Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

naucz sie liczyc

KoBeR
 Share

Recommended Posts

Zamiast z pokorą przyjąć decyzję i starać się o to żeby ludzie zmienili o Tobie zdanie by w przyszłości znów "zaryzykować" i być może osiągnąć swój cel to robisz na opak i wypisujesz takie za przeproszeniem pierdoły ,że nie do pomyślenia jest iż jesteś dorosły. Nie mam nic do młodzieńczego "ducha" ale moim zdaniem absurdem jest zachowywanie się jak rozwydrzony bachor któremu zabrano grabki z piaskownicy.

Jako,że byłem na tak to obecnie zmieniam z ubolewaniem swoje zdanie na NIE.

:roll:

/Shino@

Chodziło mi o to ,że wpierw z Orzehem go ubijaliście na afku (nożem za 90+ i dobijanie z smoke czy tam flesha) potem jak się obudził uderzył bodajże Ciebie a Ty mu bana wlepiłeś .

kober - z całym szacunkiem , może w życiu coś sobą prezentujesz, jednak na forum ni chuja... nie dziw się zatem i tym bardziej nie hejtuj jak pierwszy lepszy smark w trakcie mutacji.

a z racji, że nie jestesmy od wychowania tylko ewentualnego egzekwowania dlatego moje zdanie jest oczywiste - NIE - nie muszę chyba lopatalogicznie wyjaśniać?

Poza tym Prokurator aka Prowokator idealnie trafił w sedno sprawy. Śmiech śmiechem, głupoty głupotami, ale idiotyczne zagrywki plus prezentacja PURE ANTYspołeczenego bytu nie wyrobią wobec Ciebie szacunku wśród graczy i co za tym idzie.. o ile jest mnóstwo adminów - ciot na tym świecie, tak wolałbym już Fuksowi przywrócić admina niż Tobie go dać na okres próbny. Nie mam na celu obrażania teraz nikogo, a tym bardziej Ciebie kober, jeśli Ci zależy na pełnieniu ważniejszej funkcji w hierarchii Wiejskiej - super(!), ale na prawdę... zastanów się czasem nad tym co piszesz.

Kober, rozgrywka rozgrywką. Zamiast pisać idiotyczne posty zacznij myśleć. Skoro nie trafiają do Ciebie słowa wymawiane językiem potocznym to niektórzy próbują Ci pomóc i wyjaśnić nieco dłuższym ciągiem wyrazów. Jednak do tego trzeba emocjonalnie dojrzeć :D.

aa.. i o życie poza grą i forum nie musisz się martwić. Obawiam się, że spora część użytkowników osiągnęła takie progi, na jakie póki co możesz popatrzec z boku, bo przerastają Twoje możliwości i umiejętności.

Po raz kolejny podsumuję swoją wypowiedz, ....

Wiejska to społeczność.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.