✪ Michal Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Nie wiem komu ale się komuś popierdoliło z SPAMOWANIEM JAK POPIERDOLONY GLOSAMI W AMX'E Prosze o sprawdzenie logów z od godziny 23:50 kto spamował tym jak pojebany i zastosowania kary dla tego idioty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 jw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Ja sie nie przyznaje :-P nie zdazylem wejsc na server juz kicka dostalem ze to niby ja :-/ nie mam pojecia komu sie tam w glowie popierdolilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 na inferno gralam z 2 rundy i wyszlam na mixa ale sporo adminow w tym czasie bylo na serwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 w logach się sprawdzi i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Moim faworytem jest redzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Jak to Redzi ^.^ www.policja.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 a Ty Michal nie mozesz sprawdzic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 Formatowałem komputer nie mam danych do ftp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 konfitura slusznie trafila do gowna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 następny admin wyłapał bana , zaczyna mnie wkurwiać wasze zachowanie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 no wkurwia wkurwia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 n3olit sie wkurwił , jest źle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 następny admin wyłapał bana , zaczyna mnie wkurwiać wasze zachowanie !dokladnie. Zreszta zaaktualizowalem liste plac, macie sporo zaleglosci wiec bedziemy -niestety- wypierdalac. Wspominam ze lza w oku te piekne czasy kiedy wiejska administrowali ludzie nie z checi wladzy ale z poczucia obowiazku i zaangazowania w projekt. Teraz takich ludzi moglbym wymienic na palcach. Zrozumcie wreszcie ze zarowno pieniadze jak i czas, moj i Wasz, ida tylko w Wiejska a jak dalej bedziecie sie tak zachowywac to na pewno stracimy graczy. I szlag trafi te 4 lata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 no bo sie wkurwiłem , rozumiem sobie jaja porobić ale też trzeba mieć troche powagi . Adam ja ci powiem jak jest , jesli sie za coś nie płaci nie szanuje sie tego i kropka . A my sie uwsteczniamy zamiast iśc do przodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Podajcie numer konta i wpłacę coś , bo ja już sie przyzwyczaiłem do klimatu w-ch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 A my sie uwsteczniamy zamiast iśc do przoduWybacz Przyjacielu, podupadlem na zdrowiu i z czasem ale powoli wracam do siebie. Tez zauwzylem, ze wraz z koncem dedyka nastal czas stagnacji ale dzieki Bogu sa jeszcze ludzie ktorym zalezy. Dzieki Miskowi znow mamy serwer zombi a ja sam zastanawiam sie nad kupnem wlasnego serwera dedykowanego. TF2 wroci... musi wrocic. Moze znow Misiek poratuje a jak nie to pozostaje czekac, znow dostalem obietnice ze wlasciciel dedyka bedzie w przyszlym tygodniu ale slysze to co piatek... no ale zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Rozumiem Cie w zasadzie wszystko jest na twoich barkach , nie ukrywam tego że dzielenie pracy , dziewczyny i innych zajęć jest trudne nie mam czasu za bardzo wchodzić tu i czytać czasem 10 stron spamu aż odnajdę jakiś sensowny temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Wspominam ze lza w oku te piekne czasy kiedy wiejska administrowali ludzie nie z checi wladzy ale z poczucia obowiazku i zaangazowania w projekt i w kolejnym temacie powtarzaja sie moje slowa . Adas masz kurwa doswiadczenie , a dajesz admy ciulom ze tak powiem , rozumie ... kasa , przeca nie mozecie utrzymywac serwera z wlasnych kieszeni to to mija sie z celem jak sranie i podcieranie sie paczka zapalek . Zwieksz place admow polowa sie wykruszy ( CHUJA WARTA POLOWA) a ludzie z checia do administracji i z zaangazowaniem zostana . Popatrz ilu juz ludzi ktorzy graja tu tak dlugo jak ja lub prawie tak dlugo poszlo w pizdu bo zaczal nam sie robic z srva BOBREK kurwi tu gnojem od jakiegos czasu od samego wejscia wszedzie wala sie jakies suche biale gowno . Jak czasami wchodze i widze rozmowki adminow na adm chacie ktore trwaja czasami pare rund to bierze kurwica . Od czego jest ten adm ? od kurwa pokazywania jakim to kurwa mocarzem zza monitora sie nie jest , czy pilnowania i utrzymywania naszej wiejskiej chujowej przeKURWAchamskiej kultury ktora juz tyle lat kochamy . Na podstawie tej kultury ten serwer zostal stworzony . Wszyscy tutaj na poczatku poprzechodzilismy tu z LOLA czy DC Public bo bylo zajebiscie . kilku admow w chuj znajomych fajnie sie gralo . a teraz kurwa wchodze na jebany serwer i widze admina ktory cala mape puszcza jakies kurwa urywki z seksmisji czy kurwa filmu pod tytulem erotyczne igraszki mojej starej to mnie chuj strzela . KTO KURWA JEBANE DEBILE CHCE SLUCHAC W KOLKO " KOBIETA MNIE BIJE" " CO KURWA LEJ TE KOLE" dowartosciowywujecie sie tym ? matki tak was karca za masturbacje ? a moze stary wam krzyczy te teksty gwalcac was kurwa co rano z widokiem na piekny wschod slonca ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts