baka323 Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Dzisiaj ok godziny 20:30 dostałem bana od admina Sexy Head Girl za nic. Gram sobie na mapce scoutzknivez2_2 i nagle dostaje tego oto bana: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez Sexy Head Girl [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : fragmatica# WiNNeR [AMXBANS] Przyczyna : ' czitujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 28451804 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 83.238.241.50 ' [AMXBANS] ======================================= Ss nie dostalem a jak widac wyżej posiadam steama. Chciałbym prosić o szybkiego ub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 HLTV http://hltv.1shot1kill.eu/srv8241/WCH-1111082024-scoutzknivez2_2.dem.zip Sprawdzić //////////////////// // jak widac wyżej posiadam steama. Na steam też są czity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Ledwo zaczął grać, zabił chyba 1 albo nikogo ;c . UB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 to niech ktoś odbanuje bo ja jestem na wlasnie przelaczylem sie na telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baka323 Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 wiem o tym, że istnieje takie coś jak czity na steam, ale steam kupowałem głównie z tego powodu że oskarżano mnie o posiadanie czitów. Wciąż nie moge wejść na serwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Wciąż nie moge wejść na serwa nic w tym dziwnego, po prostu jeszcze nie dostałeś UB tak po za tym ruda czemu go zbanowałaś ? ledwo wszedł to chyba jakaś pomyłka była Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Sprawdzę zaraz te HLTV ;] [ Dodano: 2011-11-09, 18:27 ] No więc tak. To była zwykła pomyłka i nie było podstaw aby gracz dostał bana. Grał on zaledwie 2 minuty i miał tylko jdno zabicie po czym lamił moim zdaniem . Wyskoczył sam na 4 i strzelił w ścianę jeszcze . To raczej nie była oznaka cziterstwa ;] . Zwykła pomyłka dokonana przez admina . I to o niczym nie świadczy , że masz steam. Proszę o UB dla niego. ~Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Jeśli nikt Ciebie nie odbanował to zrobie to jak znajdę chwile czasu ale z natłokiem spraw na jutro chyba mi się nie uda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts