Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zmiana vote na mapki

AxeI -Bad Boys-
 Share

CZy chesz zeby vote uległo zmianie (dlaczego?)  

17 members have voted

1. 1. CZy chesz zeby vote uległo zmianie (dlaczego?)

• Tak Dlatego ze:
      7
    • Nie Dlatego ze:
      10

Recommended Posts

witam wszystkich jak checie zmieniac mapy usuwac dodawac to proponowal bym zrobic tak zeby zrobic vote kture wygladało by tak

1 VOTE Główne:

Gramy?::

1: Gungame

2: Scouty&Awp

3: Aimy

4: Kosy

5: 4Fun

6: Przedłuzyc mape He_holl (15 minut)

2 VOTE 2 planu

Mapy:

1: scoutyzknivez3

2: awp4one

3: scoutzknivez2_2

4: awp_indie

5: awp_ruins

6: awp_indie2011

liczba głosów musi sie zgadzac za liczba osób kture odpowidzialy na maja ankiete

a dla mnie jest dobrze jak jest teraz i chuy
cycu dla ciebie jest dobrze bo wchodzisz na mapy które ci pasuja zajs ja jak gram to siedze dluzej ze wzgledu na znajomch którzy w tym samym momencie grają i wolał bym z nimi pograc w inne mapy a nie tylko gg. Scouty.... I uwiz mi niektozi jak popatrzysz siedza na wiejskiej całe dnie i niezawsze sa zadowoleni z tego ze grane sa 2 gg pod zad

Dla mnie jest wszystko dobrze jak jest . Właśnie tak to ma wyglądać . Zajebiście ,, że są zróżnicowane mapy i masz dużą możliwość wyboru nawet admini nie znają wszystkich map jak 1hp_ruins ,którą wczoraj po 00:00 votowałem :D ale nie zdążyłem jej zagrać aaa szkoda.

Jedyne co mi sę nie podoba to fy_new_pool_day , bo niby to fjana mapka ale za dużo gungame na raz to nie jest miło :D . Tak samo z mapami HE jest ich tak dużo , że aż jak leci seria to ja wychodzą :D 2-3 mapy jak he_hole , 1hp_he , he_metzel czy coś takiego , a nie milion map he . Mi najbardziej ze wszystich he nie podoba się ta : he_natural . Jak przez całą rundę potrafi koleś spadać ze spadochronem w dół to irytuje.

Po za tym mi się podoba jak jedną mapkę można grać 5 minut , a drugą jak np : soccerjam - 1.5 h :D

nie i chuj ;)

a tak naprawde, do tej pory wszystko bylo ok, zachciewa sie wam zmian, to juz nie bedzie ta wiesjka ;s

macie pomysly na modyfikacje zeby wiejska byla jak inne sieci serwerow, to sobie zalozcie wlasne i tam wproawdzajcie to w zycie ;s

o tyle ode mnie