Sylwia Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 'Nati' zostal NA ZAWSZE zbanowany. Przyczyna: 'wruc jak zmondrzejesz' 6-10-2011 To w sumie jako taka skarga nie jest ale do kurwy nedzy za tk na zawsze??? Jak moze wrocic skoro nie moze xd ??? 23:42 - --==)v(i']['==--: ten daniels na 90% wh ;] 23:43 - --==)v(i']['==--: co ty kurwa robisz ? 23:43 - --==)v(i']['==--: za co nati wyjebales ? 23:43 - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 seniory się dorwały do chatowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 i co napisalem jak bylo pomililem sie z banem na 7 dni bo sie wkurwilem niedojze jebia mi sie jakies bindy na kompa to jeszcze mnie beda celowo zabijac. a ze to znajoma mitka to mi gdzies lata ja zbanowalem kolege co mial wh i chuj zreszta jest regulamin i niema ze boli znajomy czy nie karzdy ma granice. a po 2gie niewlaze o 23.00 na wch zeby sie wkurwiac tylko pobawic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 To ze jesteś jebnięty to już wiem ale nie wiedziałem ze takim analfabeta to możne cofnij się do gimnazjum i ułatwi nam to pisanie a raczej mnie czytanie 8-) Nie interesują mnie twoje bindy tylko fakt ze dałeś perma za celowe tk a oboje wiemy ze nie bylo to celowe i cie przeprosiła. Widocznie twój zryty faszystowski łeb nie zna przeprosin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted October 6, 2011 Author Report Share Posted October 6, 2011 bot nie bot, celowe tk czy nie celowe, przeprosila czy nie przeprosila ale Perm?? piszesz ze sie jebles ale jak narazie nadal nie widze zeby ban byl zmieniony na 7daysa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 kurwa po to jest plugin z tk i karami, a jak ty kogos zabijesz to co on zrobi? nie da ci bana na 7 dni i chuj, ani nawet kary. Ogarnij sie Kamper bo to nie jest wylacznie twoja piaskownica. Troche nie fajnie zachowywac sie tak jak to zrobiles typu, ja tutaj jestem masta i jak ktos mi podskoczy to nara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 niebedziesz mi pierdolil ze bylo inaczej i na chuju mi to wisi co ty omnie myslisz jestes jebanym gnojem i tyle widze ze zal ci dupe scisak ze ty niejestes gdzies indziej. a zreszta niemam zamiaru sie klucic. jak ci dupy nieda za tego bana to ci dziwke postawie zebys poruchal bo widocznie dotego doszlo ze ci nieda. [ Dodano: 2011-10-06, 23:19 ] bot nie bot, celowe tk czy nie celowe, przeprosila czy nie przeprosila ale Perm?? piszesz ze sie jebles ale jak narazie nadal nie widze zeby ban byl zmieniony na 7daysa... niemoge go zmienic bo niemam dojscia na ta strone zmien to zamnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 a ze się tak zapytam... od kiedy za celowe tk są bany na 7 dni ? no i z tego co nam wiadomo to jeśli ktoś przesadza ze strzelaniem do swoich to koczy się to banem na 15 min a ona nie dostała takiego bana czyli dlaczego by miała mieć bana na 7 dni ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 jak ci dupy nieda za tego bana to ci dziwke postawie zebys poruchal bo widocznie dotego doszlo ze ci nieda. hahahahahahhaaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 zawsze byly takie sam je kiedys dawales a tera niepamietasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 ty pojebany stary analfabeto... to dziecko jest to pomysł co piszesz... zresztą co ja ci tu pisze o myśleniu hahaha... z tym masz kolosalne problemy... Ale ciesze się ze polska pozbyła się takiego syfu. To było odnośnie tego gdzie ty jesteś a gdzie ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 wiesz co zakanczam ta rozmowe z toba bo widac twoje wychowanie jestes zerem marginesem spolecznym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted October 6, 2011 Author Report Share Posted October 6, 2011 eeeeeeeeeeee kurwa ogarnijcie sie xd do virusa rzeba napisac bo ja tez nic nie moge z tym zrobic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 kara sciagnieta na 1 dzien. Mit co do ciebie nieodzywaj sie domnie i panuj nad slowami w grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 buahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Co do tego to tak, oficjalnie powinno sie to odbyc tak ze najpierw jest upomnienie slowne jesli nie pomaga kick czy ban na 5-15 min, 1-10h, dzien, tydzien, miesiac, rok, stulecie itd. Natomiast jak widac odbylo sie to w wielkim skrocie. Nie bylo mnie przy tym ale moge sie domyslac ze zaraz po tym jak rzekomo celowo "Nati" go zabila powiedziala "przepraszam" ale Kamper wyjebal jej perma(docelowo 7 dni) hahahah ! Szkoda ze tak nie reagujesz jak Orzeh jest na serwerze. Ale mniejsza o to. Dla mnie warto sie zastanowic nad jego zachowaniem. Korzsytajac z okazji apropo watku zalozonego chcialem jeszcze dolozyc swoje 5 groszy :evil: Ostatnio duzo chaosu Kamper wprowadza na serwer. Po zmianie mapy ktos tam notorycznie drze ryja ale chujowa zmien to po czym kamper wpierdala pool day'a albo gg gdzie wczesniej poszlo juz pare gg. Potem wszyscy mowia ze to gowno i ze nie chca napierdalaja 50x gg i zeby dal vota albo zmienil na cos innego "normalnego". Reakcja Kampera: gramy to i chuj, jak sie nie podoba to wyjdz. Jakies odpierdala zmiany mapy bez vota oO Wydaje mi sie ze cos mu sie odkleja albo odkleilo. " w dupie cis ie przewraca" jak to mowi moja matka :-x No i to by bylo na tyle. Chcialem sie z Wami tym podzielic, teraz bede mogl spokojnie zasnac ;-) [ Dodano: 2011-10-07, 00:23 ] z shoutbox'a wyciagniete CO TO KURWA ZA KAMPER DO CHUJA?? WCHODZE KURWA NA SERWER O 8.40 WYBIERAMY MAPE ICWORLD NA TO KURWA NIE PODOBA SIE ZJEBOWI KAMPEROWI TA MAPA ZMIENIA SOBIE SAM NA GUNGAME BEZ PYTANIA I JAK GO PYTAM CO DO CHUJA ROBI TO WPIERDALA MI BANA NA GODZINE Z UZASADNIENIEM SPIERDALAJ, PRZYJMIJCIE JESZCZE WIECEJ TAKICH ADMINOW BO CHUJ TYLKO LICZY SIE KASA A JAK ONI SIE ZACHOWUJA TO JUZ DRUGI PLAN, CHUJ ZE POPIERDOLILO SIE IM W BANI OD TEGO ZE MAJA FLAGI, BO KURWA ZA 10 ZL KUPI ADMINA I PIERDOLI JAK HEJTER.... [ Dodano: 2011-10-07, 00:33 ] Ja nie wiem kto to włączył.. ale zaraz po załączeniu vota ktoś na czacie napisał 'kamper szalejesz' ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 ['==--"]ty pojebany stary analfabeto i kolejny ogar z bytomia ... mieszkas zna tym skurwialym zadupiu ktore opada co roku o pare metrow za sprawa ludzi takich jak ja czy juve prawdopodobnie nie wypierdoliles swojej mordy nigdy poza slask . Mieszkaj na emigracji tyle lat i utrzymuj mowe polska- slaska a co trudniejsze pisownie . A tak btw to for me ban z dupy stary ciulu z bykowiny xD jo co chwila zajebia jakos cipa co mi z granata w leb ciulnie albo oflashuje . Moze i racja ze dziolszka nie wiedziala kto do niej strzela i poprostu sie odwrocila iz aczela napierdalac ... wg mnie normalny odruch . Ban do zdjecia . a Kamper jebie Bykowinskimi sciekami xD xD [ Dodano: 2011-10-07, 07:05 ] ['==--"]koczy --==)v(i']['==--, ktos tu cos pierdolil o analfabetach ;> [ Dodano: 2011-10-07, 07:06 ] ['==--"]Ale ciesze się ze polska pozbyła się takiego syfu a ty kurwa co masz wspolnego z Polska oprocz przynaleznosci etnicznej ? [ Dodano: 2011-10-07, 07:07 ] Nie bylo mnie przy tym ale moge sie domyslac ze zaraz po tym jak rzekomo celowo "Nati" go zabila powiedziala "przepraszam" raczej nie przeprasza sie ludzi zabitych naumyslnie :D bo tak pewnie to zrobila nie wiedzac kto do niej strzela .... sam tak robie .. tylko ze pozniej jeszcze puszczam wiazanke typu stara ci sie jebie i masz srom po kolana ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 ok, take it easy man. peace & love. closed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 łaj did ju klose it ?? [ Dodano: 2011-10-07, 07:10 ] oh ju didnt ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 jak sie darli lol spokojnie chlopaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 za duzo literek do czytania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy WTF? zjadłbym batona xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyWTF? zjadłbym batona xd -1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 o chuj Ci chodzi ? moze cos w temacie ? :-> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Kurwa ZaQu -100000000000000000000000000000000000000000000000 ? nie przesadzaj ;// Nie wiem, pojebały mi sie tematy chyba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts