Prowokator Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Imie: Mateusz Wiek: 19/20 Nick w cs'e: [PL] Prowokator Nick STEAM: Pan Prowokator Ile grasz na serwerach wch? : od bodajże maja tego roku, zaczynałem na zombie-mod (tęsknie za nim) a potem 4fun/ffa trochę już fragów nabiłem (około 5500) nie jest tego może za wiele ale gram często. Średnio godzin? : 3h/4h/5h różnie Zajęcia: szukam pracy, uczę się, za rok studia więc przygotowuje się trochę do nich, dziewczyna (najwięcej czasu jej staram się poświęcać no ale ona pracuje więc w wolnych chwilach sobie gram. Miałem admina? : Nie, nigdy nie składałem podań bo inne servery nie podobały mi się na tyle by zaczynać jakąkolwiek współpracę z administracją. Gdzie? : ----- Umiejętności : obsługa amx, wszystko da się wyuczyć, mądry chłopak jestem Co mogę zaproponować? : Rzetelną i sumienną pracę, brak power abusingu (nadużywania swojego stanowiska) jestem osobą opanowaną (lubię tylko żartować i nie jest łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, admin służył by mi jedynie do pomocy innym w czasie mojej gry a nie do zasłaniania się nim w nie których trudnych sytuacjach. Dlaczego ja? : Może jestem "szarakiem, jednym z wielu" ale moja osoba z pewnością by się przydała ponieważ gram regularnie (czytaj często) do tego mógł bym pomóc serverowi w kwestii finansowej. Czy będę dawał Składkę na admina?: To zrozumiałe. Pozdrawiam, Masz shino dla Ciebie : http://media.photobucket.com/image/shino+/Baby_Cougar/Motivational%20Posters/naruto_shino0008.jpg Laurka ? hmm może będzie... ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Nie. Za nudne podanie xd. i nie ma laurki xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 dodał mnie sam na steamie to musze być na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 ogarnięty, często widzę na serwerze, ogółem chyba lubiany, tylko posty proponowałbym żebyś jeszcze troszkę poudzielał się na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Staram się pisać często, ale nie chcę zbędnie spamować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 m3fii 22 posty i sie udziela xd ja tez mialem kilka postow jak pisalem podanie ;p na tak bo to moj przydupas ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 nieno nie musisz zbędnie spamować, ale kurwie możesz pomóc bo to ważne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Jestem na tak ogarnięty, spokojny można się dogadać Jeśli reszta się zgodzi dodam go na okres próbny 2 tygo Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Ja jestem na tak ;]. Normalnie się z nim prowadzi rozmowę , a nie jak z niektórymi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 m3fii 22 posty i sie udziela xd ja tez mialem kilka postow jak pisalem podanie ;p na tak bo to moj przydupas ;p A CZY JA KURWA SKŁADAM PODANIE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 m3fii 22 posty i sie udziela napisal shino, ktory ma konto chyba rok i nabil 150 postow @topic Na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 napisal shino, ktory ma konto chyba rok i nabil 150 postow taa, żeby rok, dwa lata już ponad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 no, sorry nie doczytalem ; ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Daj mu na próbę jak nie to wdupim mu perma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 bo nie siedze i nie układam całego życia pod cs ak jak ty bathon xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Skoro mamy 100% zgodę to poprosze Steam ID na PW okres próbny rozpocznie się od dodania admina (2tygodnie okresu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 bo nie siedze i nie układam całego życia pod cs ak jak ty bathon xd i kurwa znowu pierdoli farmazony. kiedy ostatnio widziales mnie w cs? bo z tego copamietam ostatnio gralem miesiac temu jak nie dawniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 widze ze juz ma admina ale powiem wam niekojaze typa a jestem na nie bo jednak mozliwe ze jest adminów zaduzo moze by trzabylo zrobic jakis przeglad i usunac paru osoba admina za skargi albo cos tego typu (nie płacenie) chociaz powiem wam kasa tu nie powinna byc zbytnio brana pod uwage bo najwazniejsze jest to jaki ma stosunek z ludzi i jak sie z nimi dogaduje oraz znajomosc amx no i nie powinien olewac zadnych podejzeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 kurwa kurwa kurwa - poprawa statystyki słowa " kurwa " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 "]widze ze juz ma admina ale powiem wam niekojaze typa a jestem na nie bo jednak mozliwe ze jest adminów zaduzo moze by trzabylo zrobic jakis przeglad i usunac paru osoba admina za skargi albo cos tego typu (nie płacenie) chociaz powiem wam kasa tu nie powinna byc zbytnio brana pod uwage bo najwazniejsze jest to jaki ma stosunek z ludzi i jak sie z nimi dogaduje oraz znajomosc amx no i nie powinien olewac zadnych podejzeni Nie kojarzysz ponieważ : a) ostatnio rzadko jesteś był pewien okres ,że w ogóle Cię nie było c) nie jestem wszech rozpoznawalny jak niektórzy co się wydzierają przez mikro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 No ja tez nie kojarze ale podoba mi sie Twoj nick, prawie jak Prokurator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 No ja tez nie kojarze ale podoba mi sie Twoj nick, prawie jak Prokurator Hehe, myślałem że pamiętasz mnie z czasów na zombie mode :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 On nie pamięta żeby skarpetki zmienić następnego dnia a ty wymagasz u niego pamięci z tak odległej przeszłości tudzież hstorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 On nie pamięta żeby skarpetki zmienić następnego dnia a ty wymagasz u niego pamięci z tak odległej przeszłości tudzież hstorii Hah 11/10 w skali Strassburgera ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts