ZaQu Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 A wiec tak, ogolnie rzecz biorac Shino naduzywa admina. Na assault cala mape zmienial nick dmg robil jakies chujowe voty pod jego adresem a na koniec wyjebal mu bana z powodem "idz ucz sie do dyktanda" z lekka przesada. Po zmianie mapy dalem mu odpoczac na 5 min ale zdarzyl mi jeszcze wjebac. Poprostu nie mam pytan ! Skoro takie jest akceptowane to po banujmy sie wszyscy razem i bedzie zajebiscie. W momencie gdy odechce nam sie grac zaczniemy wdupiac bany losowym graczom, a potem sobie jak juz nie bedzie komu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 pocwicz w lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Ale on nie dawał losowym graczom tylko dmg poza tym na chuj sie wwalasz między wódke a przepoje, dmg ma admina przecież, sam mógł mu dojebać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 przecież demejdż ma 13 lat i ogólnie ma krzywy nick to co się dziwisz ze shino go nie lubi :-D :-P a poza tym Ale on nie dawał losowym graczom tylko dmg poza tym na chuj sie wwalasz między wódke a przepoje, dmg ma admina przecież, sam mógł mu dojebać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted November 2, 2011 Author Report Share Posted November 2, 2011 jak DmG nie wie co to amx pewnie xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Hmm, [*] zjadłbym batona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Człowieku ja byłem H@ znanej serwerowni i podstawy amx umiem nawet tam piszę pluginy ogólnie jestem w pierwszym roku na techników informatycznym . Dajcie sobie spokój. przecież demejdż ma 13 lat i ogólnie ma krzywy nick to co się dziwisz ze shino go nie lubi :-D :-P Next... Co wy się tak nastawiacie na mnei wrogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 ojjjjj biedny demejdż, smutno mu bo nikt go nie lubi, masz buziaka na zgodę ;* a nawet dwa ;* ;* uwierz mi jak bym Cie troche nie lubiał to bym tego nie napisał :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 dmg na zawodowych obsługuje amxa ja jestem w 4 klasie technikum na inf i chuja z tej informatyki wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 o to matura się szykuje Cycu :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 sie szykuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 cycu ale programy już coś psizecie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Taa Facebook question spam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 chyba ta ale ja gram ciągle w elme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 dmg na zawodowych obsługuje amxa ja jestem w 4 klasie technikum na inf i chuja z tej informatyki wiem Dokladnie, to ze chodzisz do takiej, a nie innej szkoły nie znaczy, że jesteś w danym zawodzie zajebisty ;d [ Dodano: 2011-11-02, 18:50 ] chyba ta ale ja gram ciągle w elme 10/10 ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 skonczcie pierdolic na dmg ;f niech sie Shino wypowie i dmg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 j/w Gnoicie dmg chodź nic wam nie zrobił i ja sie nie dziwie że nikt nie chce pomagać w rozwoju wiejskiej bo jak jest już taka osoba to od razu ją gnoicie a samemu się dupy ruszyć nie chce aby w czymś pomóc. Nie zapominajcie że siła działającej grupy jest silniejsza niż siła jednostki gdyby dmg miał z 8 ludzi którzy gnają [you] (czytaj siebie) to też byś sam walczył o to abyś był szanowany. Amen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 dajcie mi admina i bedzie po sprawie Me gusta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaQu Posted November 2, 2011 Author Report Share Posted November 2, 2011 1hp_he by R0ckY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Hmm, straciłem admina z mojej winy, ale i tak teraz będę coś reklamował bo takiej atmosfery to nigdzie nie ma, wszędzie sztywno i chuj. Zasady, a tutaj się jebie zasady, no ale wiadomo. Gówno trzeba tępić (mam tutaj namyśli haxy), a co do moich poprzednich postów, wiem że sens był ich w chuj wielki [*]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Nie zapominajcie że siła działającej grupy jest silniejsza niż siła jednostki gdyby dmg miał z 8 ludzi którzy gnają b a t h o N (czytaj siebie) to też byś sam walczył o to abyś był szanowany. No nie do końca Mlody, bo jesli ktos by mi jechał w papier to jade z nim tez, lub go olewam jak sie powtarza (tak jak np orzeh), a przede wszystkim nie uzalalbym sie nad soba, ze nikt mnie nie lubi i w dupei bym mial czy ktos sie za mna wstawia. A to, ze chlopak chce pomoc, dziala cos z forum i serwerem jest godne podziwu, zwarzywszy na jego wiek i staż, tylko co do tego ma to, ze jest taki jaki jest (czyt. infantylny, probuje byc fajny na sile)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Rocky jak straciłeś admina za to zdjęcie Orzecha to jesteś moim BOHATEREM .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 za to Cyc rozjebał :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 (czyt. infantylny, probuje byc fajny na sile)? Też taki byłem na początku, nie pamiętasz jak chciałem się wybić kosztem jak to ktoś napisał "naszej słodkiej dupci neona" na jego wiek Dojebałeś on jest rok młodszy od nas Ciulu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts