Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nowy server - dorzucic nowe mniejsze mapy

NASior
 Share

Recommended Posts

Heja!

Tak jak w temacie, trzeba ogarnac troche ludzi z poczatku czym ja sie tego podejmuje i mam nadzieje ze mi to w jakis sposob wyjdzie a wiec:

Na poczatek chcialbym dorzucic wiecej nowych mniejszych map z racji tego ze server dopiero co powstal duzo ludzi nie wie o nim oraz bedzie ciezko nabic levele wiec posluzymy sie malymi szybkimi mapkami.

Z tego co pamietam strasznie dobra grywalnosc mialy nastepujace mapy (mapy pogrubione dodac w pierwszej kolejnosci):

pubmasters_snowday

scoutzknivez

cs_deagle5

aim_crazyjump

aim_headshot

awp4one

awp_india

awp_metro

cs_assault_upc

de_dustyaztec

de_kabul

de_westwood

fy_buzzkill

fy_iceworld

playground3

Prosze o wypowiadanie sie starych jak i nowych bywalcow servera o mapach, jezeli pominalem jakas z map ktore cieszyly sie wielka grywalnoscia prosze o dopisanie ich w tym temacie oraz jezeli ktos ma do zaproponowania cos nowego tak samo niech tu pisze

POZDRAWIAM

Upowazniam eMteKa. do przekazania Nasiorowi i mnrowi passow do panelu gdzie znajduja sie wszystkie hasla ftp oraz do ftp fastdl. Pamietajcie, ze wrzucamy mapy na fasta i na serwer w3. Jesli jakas mapa sie najogolniej mowiac 'wypierdala' - trzeba dograc plik .res bo najprawdopodobniej nie pobiera WADa.

Do podanych map prosze takze dograc

cs_20fighter

aim_aztecplace

aim_dust2003

aim_bono

!!!

Wiejska ekipa rusza na podbój Kokotka, wracamy w niedziele wieczorem tudziez w poniedzialek... Pisze to celowo zeby NIKT mi nie trul dupy przez weekend bo chce odpoczac. W bardzo naglych i nie cierpiacych zwloki wypadkach niech pisze/dzwoni mnr...

@up

Kozak przez internet, napinacz internetowy, 'leszcz' i jeszcze bardziej oldschollowe 'bałwan'

ale pierdoly gadasz ;] jaki tam napinacz nie stresujcie sie bo wam zylka peknie ;d