KoBeR Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 rekin z szacunkiem ale czas do szkoły , zobacz ile było na NIE a ile na TAK , jesteś niczym JURY z mam talent .... większość na tak to dla ciebie mniej ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 jeśli chodzi o temat z twoją rekrutacja jest 9 na nie i 4 na tak wiece czemu płaczesz że ktoś nie potrafi liczyc ? czy tam 5 na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted November 19, 2011 Author Report Share Posted November 19, 2011 WEJDŹ RAZ JESZCZE I PRZELICZ GENIUSZU. 6 na tak 5 na nie to jaka wiekszosc?? i nie zamyka sie postu tak szybko. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 teraz się zgadza wychodzi na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 jakie tematy haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted November 19, 2011 Author Report Share Posted November 19, 2011 hahahhaah cykor dupe sciska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Tam co do tego co prowokator napisal. Moja prowokacja do niego bylo to ze mu dalem bana za zarabanie he na respie? ;d Pora kolejny na nie ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Ty naucz sie liczyc. Wiekszosc jest na nie, pozatym na tak moze byc i milion na tak, Virus ma tutaj najważniejszy głos, on jest Prezesem i podjmuje decyzje więc siema. Spróbuj później. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Zamiast z pokorą przyjąć decyzję i starać się o to żeby ludzie zmienili o Tobie zdanie by w przyszłości znów "zaryzykować" i być może osiągnąć swój cel to robisz na opak i wypisujesz takie za przeproszeniem pierdoły ,że nie do pomyślenia jest iż jesteś dorosły. Nie mam nic do młodzieńczego "ducha" ale moim zdaniem absurdem jest zachowywanie się jak rozwydrzony bachor któremu zabrano grabki z piaskownicy. Jako,że byłem na tak to obecnie zmieniam z ubolewaniem swoje zdanie na NIE. :roll: /Shino@ Chodziło mi o to ,że wpierw z Orzehem go ubijaliście na afku (nożem za 90+ i dobijanie z smoke czy tam flesha) potem jak się obudził uderzył bodajże Ciebie a Ty mu bana wlepiłeś . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 kober - z całym szacunkiem , może w życiu coś sobą prezentujesz, jednak na forum ni chuja... nie dziw się zatem i tym bardziej nie hejtuj jak pierwszy lepszy smark w trakcie mutacji. a z racji, że nie jestesmy od wychowania tylko ewentualnego egzekwowania dlatego moje zdanie jest oczywiste - NIE - nie muszę chyba lopatalogicznie wyjaśniać? Poza tym Prokurator aka Prowokator idealnie trafił w sedno sprawy. Śmiech śmiechem, głupoty głupotami, ale idiotyczne zagrywki plus prezentacja PURE ANTYspołeczenego bytu nie wyrobią wobec Ciebie szacunku wśród graczy i co za tym idzie.. o ile jest mnóstwo adminów - ciot na tym świecie, tak wolałbym już Fuksowi przywrócić admina niż Tobie go dać na okres próbny. Nie mam na celu obrażania teraz nikogo, a tym bardziej Ciebie kober, jeśli Ci zależy na pełnieniu ważniejszej funkcji w hierarchii Wiejskiej - super(!), ale na prawdę... zastanów się czasem nad tym co piszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 potem jak się obudził uderzył bodajże Ciebie a Ty mu bana wlepiłeś .troche nie fair :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Ja pierdole Temat, jest tak zajebisty, aż muszę go uwiecznić na screenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 Wy naprawde troche zyjecie tym forum i CS-em. Fajna zabawa i tyle. skonczcie plakac nad kazdym tematem, gdybyscie podczas gry tak samo madrze mowili jak tu piszecie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 gdybyscie podczas gry tak samo madrze mowili jak tu piszecie.... +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ckY Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Mądrości tutaj w chuj są pisane Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 ja jebie co za gość weż sie ogarnij to może kiedyś admina dostaniesz a nie jakieś żale tu wypisujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Prowokator ja w niego nie walilem tylko orzech a on jebnal caly team (resp na nuke dosc maly) i wszyscy mieli po m10-20 hp wiec ja go nie prowokowalem a ze orzech to debil to juz nie moja wina tylko genów ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Prowokator ja w niego nie walilem tylko orzech a on jebnal caly team (resp na nuke dosc maly) i wszyscy mieli po m10-20 hp wiec ja go nie prowokowalem a ze orzech to debil to juz nie moja wina tylko genów ;d Możliwe Tak czy siak to :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Kober, rozgrywka rozgrywką. Zamiast pisać idiotyczne posty zacznij myśleć. Skoro nie trafiają do Ciebie słowa wymawiane językiem potocznym to niektórzy próbują Ci pomóc i wyjaśnić nieco dłuższym ciągiem wyrazów. Jednak do tego trzeba emocjonalnie dojrzeć . aa.. i o życie poza grą i forum nie musisz się martwić. Obawiam się, że spora część użytkowników osiągnęła takie progi, na jakie póki co możesz popatrzec z boku, bo przerastają Twoje możliwości i umiejętności. Po raz kolejny podsumuję swoją wypowiedz, .... Wiejska to społeczność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted November 20, 2011 Author Report Share Posted November 20, 2011 HAHAHAHAHA to z progami najbardziej mi sie podoba :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 chodzi tutaj o to, że Virus zmienił olał wynik vote i zrobił swoje? żałosne Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 KoBeR, awans w randzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 gówno zawsze pozostanie gównem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 jak Lodzianin zydem :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts