Q'nik Alcatraz Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Witam Jestem waszym graczem od piątku a już mnie spotykają przykre rzeczy. A więc zacznę od tego iż graliśmy na mapie awp4one i przyszła, że tak powiem "elita" i zaczęła robić sobie porządki jak im się podoba. Pewien admin o nick'u Sexy Head Girl zabronił nam graczom do wpisywania rtv. Wszyscy się pytali na ile ban itd. Ja powiedziałem żebyśmy wpisywali rtv, a Sexy Head Girl urażona mówiła żebyśmy nie wpisywali bo rzadko gra itp. Po krótkiej chwili gracze zaczęli wpisywać rtv. Po pewnym czasie ujrzałem piękną rzecz na lewym górnym rogu monitora . Admin o nick'u Sint dał mi bana na tydzień za "namawianie do RTV". A tak na koniec to napiszę, że Sexy Head Girl iż mimo jest kobietą i należy ją szanować jest wobec graczy chamska, opryskliwa itp. Więc proszę Cię Sexy Head Girl o uszanowanie innych graczy serwerowni:) i proszę o szybki UB ponieważ ten serwer jest super !!! POZDRAWIAM [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez Sint [AMXBANS] Zostalo Ci 6 days , 23 hours , 42 minutes and 39 seconds do konca bana. [AMXBANS] Zbanowany nick : Q nik Alcatraz [AMXBANS] Przyczyna : ' namawianie do RTv ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 16986193 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 46.186.55.65 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 serwer jest super ale w regulaminie jest dokładnie napisane że za namawianie do rtv jest ban chyba nawet na 2 tygodnie więc za nic go nie dostałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q'nik Alcatraz Posted October 30, 2011 Author Report Share Posted October 30, 2011 No rozumiem ale jestem nowym graczem i mi by mogło starczyć upomnienie, a nie odrazy BAN NA TYDZIEŃ :/ Prosiłbym o UB oraz więcej się to nie powtórzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Witam,chlopak ladnie prosi dajcie ub! :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Raczej mi się wydawało , że RuDa napisała wczesniej , że ie można jeszcze ja binda strzeliłem . Jestem jednak za unbanem , bo ludzi ,którzy inteligentnie napisać unbana umieją jest mało . Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Daje ub tylko dlatego że jesteś nowym graczem i nie miałeś konta wcześniej więc nie mogłeś wiedzieć. Co do RTV były u nas kłótnie na temat grania 5 minutowych map i wywnioskowano bany za namawianie dlatego proszę Cie najlepiej jak chcesz wpisać rtv to wpisz nic nie mówiąc więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Regulamin każdego obowiązuje i nie ma wyjątków. Co najwyżej to można mu skrócić tego bana do iluś tam godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Dobra powiedzmy że został skrócony do 5 minut tajmałt. ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinT Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Witam Widzę kulturę wiec spoko. SinT PS: Zapraszamy do działu "o mnie" czy jakoś tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 ładnie przeprowadzony temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 aż kurwa przykleić i rozpromować! miłej gry na Wiejskiej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Nie zabronilam, tylko ladnie sobie zazartowalam zeby nie wpisywac rtv bo fakt zadko gram a moimi ulubionymi mapami sa awp. Kto mnie zna to wie ze zartuje w sprawie tego rtv... Chyba ze ktos namawia, wiec daje upomnienie pisemne lub przez mikrofon gdyz zdaje sobie sprawe ze nie kazdy wie o tym ze jako taki przepis w regulaminie jest. A to ze jestem opryskliwa i chamska to juz sie kazdy przyzwyczail Poza tym taka to u nas jest kultura. Zdaje sobie sprawe ze duzo przeklinam, wyzywam ( oczywiscie jest to wiekszosc w zartach) taka jestem i sie nie zmienie... Zycze milej gry na naszych serwerach Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 wchodząc na serwer powinna wyskakiwać jakaś tabelka z regulaminem i zapytaniem akceptujesz ? i odp "TAK" "NIE" , a wiem ze jest taki plugin, wtedy nie byłoby wymówek typu "jestem nowy skąd miałem wiedzieć?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Namawianie wpisywania rtv powinno być dla wszystkich , a nie tylko nowi dostaja bana. Jak juz siejemy banami za namawianie do rtv , dawajmy te bany wszystkim a nie tylko sporadycznie a wiadomo jak to czasem bywa z tym rtv :/ UB bo chłopak normalnie sie zachował i nie przyszedł tu bluzgać xD No i dzięki temu mamy kolejnego użytkownika na forum +1 xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 ;d nlt idź grać puki ja nie gram to przynajmniej mnie nie będziesz drażnił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q'nik Alcatraz Posted October 31, 2011 Author Report Share Posted October 31, 2011 A więc dziękuję i temat jest chyba do zamknięcia Do zobaczenia na Wiejskiej Chacie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts