Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Za co ban ?

Sobota19
 Share

Recommended Posts

Witam dzis dostalem bana okolo godz 17. Nie wiem za co Admin w ogole nie ogarniety jak sie kolega pytal za co ban odpowiedzial za gowno ... Takich adminow to ... Moj nick No OgAr

AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zbanowany przez nlt

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Przyczyna: ''

[AMXBANS] Czas: 'permanently'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:44163157'

[AMXBANS] Twoje IP: '89.228.249.157'

[AMXBANS] ========================================

Prosze o podanie przyczyny.

Pozdrawiam,Sobota.

SS to najlepszy dowód - moja odpowiedź na to jest jedna = H@H@H@H@ . ScreenShoot rob screeny (naciska jakby graczowi f5 w czasie gry w róznych odstepach czasu) . Istnieja strony , które za darmo bez niczego przerabiają screeny nie do poznania nawet datę tych ss'ow przerabiają . Następną rzeczą są hacki na steam , który likwidują zmiany na SS'ach . Najleprze jest to , że byle debil z zer0wym doświadczeniem graficznym może przerobić ss .

. U Ciebie widać wspomagacze i celem forumowiczów jest to wykryć , a następnie poinformować administratora o takowym czicie . Dlatego sądzę , że nie warto pisać spraw o unbana gdy sprawa jest przegrana i tyle osób sądzi , ze coś masz .

Już nawet ORZEH się wypowiedział , który w takich tematach nie uczestniczy . ( Nie aby to było , że on ma jakiś nadzwyczajny głos w takich sprawach) . Widział Ciebie = widział akcje , Shino widział akcje i si wypowiedział .

Dobrze demko,na demko co widac ? Ludzie kurde ogarnijcie sie ss to najlepszy dowod ...

Nikt tu nie musi ogarniać , bo zroibli Ci SS'y . Jesteś takim hajtem i bijesz przez ściany -celownikiem po nich jeździsz ?

Wlasie pruboje wyjasnic gdzie jest podstawa do bana ... Czekam i czekam atu nadal nic,twierdzic kazdy moze.Jak bysmy mieli karac ludzi na podstawie twierdzen to 9ß% bylo by odpalonych.

[ Dodano: 2011-10-13, 16:27 ]

Moglby ktos w koncu odpisac ...

Pracuje wiec nie mam czasu tu być 24/h sprawa jest następująca . Nie robiłem ss uważam ze to nie ma sensu skoro jest hltv . Jestem na 100% pewny że latałeś z wh ale upewnimy sie jak bedzie demko chyba że dalej lecisz w zaparte że czysto grałeś . Danów z dupy nie daje więc sie nie ciskaj