Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

VIP

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Jak w temacie.

Poniewaz kilka osob mnie pytalo, a z kasa u nas zawsze srednio, planuje wprowadzenie instytucji VIPa na serwer 4FUN.

Prosilbym Was o propozycje co w takim pakiecie VIPowskim powinno sie znalezc oprocz freeslota.

Nie chce zbytnio ingerowac w rozgrywke na serwerze wiec nie ma mowy o jakims darmowym przydziale broni w 1 rundzie czy innych idiotycznych pomyslach pokroju awp w pierwszej rundzie.

Poniewaz to serwer 4fun myslalem o takich rzeczach jak:

-freeslot

-mozliwosc robienia kupy przy zwlokach

-jakas czapeczka

-mozliwosc sikania na zwloki

-darmowa kamizelka co runde

-wiecej kasy za zabicie powiedzmy 500 zamiast 300

-bialy kolor na forum

-dostep do wszystkich ukrytych for

Co o tym myslicie? Co jeszcze byscie dolozyli/ujęli?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aaa, no to to może ujść, i żeby nie było że powiedziałem co chujowe, a nic od siebie, ranga na forum jak najbardziej, takie jakieś opcje dla jaj jak sikanie etc też myślę że nie złe, pisanie na biało, to by w sumie chyba uszło chociaż wydaje mi się że trzeba by to trochę przytemperować jakby się vipy zbyt rozkręciły.

Co do samej opcji vipa za hajs, jak najbardziej na tak.

kasa to moze nie, ale pisanie na bialo tak

Ja jestem na odwrót. "pnieważ" grałem na serwerze z pluginem , że vip pisze na admin chat .. Badzo dużo zloścliwości było spamu i gracze vip zachowywali się jak admini to jest :

bind "z" "@@ gDo Paki kurwy !"

bind "x" "@@ yHosty !!!"

I tego tak było w chuj , że mój HLSS nie wystarczył . Co chwile jak Tylko gracz ten z vip jest na dead to pisze do tego co ma robić . Info daje pisze @@ Kurwa.

To jest nie wypał ! Kasa za zabicie to tak bardziej 4fun .

a ja bym dał tak zeby za zabicie ludzia :D miał normalnie te 300$ ale mozliwosc sellania broni jak podniesie z ziemi troszke wiekszego speeda :) zeby biegal nonstop tak jak by mial scouta w lapie hmm na poczataek nie 1100$ tylko 1000$ chociaz to jest i tak zaduzo bo juz moze miec kamizelke i helmet co nie selnie glocka z ziemi i kupil by se hejka czyli zostawił bym jednak te 800$ no i oczywiscie w na tabie zeby pisało ze ma vipa oraz jakies dobre powitanie na wejsciu tak zeby kazdy widział co nie :) ale huj wie czy to da rade udzwignac ten server

moim zdaniem bardzo zakloca, na mapach z kosami i hejkami czy tez innymi 4fun kamizela duzo daje.
ok, racja.

A co z kasa? moze 400-450$ za zabicie?

Ktos tam pisal o standardowym pluginie vipowskim ze jest dobry - nie wiem co taki daje ale myslalem o napisaniu wlasnego - z kupami i siusianiem :)