Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Emtek

Shino
 Share

Recommended Posts

Ogarnijcie ta mala pizde. Był surf. placzek jako ze nie umie grac 3 razy dawal ankiete czy zmiana. za kazdym razem wyszlo ze nie. a ten i tak zmienil.dalem mu bana na 1h zeby sie ogarnal. po czym ta mala kurwa wchodzi (nie wiem czmu bana nie miala) i dala mi na 4 h. moze kurwa bez taki samowolek? server chyba jest dla graczy i gramy to co wiekszosc chce a nie to co on.

Ogarnijcie ta mala pizde. Był surf. placzek jako ze nie umie grac 3 razy dawal ankiete czy zmiana. za kazdym razem wyszlo ze nie. a ten i tak zmienil.dalem mu bana na 1h zeby sie ogarnal. po czym ta mala kurwa wchodzi (nie wiem czmu bana nie miala) i dala mi na 4 h. moze kurwa bez taki samowolek? server chyba jest dla graczy i gramy to co wiekszosc chce a nie to co on.

mała pizdą to może jesteś ty. Jak ci starsza pozwala do siebie zwracać "spierdalaj" to sobie do niej tak mów. A na zmianę mapy miałem pozwolenie od Virusa więc się odjeb. A Surf i tak będzie wyjebany! A kto tu płacze kurwa widać, ze wszystkim na forum się poskarżyć jak mała dziewczynka...

to nie powód żeby sobie zmieniał jak mu się podoba. to nie ja plakalem do virusa ze jest surf i czy moge zmienic.

jaki ty jesteś pojebany to nie ty padałeś na respie bo są zjebane respawny tylko inni, to nie ty padałeś nad klatką bo też była zjebana tylko inni... nie masz już bana i skończ płakać. A do Virusa pisałem bo to nie jest mój serwer i jak to napisałeś "samowolki" nie będę robić... żeby potem mieć przejebane przez takie osoby jak ty co płaczą na forum bo ktoś coś zrobił...

dla odmiany popieram zdanie shino'a emtek przesadził z tą zmianą... czekałem sporo map na surfa - gdy wkoncu byla oczekiwana mapa, po polowie czasu ludzie wpisywali rtv, mimo wszystko wygrało przedłużenie mapy! po chwili ktoś dał vota czy zmieniemy - wyszlo ze nie... po jednej rundzie znow pojawił się vot, tylko że "jaka chcesz mape" i pare standardow. To że EMTEK nie umie surfowac nie znaczy ze zaraz kazdy chce zmiane.

@a co do pocisku po wzroscie, tez jestem niski ale z doswiadczenia wiem ze wzrost nie potrzebny do polamania kogos:*

dla odmiany popieram zdanie shino'a emtek przesadził z tą zmianą... czekałem sporo map na surfa - gdy wkoncu byla oczekiwana mapa, po polowie czasu ludzie wpisywali rtv, mimo wszystko wygrało przedłużenie mapy! po chwili ktoś dał vota czy zmieniemy - wyszlo ze nie... po jednej rundzie znow pojawił się vot, tylko że "jaka chcesz mape" i pare standardow. To że EMTEK nie umie surfowac nie znaczy ze zaraz kazdy chce zmiane.

zauważ tylko że na przedłużenie głosowali ci co nie zabijało ich od złego respawnu... dlaczego wy myślicie tylko o sobie... jak inni chcą też normalnie pograć a nie mogą bo jest źle skonfigurowana mapa to już chyba nie ich wina nie? a wiadomo że w kółko na respie zabijało jedne i te same osoby i było to mniej niż połowa grających wtedy graczy dlatego w rtv wyszło przedłużenie...