Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

soccerjam na czas

w0mbat
 Share

co bys wolała/wolał  

19 members have voted

1. 1. co bys wolała/wolał

• 2 połowy po 10 minut
      5
    • zostaje tak jak jest
      6
    • 2 połowy po 6 goli
      8

Recommended Posts

jak w temacie. nie wiem czy to w ogóle możliwe ale co Wy na to aby zmienić ustawienia soccerjam-a tak aby zamiast grac 2x do 12 bramek grać 2x po 10 minut, albo chociaż 2x po 6 bramek. Nie wszyscy lubią soccera, ja tam uważam że to fajna mapka, ale jak się ciągnie w nieskończoność to aż skręca.

P.S. ankieta na standardowe 2 tygodnie :D

Arh w0mbat zabierasz mi czas na w-ch xD . Ja uważam , że jest dobrze jak jest . Lubię pograć sporo czasu na takiej mapie , bo mi się podoba - nikt się nie ściga w statach , bo i tak nie zalicza . Można kogoś ostro wnerwić np . co chwile martretować gościa piłką :D. . Szczerze : Wolę pograć te 30-1.5h na soccerjam niż napierdalać Gungame lub jakieś nbnoobgame czy inne gówna :) . Ale w0mbat jednak wpadł na dobbry pomysł ,że można ograniczyć gole . Jednak nie 6 ale 8 . , bo jak nieraz razy widzę to jest przewaga 6:0 i jest łatwiej odrobić gdy jest mecz do 12 .

Ale w0mba nie pomyślałeś o jednym ! Jeżeli chcesz skrócić czas to i exp musi być większy , bo jeżeli masz grać 10 mnut to będziesz miał max 6 lvl siły i sobie tak nie poszpanujesz . Dlatego zaznaczyłem , ze jest dobrze jak jest . Jak ja gram z jakimś dobrym graczem np konik , puszek to jest fajna teamowa gra , a nie 1 gracz co E nie potrafia nacisnąć !

Prawda jest taka ze Soccerjam w obecnej formie to pomyłka. Wczoraj rano ludzie to wybrali (przez przypadek, bo był gg i kazdy naciskał pierwsze z brzegu, jak zawsze). Męczyliśmy się 30 minut, przy wyniku bodajze 4:2. Dobrze ze jakis admin to zmienił za namową wszystkich, bo bysmy tego soccera przez 2 godziny ciagneli.

Ja bym zrobił połowę do 6 goli, cały mecz do 12.

Prawda jest taka ze Soccerjam w obecnej formie to pomyłka. Wczoraj rano ludzie to wybrali (przez przypadek, bo był gg i kazdy naciskał pierwsze z brzegu, jak zawsze). Męczyliśmy się 30 minut, przy wyniku bodajze 4:2. Dobrze ze jakis admin to zmienił za namową wszystkich, bo bysmy tego soccera przez 2 godziny ciagneli.

Ja bym zrobił połowę do 6 goli, cały mecz do 12.

Jebaniec największy przeciwnik soccera bo go tam Ciągle zabijają z piłki i jego przydupasy z rtv mogą wpisywać w nieskończoność bo i tak nie działąa

ale co to za debilne voty ?

2 polowy po 6 goli to jeden huj bo jest jedna polowa na 12 goli... co za ciul to ukladal !!

mialo byc 2 polowy po 4 gole :>

dziękuje :D

właśnie tu się mylisz drogi juve , są dwie połowy po 12 goli. A jak były by po 6 to masz połowę krótszy mecz

do 8 to jeszcze da sie pograc, ale dalej jak już kazdy nazbiera expa i sa wmiare ogarnięci gracze w obu drużynach to sie ciągnie i ciągnie i dociągnąc nie może

Tak . Najlepiej am będzie jak połowa bedzie trwała max 30 sec i do max 1 gola i max 100 expa do zdobycia . Za zabicie z piłi ban perm za zabicie znoza ban na tydzień za spiprzenie sytuacji perm . Za ryj perm za mowe perm . Druga połowa do 15 sec i do 0.5 gola czyli jak ktoś trafi ale bez power play . max 1 podanie , bo tracic czasu nie będziecie i zawsze po soccer powinien być gungame ! KURWA

dmg nie histeryzuj. chodzi o to aby to troche skrocic, troche nie az tak zeby cały sens i urok soccera upadl. sam dobrze wiesz ze 12 goli to troche długo. dlatego własnie polecam opcje na czas. dałem łacznie 20 minut bo standardowa mapa około tyle trwa ale jak bedzie 30 czy nawet 40 to tez zle nie bedzie. Ale do cholery nie 2 godziny jak sie to czesto zdarza !!