w0mbat Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 jak w temacie. nie wiem czy to w ogóle możliwe ale co Wy na to aby zmienić ustawienia soccerjam-a tak aby zamiast grac 2x do 12 bramek grać 2x po 10 minut, albo chociaż 2x po 6 bramek. Nie wszyscy lubią soccera, ja tam uważam że to fajna mapka, ale jak się ciągnie w nieskończoność to aż skręca. P.S. ankieta na standardowe 2 tygodnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 nie głupi pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Arh w0mbat zabierasz mi czas na w-ch xD . Ja uważam , że jest dobrze jak jest . Lubię pograć sporo czasu na takiej mapie , bo mi się podoba - nikt się nie ściga w statach , bo i tak nie zalicza . Można kogoś ostro wnerwić np . co chwile martretować gościa piłką . . Szczerze : Wolę pograć te 30-1.5h na soccerjam niż napierdalać Gungame lub jakieś nbnoobgame czy inne gówna . Ale w0mbat jednak wpadł na dobbry pomysł ,że można ograniczyć gole . Jednak nie 6 ale 8 . , bo jak nieraz razy widzę to jest przewaga 6:0 i jest łatwiej odrobić gdy jest mecz do 12 . Ale w0mba nie pomyślałeś o jednym ! Jeżeli chcesz skrócić czas to i exp musi być większy , bo jeżeli masz grać 10 mnut to będziesz miał max 6 lvl siły i sobie tak nie poszpanujesz . Dlatego zaznaczyłem , ze jest dobrze jak jest . Jak ja gram z jakimś dobrym graczem np konik , puszek to jest fajna teamowa gra , a nie 1 gracz co E nie potrafia nacisnąć ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Zostawić jak jest. Soccerjam jest tak rzadko że naprawde można pograć to 30 min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Prawda jest taka ze Soccerjam w obecnej formie to pomyłka. Wczoraj rano ludzie to wybrali (przez przypadek, bo był gg i kazdy naciskał pierwsze z brzegu, jak zawsze). Męczyliśmy się 30 minut, przy wyniku bodajze 4:2. Dobrze ze jakis admin to zmienił za namową wszystkich, bo bysmy tego soccera przez 2 godziny ciagneli. Ja bym zrobił połowę do 6 goli, cały mecz do 12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 prawda jest taka, ze zmienic trzeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 ale to rtv na tym nie idzie czy jak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 nie, bo co jakas nowa bramka to trzeba czekac iles tam czasu az bedzie mozna wpisac rtv czy jakos tak to dziala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 to wjebać na tej mapie rtv i będzie spokój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Prawda jest taka ze Soccerjam w obecnej formie to pomyłka. Wczoraj rano ludzie to wybrali (przez przypadek, bo był gg i kazdy naciskał pierwsze z brzegu, jak zawsze). Męczyliśmy się 30 minut, przy wyniku bodajze 4:2. Dobrze ze jakis admin to zmienił za namową wszystkich, bo bysmy tego soccera przez 2 godziny ciagneli.Ja bym zrobił połowę do 6 goli, cały mecz do 12. Jebaniec największy przeciwnik soccera bo go tam Ciągle zabijają z piłki i jego przydupasy z rtv mogą wpisywać w nieskończoność bo i tak nie działąa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 no kurwa mac męczennicy jebani, ja wasze pierdolone awp mam grac 1234123542 pod rząd, a 30 minut soccera nie mozecie tolerować.. kurwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 ale rtv nie dziala na nim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 I dlatego wiem , ze nikt mi teog nie zvotuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 ale co to za debilne voty ? 2 polowy po 6 goli to jeden huj bo jest jedna polowa na 12 goli... co za ciul to ukladal !! mialo byc 2 polowy po 4 gole :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 13, 2011 Author Report Share Posted October 13, 2011 ale co to za debilne voty ? 2 polowy po 6 goli to jeden huj bo jest jedna polowa na 12 goli... co za ciul to ukladal !! mialo byc 2 polowy po 4 gole :> dziękuje właśnie tu się mylisz drogi juve , są dwie połowy po 12 goli. A jak były by po 6 to masz połowę krótszy mecz do 8 to jeszcze da sie pograc, ale dalej jak już kazdy nazbiera expa i sa wmiare ogarnięci gracze w obu drużynach to sie ciągnie i ciągnie i dociągnąc nie może Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 , a czy nie jest tak , że jak jedna połowa trwa długo to druga się nie załącza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 to 2 polowy na 4 gole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Tak . Najlepiej am będzie jak połowa bedzie trwała max 30 sec i do max 1 gola i max 100 expa do zdobycia . Za zabicie z piłi ban perm za zabicie znoza ban na tydzień za spiprzenie sytuacji perm . Za ryj perm za mowe perm . Druga połowa do 15 sec i do 0.5 gola czyli jak ktoś trafi ale bez power play . max 1 podanie , bo tracic czasu nie będziecie i zawsze po soccer powinien być gungame ! KURWA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 13, 2011 Author Report Share Posted October 13, 2011 dmg nie histeryzuj. chodzi o to aby to troche skrocic, troche nie az tak zeby cały sens i urok soccera upadl. sam dobrze wiesz ze 12 goli to troche długo. dlatego własnie polecam opcje na czas. dałem łacznie 20 minut bo standardowa mapa około tyle trwa ale jak bedzie 30 czy nawet 40 to tez zle nie bedzie. Ale do cholery nie 2 godziny jak sie to czesto zdarza !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Ja wolę te 2h niż napierdalać 5h gungamów i aimów i innego czegoś Tylko czekam na tą mapę jak wejdę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 niech zrobia zeby te jebany krowy zabijały przeciwnikow na polu karnym a nie debile jak by mogly to by lecieli w ta bramke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Nie da się plugin jest nie aktualizowany już i w najnowszym amx'e nie działają lasery, a specjalnie dla 1 mapy to chyba nikt tego nie zmieni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 wypierdalac na dwor w pilke grac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Nie da się plugin jest nie aktualizowany już i w najnowszym amx'e nie działają lasery, a specjalnie dla 1 mapy to chyba nikt tego nie zmieni to ja jestem za wypierdoleniem tego chociaz lubie grac na tehj mapie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 To jest 4fun ! I właśnie soccerjam daje uroki 4funowi . Nie , że jakieś serwery nawalą w chuj pluginów zbędnych jakieś uleczanie inne gówna . Jak chcece normalne mape to won na TP !:B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts