Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na któregoś z adminów na de_inferno

Recommended Posts

następny admin wyłapał bana , zaczyna mnie wkurwiać wasze zachowanie !
dokladnie. Zreszta zaaktualizowalem liste plac, macie sporo zaleglosci wiec bedziemy -niestety- wypierdalac. Wspominam ze lza w oku te piekne czasy kiedy wiejska administrowali ludzie nie z checi wladzy ale z poczucia obowiazku i zaangazowania w projekt. Teraz takich ludzi moglbym wymienic na palcach. Zrozumcie wreszcie ze zarowno pieniadze jak i czas, moj i Wasz, ida tylko w Wiejska a jak dalej bedziecie sie tak zachowywac to na pewno stracimy graczy. I szlag trafi te 4 lata...

A my sie uwsteczniamy zamiast iśc do przodu
Wybacz Przyjacielu, podupadlem na zdrowiu i z czasem ale powoli wracam do siebie. Tez zauwzylem, ze wraz z koncem dedyka nastal czas stagnacji ale dzieki Bogu sa jeszcze ludzie ktorym zalezy. Dzieki Miskowi znow mamy serwer zombi a ja sam zastanawiam sie nad kupnem wlasnego serwera dedykowanego. TF2 wroci... musi wrocic. Moze znow Misiek poratuje a jak nie to pozostaje czekac, znow dostalem obietnice ze wlasciciel dedyka bedzie w przyszlym tygodniu ale slysze to co piatek... no ale zobaczymy.

Wspominam ze lza w oku te piekne czasy kiedy wiejska administrowali ludzie nie z checi wladzy ale z poczucia obowiazku i zaangazowania w projekt

i w kolejnym temacie powtarzaja sie moje slowa . Adas masz kurwa doswiadczenie , a dajesz admy ciulom ze tak powiem , rozumie ... kasa , przeca nie mozecie utrzymywac serwera z wlasnych kieszeni to to mija sie z celem jak sranie i podcieranie sie paczka zapalek . Zwieksz place admow polowa sie wykruszy ( CHUJA WARTA POLOWA) a ludzie z checia do administracji i z zaangazowaniem zostana . Popatrz ilu juz ludzi ktorzy graja tu tak dlugo jak ja lub prawie tak dlugo poszlo w pizdu bo zaczal nam sie robic z srva BOBREK kurwi tu gnojem od jakiegos czasu od samego wejscia wszedzie wala sie jakies suche biale gowno . Jak czasami wchodze i widze rozmowki adminow na adm chacie ktore trwaja czasami pare rund to bierze kurwica . Od czego jest ten adm ? od kurwa pokazywania jakim to kurwa mocarzem zza monitora sie nie jest , czy pilnowania i utrzymywania naszej wiejskiej chujowej przeKURWAchamskiej kultury ktora juz tyle lat kochamy . Na podstawie tej kultury ten serwer zostal stworzony . Wszyscy tutaj na poczatku poprzechodzilismy tu z LOLA czy DC Public bo bylo zajebiscie . kilku admow w chuj znajomych fajnie sie gralo . a teraz kurwa wchodze na jebany serwer i widze admina ktory cala mape puszcza jakies kurwa urywki z seksmisji czy kurwa filmu pod tytulem erotyczne igraszki mojej starej to mnie chuj strzela . KTO KURWA JEBANE DEBILE CHCE SLUCHAC W KOLKO " KOBIETA MNIE BIJE" " CO KURWA LEJ TE KOLE" dowartosciowywujecie sie tym ? matki tak was karca za masturbacje ? a moze stary wam krzyczy te teksty gwalcac was kurwa co rano z widokiem na piekny wschod slonca .......