KoBeR Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 kazdy wie ze Orzech to ciota ale admini dla chuj wie jakoigo powodu go zostawiaja , jak orzech strzela do swoich , nic! jak orzech komus jedzie po matce - NIC ! ale jak sie wejdzie na Orzecha to SHINO az sie pieni, moze wy macie ta sama matke lub shino zeczywiscie ciagnie przechowi po katach ze sie tak zbulwersowal?? Shino jebie mnie ten BAN , ale wiedz ze JESTES CIOTA I FRAJER i SPRZEDAWCZYK , A teraz macie pole do popisu zeby glupio odpisywac , bo tylko to umiecie smarki ORZECH I SHINO [ Dodano: 2011-10-11, 21:16 ] e bo post znikł Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 jaki rozgardiasz, pisz ładnymi zdaniami bo nie rozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 powiedział bym coś na temat prostoty i zbierzności twoich oczu ale nie jestem chamem [ Dodano: 2011-10-11, 21:45 ] ladne sa ale nie wiem na ktore kiedy patrzec :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 powiedział bym coś na temat prostoty i zbierzności twoich oczu ale nie jestem chamem za to ja powiem haha!!!!!!! EYES OF COBRA !!!!!LOOK TO THE LEF T!!! LOOK TO THE RIGHT !!! omg !! not at the same time !!!!!!! haha xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 SHINO az sie pieni +5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 a tak btw to KURWA OBRAZANIE LUDZI LEZ W NASZYM WIEJSKIM ZWYCZJAU ! SHINO JAK KURWA NIE OGARNIASZ TO WEZ SIE WYJEB Z NASZEGO PRZEDPOKOJU BO NIE LUBIE JAK MI NA CHACIE GOWNEM JEBIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Jebać jakąś tepą kurwe KOBERA i tyle w temacie. Pierdolony 32 letni prawiczek, który wylewa swoje gorzkie żale na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Jebać jakąś tepą kurwe KOBERA i tyle w temacie. Pierdolony 32 letni prawiczek, który wylewa swoje gorzkie żale na forum. nowy hit filmowy 32 letni prawiczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Juve i Orzech , co do prawiczków to serdecznie wam współczuje ale kiedyś nadejdzie ten dzień , a tak na poważnie to przeleciałem pewnie wiecej panienek niż wy razem 2 cioty wzięte ,wasi ojcowie razem z dziadkami.. chociaż jak sie patrzy na was to bóg zapłać ze tylko wasze matki wasi ojcowie ruchali bo więcej takich baranów jak wy nie trzeba obaraki w prezencie dla JUVE i Orzech 2 guys and a CS CUP Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Nazwa tematu mówi sporo o autorze = wiadomo Zawarta w nim treść mówi o poziomie = wiadomo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Kober jak dla mnie jesteś małą pizdką i tyle. Pierdoliłes caly czas, orzech powiedzial ze juz wkurwiasz to won i tyle Ji had to chyba mój pierwszy ban o obrazanie ;d Gdyby to był ktos normalny a nie jakis nonsteamowy palant to by nie dostał Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 shino , bla bla bla .... a ten nad toba to GEJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 jak uważacie ze ban niesłuszny to sory, ub i po płaczu xd wielki problem A kober i jakbys nie zauwazył to przez jakies 2 czy 3 mapy miałem gdzieś co Ty piszesz o orzechu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 nie czytam tego !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ja przeczytałem. teraz żałuję :-| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Juve i Orzech , co do prawiczków to serdecznie wam współczuje ale kiedyś nadejdzie ten dzień , a tak na poważnie to przeleciałem pewnie wiecej panienek niż wy razem 2 cioty wzięte ,wasi ojcowie razem z dziadkami. I jeszcze Ci kutas grzybem nie obrosl?? Podejrzewam ze to bylo takie dymanie a tak poza tym tu kazdy wchodzi w dupe orzechowi i kazdemu to pasuje < jestem chyba wyjatkiem co Orzech ?:* > Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Zamknąć, bo i tak nic mądrego każdy post zapewne nie wnosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 a tak na poważnie to przeleciałem pewnie wiecej panienek niż wy razem 2 cioty wzięte O KURWA!! BUHAJ!! [ Dodano: 2011-10-12, 06:52 ] Ji had to chyba mój pierwszy ban o obrazanie shino cie rozprawiczyl [ Dodano: 2011-10-12, 06:53 ] a tak poza tym tu kazdy wchodzi w dupe orzechowi i kazdemu to pasuje < jestem chyba wyjatkiem co Orzech ?:* > gie er er er er er (grrr) what about me ?? did u forget ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 shino , bla bla bla .... a ten nad toba to GEJ Ja przynajmniej nie walę sobie przy komputerze patrząc na chłopców . Jeżeli osądziłeś mnie poprzez moje dwa zdania , które wnoszą tylko do tematu , a nie uwłaczają Twojej inteligencji to widać jaką Ty musisz być parówą w świecie . Napisałeś także , że zapłacisz na rok serwer z góry . Tzn , że zamierzasz przekupić H@ w zamian za to aby wyjebał tych , którzy towarzyszą mu przez 4 lata - chodzą na zloty , a , że Ty płacisz w gotówce 1200 zł to każdy ma Cię wielbić . Nie wiem ile Ty zarabiasz ( być może Ty nie zarabiasz , a utrzymują Cię rodzice) . Teraz zobacz jakim Ty jesteś durniem ... . Składasz skargę na forum , a obraziłeś już więcej osób niż było (chyba) wtedy na serwerze. Jak wiesz - można to zobaczyć po lewej stronie) mam 16 lat , a muszę się wypowiadać w skargach 32 latka ( jak to ORZEH napisał 32 letniego prawiczka ) Już mam mieszane mysli co do Twojej osoby . Wiadomą jest , że osoba , która obraża innych posiada bardzo dużo kompleksów. Obraziłeś mnie od geja - Po tym mogę sądzić , że sam nim jesteś albo dziewczyny Cię odrzucają . shino , bla bla bla To jest dowód jak traktujesz osobę na , którą składasz skargę . Olewasz To co on powiedział , a czytasz tylko te informacje , które nic nie wnoszą do tematu . Jednym słowem - ogarnij ! Tyl ode mnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 dmg nie spodziewałbym sie ze potrafiłbys napisac cos mądrego i z sensem :mrgreen:. A tu o!! zaskoczyles mnie ;* +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleboki Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 kazdy wchodzi adminowi w dupe, taki serwer niestety .. (( lizesz jestes, nie lizesz nie ma, ( taka prawda, taki serwer niestety. tyle powiem schodzi na kurweskie psy;(( skoda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 kazdy wchodzi adminowi w dupe, taki serwer niestety .. ((lizesz jestes, nie lizesz nie ma, ( taka prawda, taki serwer niestety. tyle powiem schodzi na kurweskie psy;(( skoda... Przestań dupę truć głupimi komentarzami przez to , że dostałeś bana na tydzień. Jesteś po prostu pryszczatym nastolatkiem pewno z autyzmem . Nie masz po co się tu pokazywać . Twoim zdaniem lepiej jest wszystkich obrażać " od rudych kurew dziwek" i dostać admina niż sobie na niego zapracować. Jeżeli Ci się nie podoba to na chuj przyszedłeś na forum pisać swoje gorzkie żale i płakać ,bo dostałeś bana za bra szacunku do rodziców . Tak Cie wychowali w domu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 orzecha nie znam, ale zauwazylem ze jest chamski... no ale kurwa? to wiejska chata a nie jakas familiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts