Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ememmer

Shino
 Share

Zajebać chujowi adma?!  

18 members have voted

1. 1. Zajebać chujowi adma?!

• Tak
      9
    • Pewnie
      9

Recommended Posts

Tak jak w temacie :D ememer jest ala zakurwiona pizdka! :D skladam skargę na tą mała, zapchloną kurwę bo dałą mi bana na 4 h! ;d i za co? :lol: za to że dymał kota babci i stał na respie to jak normlanie pierdolniety człowiek wyrąbałem mu z he ;d

A poza tym to musze na neigo poskarżyć że bawił się adminem i zamieniał w kury! ;d jak można się tak skandalicznie zachowywac?! co za bezczelne małe gówno :lol: zajebać chujowi adma! :lol:

Też jestem za ponieważ odpierdalałem jak głupi dziś więc też jestem za.

O ja jebie ^.^

Ta niedziela to jakiś zjebany dzień :D

Dzisiaj za słowo : kurwa dostałem bana na 10 godiznz powodem : W niedziele nie będziesz bluźnił :lol:

Jednak ja lubię jak MnR. "rusza serwer" . No , bo tylko on po 24:00 potrafi rozbawić ludzi . Jeszcze pamiętam jak na soccerjam slapował jakiegoś bota ^.^

[ Dodano: 2011-10-09, 20:22 ]

Rozbawiło mnie też jak go przyblokowałem na bramce i przeze mnie przerypaliśmy :lol: Wtedy przez pare minut slapował mnie ^.^ cham jeden :D

Ja chyba źle widze :D Shino Ty mały gnoju skarżący xD ja Cię tu zaraz ustawie.

Wchodzę na serwer, a kurami bawisz się Ty z jeszcze jednym adminem i mimo, że mówiłam żeby się nie bawić w te kury to nie pomagało. Musiałam tylko niektórych biednych ludzi odmieniać xd bo płakali że chcą już być ludźmi. Poza tym bardziej chujowszej ankiety nie widziałam, gdzie jest opcja do wyboru: zbanować pomysłodawce ankiety xD?

Nie no ale troszkę bez przesady, bo wiesz jak było, że sam brałeś w tym czynny udział od poczatku, a MnR potem wszedł..