Jaśnie Pan Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Jak w temacie. Poniewaz kilka osob mnie pytalo, a z kasa u nas zawsze srednio, planuje wprowadzenie instytucji VIPa na serwer 4FUN. Prosilbym Was o propozycje co w takim pakiecie VIPowskim powinno sie znalezc oprocz freeslota. Nie chce zbytnio ingerowac w rozgrywke na serwerze wiec nie ma mowy o jakims darmowym przydziale broni w 1 rundzie czy innych idiotycznych pomyslach pokroju awp w pierwszej rundzie. Poniewaz to serwer 4fun myslalem o takich rzeczach jak: -freeslot -mozliwosc robienia kupy przy zwlokach -jakas czapeczka -mozliwosc sikania na zwloki -darmowa kamizelka co runde -wiecej kasy za zabicie powiedzmy 500 zamiast 300 -bialy kolor na forum -dostep do wszystkich ukrytych for Co o tym myslicie? Co jeszcze byscie dolozyli/ujęli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 kamizelka i kasa na minus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 2 Hejdże 4 Fleshe Osobny model z napisem VIP 1100$ na start Albo 120 kevlaru / 110 hp Brak kary za zabicie swojego Dostęp do tarczy :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Standardowy plugin ViP jest dobry + ranga na forum . Tak też uważam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Mozliwosc pisania na bialo na serwerze, duzo ludzi na to leci kiedy chca vipa kupic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 no wiesz mnr takie coś jak brak kary za zabicie, to straszne przegięcie, rozpierdol by się zrobił że masakra, moim zdaniem przywileje związane z samą grą tak jak pisze boguś są na minus, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 kary chodziło mi o to że mu kasy nie odejmuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 aaa, no to to może ujść, i żeby nie było że powiedziałem co chujowe, a nic od siebie, ranga na forum jak najbardziej, takie jakieś opcje dla jaj jak sikanie etc też myślę że nie złe, pisanie na biało, to by w sumie chyba uszło chociaż wydaje mi się że trzeba by to trochę przytemperować jakby się vipy zbyt rozkręciły. Co do samej opcji vipa za hajs, jak najbardziej na tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 kasa to moze nie, ale pisanie na bialo tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 kasa to moze nie, ale pisanie na bialo tak Ja jestem na odwrót. "pnieważ" grałem na serwerze z pluginem , że vip pisze na admin chat .. Badzo dużo zloścliwości było spamu i gracze vip zachowywali się jak admini to jest : bind "z" "@@ gDo Paki kurwy !" bind "x" "@@ yHosty !!!" I tego tak było w chuj , że mój HLSS nie wystarczył . Co chwile jak Tylko gracz ten z vip jest na dead to pisze do tego co ma robić . Info daje pisze @@ Kurwa. To jest nie wypał ! Kasa za zabicie to tak bardziej 4fun . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hole Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 pisanie na admin sayu mozna wylaczyc w pluginie,ogolnie vip to jest dobry motyw,szczegolnie polecam na serwery na ktorych sie expi, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 VIP PRZYSZEDL I SIE ZGADZA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 NA OPIEDALANIE WSZYSTKIM KOBYRA ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 on to ma tyle do gadania co zyd za okupacji 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 pomysl sam w sobie dobry ale pomyslu na cos jeszcze nie mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 dann jestes taki smieszny, ojej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 wiem :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 -darmowa kamizelka co runde -wiecej kasy za zabicie powiedzmy 500 zamiast 300 Generalnie jestem za, o ile w/w punkty zostaną wypierdolone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 a ja bym dał tak zeby za zabicie ludzia miał normalnie te 300$ ale mozliwosc sellania broni jak podniesie z ziemi troszke wiekszego speeda zeby biegal nonstop tak jak by mial scouta w lapie hmm na poczataek nie 1100$ tylko 1000$ chociaz to jest i tak zaduzo bo juz moze miec kamizelke i helmet co nie selnie glocka z ziemi i kupil by se hejka czyli zostawił bym jednak te 800$ no i oczywiscie w na tabie zeby pisało ze ma vipa oraz jakies dobre powitanie na wejsciu tak zeby kazdy widział co nie ale huj wie czy to da rade udzwignac ten server Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 Generalnie jestem za, o ile w/w punkty zostaną wypierdolone. to az tak zaburza gameplay? Kurcze no nie sadze a bez dodatkowej kasy vip raczej bedzie cianko schodzil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 moim zdaniem bardzo zakloca, na mapach z kosami i hejkami czy tez innymi 4fun kamizela duzo daje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 moim zdaniem bardzo zakloca, na mapach z kosami i hejkami czy tez innymi 4fun kamizela duzo daje.ok, racja.A co z kasa? moze 400-450$ za zabicie? Ktos tam pisal o standardowym pluginie vipowskim ze jest dobry - nie wiem co taki daje ale myslalem o napisaniu wlasnego - z kupami i siusianiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 A co z kasa? moze 400-450$ za zabicie? na większości map i tak nie ma sklepu więc raczej się to nie przyda. Generalnie ten przywilej mi różnicy nie robi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 le myslalem o napisaniu wlasnego - z kupami i siusianiem Moglbys dodac transformacje w kurczaka z jednym hape na wlasne zyczenie, badz jakas inna kreature ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 wombat mu chodzi o to ze jak normalnie zabijasz np. na d2 przeciwnika dostajesz 300$, a vip za to samo zgarnie 400-500. Nie wiem taki defuse na wstep w ct moze byc, zawsze jakies uhonorowanie vipa, a nie zaburza zbytnio porzadku gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts