczas gry wpisac w konsole status i skopiowac to co jest przy twoim nicku Misiek sobi z reszta poradzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Nemeczek Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 Ostatnio nie miaÂłem czasu, jak go znajde zastosuje sie do twoich instukcji Kiepas pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 a iwesz co to konsola ?? to ten taki przecinek z fala obok klawiszy numerycznych pod klawiszami typu f1 f2 f3 f4 f5 klikasz w to i ci sie otwiera wpisujesz tam Status i skopiuj wysztsko obok towjego nicku mowie ci to jest to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Nemeczek Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 Wiem co to jest konsola, nie ma problemu ten przycisk nazywa sie bodajÂże "tylda". Po prostu nie uruchamiaÂłem cs przez okolo 5-6 dni, nie mam obecnie czasu. Jak znajde to zrobie ten status i skopiuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Chwila, to jest bodaÂże, dwa klikniecia, logowanie, kolejne 2 klikniecia, jeden klawisz, wpisanie 6 liter, zaznaczenie, ctr + c, exit. 30 sekund? Minuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 a iwesz co to konsola ?? to ten taki przecinek z fala obok klawiszy numerycznych pod klawiszami typu f1 f2 f3 f4 f5 klikasz w to i ci sie otwiera wpisujesz tam Status i skopiuj wysztsko obok towjego nicku mowie ci to jest to ani obok klawiszow F1 , ani pod klawiszami F1 tylko pod ESC :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 zalezy od klawy ja na swojej nie mam esc:D enter tez troszeczke wypadl ehh. co ten cs robi ze sprzetem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Nemeczek Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 OglÂ?dam dzis cs, i WCH wrociÂła mi do favorites i ponownie moge sie zalogowac mam nadzieje ze nie bede miaÂł juz takich niespodzianek ! ;d pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts