Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie Prowokator

Prowokator
 Share

Recommended Posts

Imie: Mateusz

Nick w cs'e: [PL] Prowokator

Nick STEAM: Pan Prowokator

Ile grasz na serwerach wch? : od bodajże maja tego roku, zaczynałem na zombie-mod (tęsknie za nim) a potem 4fun/ffa trochę już fragów nabiłem (około 5500) nie jest tego może za wiele ale gram często.

Średnio godzin? : 3h/4h/5h różnie :)

Zajęcia: szukam pracy, uczę się, za rok studia więc przygotowuje się trochę do nich, dziewczyna (najwięcej czasu jej staram się poświęcać no ale ona pracuje więc w wolnych chwilach sobie gram.

Miałem admina? : Nie, nigdy nie składałem podań bo inne servery nie podobały mi się na tyle by zaczynać jakąkolwiek współpracę z administracją.

Gdzie? : -----

Umiejętności : obsługa amx, wszystko da się wyuczyć, mądry chłopak jestem :)

Co mogę zaproponować? : Rzetelną i sumienną pracę, brak power abusingu (nadużywania swojego stanowiska) jestem osobą opanowaną (lubię tylko żartować :D i nie jest łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, admin służył by mi jedynie do pomocy innym w czasie mojej gry a nie do zasłaniania się nim w nie których trudnych sytuacjach.

Dlaczego ja? : Może jestem "szarakiem, jednym z wielu" ale moja osoba z pewnością by się przydała ponieważ gram regularnie (czytaj często) do tego mógł bym pomóc serverowi w kwestii finansowej.

Czy będę dawał Składkę na admina?: To zrozumiałe.

Pozdrawiam,

Masz shino dla Ciebie : http://media.photobucket.com/image/shino+/Baby_Cougar/Motivational%20Posters/naruto_shino0008.jpg

Laurka ? hmm może będzie... ;d

widze ze juz ma admina ale powiem wam niekojaze typa a jestem na nie bo jednak mozliwe ze jest adminów zaduzo moze by trzabylo zrobic jakis przeglad i usunac paru osoba admina za skargi albo cos tego typu (nie płacenie) chociaz powiem wam kasa tu nie powinna byc zbytnio brana pod uwage bo najwazniejsze jest to jaki ma stosunek z ludzi i jak sie z nimi dogaduje oraz znajomosc amx no i nie powinien olewac zadnych podejzeni

"]widze ze juz ma admina ale powiem wam niekojaze typa a jestem na nie bo jednak mozliwe ze jest adminów zaduzo moze by trzabylo zrobic jakis przeglad i usunac paru osoba admina za skargi albo cos tego typu (nie płacenie) chociaz powiem wam kasa tu nie powinna byc zbytnio brana pod uwage bo najwazniejsze jest to jaki ma stosunek z ludzi i jak sie z nimi dogaduje oraz znajomosc amx no i nie powinien olewac zadnych podejzeni

Nie kojarzysz ponieważ :

a) ostatnio rzadko jesteś

:D był pewien okres ,że w ogóle Cię nie było

c) nie jestem wszech rozpoznawalny jak niektórzy co się wydzierają przez mikro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.