Gleboki Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Ban za nic ,obrazala mnie i tyle , wiejska chata ma swoje prawa Ona mnie obraza, ja ja? o co chodzi ? moze jakies wieksze info ? jedzi po mnie to ja po nije ?? adminie sa tu guru ?? przez male u?? tak t oma wygladac /? pozdrowienia dla niektórych:)))) prawdziwych a nie tych co dupe liza:) head gil wali do mnie to jej odpowiadam oficjlana skarga numer 2:) obraza mnie i ban za oc na tydzien ?? za nic, za to ze ona mnie jedzie /??ortografie poprawie jytro teraz mam to gdzie s , idze na kumaty serwr , a nie gdzie kobieta am piewrwszey okres w zyciu i nie wie co to podpaska / badz inne:(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 poczekamy na ewentualne sprostowania i zobaczymy - tak czy inaczej Ruda, co znowu nagrzeszyłaś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 HaHA . Ale bzdury on opowiada. 1. Ona starała się być dla Ciebie miała. 2. Obrażałeś jej rodziców. 3. Przyznałeś się , że jesteś pedałem . 4. Miałeś jakieś urojenia na temat seksu . 5. Tak jak Ty tam nazwałeś to ona prawie wcale Cie nie pocisała. 6. Na dowidzenia ciskałeś od : Rudej dziwki kurwy i jeszcze inaczej. 7. Po mimo uwag zwróconych przez graczy abyś przestał już się odzywać napierdalałeś w microfonile sił. 8. Się dziwie , ze ktoś inny Cie nie zbanował , a było 3 adminów . 9. I tak dała Ci niską karę , bo ja za takie coś jakbyś do mnei się tak zwracał to bym Ci z 2-3 tygodnie załatwił . Na dowód , że nie kłamie jest demko z godziny 1 w nocy awp_india . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 maybe ankieta czy perm czy wyposcic to gowno z muszli DMG HLTV NIE NAGRYWA PIERWOD WYTWARZANYCH PRZEZ GRACZY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Ciekawe to czemu ja słyyszę rozmowę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 ADMIN CHUJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 GUNTER CHUJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 ja miałem wyjebane, nie wtrącam się jak ktoś inny wyzywa się z adminem, niektórzy admini to tolerują inni nie więc to kwestia między nim a rudą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 GUNTER CHUJ Powie mi który jak ten chuj ma na nazwisko?; d Moje "ADMIN CHUJ" każdy musi tolerować bo to jest w żarcie ,a wara kurwa dostane banannaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Podpowiem tylko że on ma na imię KORDIAN !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 chuj ma na nazwisko?; d Imie Kordian Nazwisko Antonik Skad Ruda Śląska chyba na goduli mieszko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 chuj ma na nazwisko?; d Imie Kordian Nazwisko Antonik Skad Ruda Śląska chyba na goduli mieszko Napisiał Michał SOPEL z Imielina (co to kurwa jest?) ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Antonik morda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 (co to kurwa jest?) centrum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 No i znowu skarga przeistoczyła się w HAJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Witam! Widzialem i slyszalem ta cala akcje powiem tylko tyle ze juz sam mialem dac Tobie bana,lecz Ruda mnie wyprzedzila(kto wie w temacie Skargi na adminow nie bylo by pewnie head girl tylko warka) Byles albo najebany, albo nacpany,a moze po prostu taki tempy, skoro skladasz skarge. Zamknac temat bo szkoda czasu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Hahahahahahahaha ty kurwa jestes glupi czy tylko udajesz? Mam nie jednego swiadka kto zaczal i co gadales.. Ja nawet w twoja strone sie odzywalam a ty nagle zaczales po mnie cisnac... Kurwa kozak spedalony!! Ty sie chyba wtedy nawet nie slyszales co mowiles. Kurwa nie chce mi se pisac nawet... IDIOTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Nie było mnie przy tym ale ZALAĆ BETONEM CHUJAAAAA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 nie bylo mnie przy tym, ale czytając - a raczej rozszyfrowując "skargę" widać że nie zmienił swojego nastawienia a osobiście nie zauwazylem aby Ruda się wywyższała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts