Dil3r Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Więc tak. Gram sobie na 4fun . Rozmawiam sobie z koleżanką przez jaki czas. A tu nagle Kumpela o nicku Ciapek dostała Mute za to że nie przeszła mutacji ? hahah od kiedy to dziewczyna przechodzi mutacje , na dodatek jeszcze napisał że ma 15lat a ma 18. Następnie po 1minucie ja też dostałem mute . Dla twojej informacji w chuj bardzo dobrze ogarniety adminku mam 17lat a mutacje przeszlem 2lata temu. Następnie dostalem bana na 1godz za to że napisałem mu dokładnie tak: ` Maliinkaa . ; ** : kurwa jaki admin saktur killed alkopoligamia with galil saktur killed Ursus:***** with galil *** KampeR killed saktur with a headshot from m4a1 *** alkopoligamia is joining the Terrorist force nlt : nie widac 0o Kropek ~! killed HfAsT with ak47 saktur (RADIO): Fire in the hole! dMg : tzba pokazac dMg killed jula.pl with m4a1 Kali|Sandaly_Mojzesza_Wisla Krk connected *** Kropek ~! killed dMg with a headshot from ak47 *** ` Maliinkaa . ; ** : mutacje przeszlem a ten mnuie wycisza KampeR killed Kropek ~! with m4a1 *** KampeR killed ave with a headshot from m4a1 *** Kali|Sandaly_Mojzesza_Wisla Krk is joining the Terrorist force KOSMITA killed Le Damian with m4a1 nlt : slownictwo napewno rudi (RADIO): Fire in the hole! *** Th1a killed rudi with a headshot from m4a1 *** Ciapeek . ; * : hahhahah i mam 18 lat a nie 15 ,p *** ` Maliinkaa . ; ** killed [PL] Prowokator with a headshot from ak47 *** KampeR killed ` Maliinkaa . ; ** with m4a1 ` Maliinkaa . ; ** : ciapek ma 18lat jest dzeiwczyna i mute ` Maliinkaa . ; ** : ogar kurwa ` Maliinkaa . ; ** : po huju admin ` Maliinkaa . ; ** : hahah 15letniw * Wyplaciles butle [PL] Prowokator ( Bron : ak47 , Dystans : 20.9 m ) jula.pl dropped jula.pl has left the game [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez RwR ;* [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'Obraza' [AMXBANS] Czas: '1 godzina' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0 Grałem wtedy pod nickiem Malinka! Kurwa mać ogarnijcie tych dzieci nawet nie umieją rozpoznac kto ma mutacje a kto nie , i ciekaew gdzei wyzej była obraza. Nie bede płakał o godzinnego bana tylko o to ze co to kurwa za admin? ile on ma lat góra 13? Ogarnijcie tego typa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 przeszlem ` Maliinkaa . ; ** : ogar kurwa` Maliinkaa . ; ** : po huju admin ` Maliinkaa . ; ** : hahah 15letniw 1. Odsyłam do czegos takiego jak regulamin. Nikt go nie czyta, ja też nie - ale w chwili kontrowersji można sobie coś przeczytać 2. niepotrzebna prowokacja z Twojej strony, wystarczyło grzeczniej napisać, a nie walic napinke przed kolezanką - to tylko gra. ban słuszny, dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RwR Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 "Maliinkaa . ; ** : kurwa jaki admin" wklej to co napisales przed tym :* a co do "ciapka" nadużywałla mikro wyzywla innych graczy po zachowaniu i glosie nawet 15 bym jej nie dal, a jak faktycznie ma 18 to mi to udowodnij.. Dziękuje Pozdr. ** [VM] ADMIN RwR ;*: wyciszyl ` Maliinkaa . ; ** dMg : haha Ciapeek . ; * : jaka pizda jebana jestem dziewczyna idioto ` Maliinkaa . ; ** : pojeb saktur killed alkopoligamia with galil ` Maliinkaa . ; ** : kurwa jaki admin saktur killed Ursus:***** with galil *** KampeR killed saktur with a headshot from m4a1 *** alkopoligamia is joining the Terrorist force nlt : nie widac 0o Kropek ~! killed HfAsT with ak47 ` Maliinkaa . ; ** : palant dMg : tzba pokazac ` Maliinkaa . ; ** : mutacje przeszlem a ten mnuie wycisza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 widze że kolega co ciekawsze fragmenty usunął wklejając konsole hmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 ` Maliinkaa . ; ** : mutacje przeszlem a ten mnuie wyciszaPrzeszedłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Ciapeek . ; * : jaka pizda jebana jestem dziewczyna idioto Temperament ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 no i wszystko jasne - jeszcze kolego masz czelność płakać na forum w takiej sprawie? u innego admina miałbyś większe gratisy , skoro kultury cie nie nauczyli. temat moim zdaniem spalony, a kolezance powiedz by zdjęła dres jak gra w cs'a ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 btw jak widze u kogos przy swoim nicku sw33tasnego caluska (nie skierowanego do kogos)to juz to raczej swiadczy o poziomie intelektualnym gracza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 hahah od kiedy to dziewczyna przechodzi mutacje Jakbyś się uczył to byś wiedział że kobieta też przechodzi swego rodzaju mutacje w nieznacznym stopniu. Elo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 hahah od kiedy to dziewczyna przechodzi mutacje Jakbyś się uczył to byś wiedział że kobieta też przechodzi swego rodzaju mutacje w nieznacznym stopniu. Elo. dokładnie, lekcje biologii przydają się, nie tylko po to, żeby uczyć się o budowie cipki i wiatropylności sosen, ale można dużo przydatnych rzeczy wyciągnąć, niestety ja już nie mam biologii edit: zresztą wyobraża sobie ktoś np. Agę, która mówiłaby głosem siedmiolatki ? HARDKOR. :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 ale ty sie lowel obrażasz xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 edit:zresztą wyobraża sobie ktoś np. Agę, która mówiłaby głosem siedmiolatki ? HARDKOR. :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RwR Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Zle nazwalem powinno byc "wyzywanie" " RwR : * " i nie OBRAZA tylko OBRAŻA(kogos np. Ty uju) perm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts