❤ DMG Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Prosto i na temat - Co dodać co zmienić. Jak jakieś pluginy to od razu linka do nich. Tylko nie pisać by go wyjebać , bo tego nie zrobię ;]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Wyjebać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Wyjebać. [...] Ci flagi z Administratora :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 wrzucic na serwer bo chce posurfowac do chuja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Wyjebać. [...] Ci flagi z Administratora :mrgreen: najs tam flagi z administratora. Herbate z kubka kurwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Bathon już dawno jest i dziala xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 wrzucic na serwer bo chce posurfowac do chuja Od 3 dni jest w nominacji w pełni zrobiony - Tylko coś slotów dorobić nie mogę ale na spec można grać wpisując /respawn xD Bathon TY śpiochu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 ogółem jest dobrze tylko mi jakoś komp nie wyrabia na nim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Wiele osób może nie wiedzieć ale kiedy wyjebiecie synchronizację pionową to FPS Wam soczy do 99 i wpisując komendę developer 1 w konsolę będziecie dalej skakać ,a na surfie wysoko latać i za każdym razem do mario dolecicie. Bardzo polecam. Dlatego za każdym razem surfa wygrywam , bo mam dobre bronie. Ta komenda również podnosi fps do 999 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Wyjebać. x 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Wyjebać. x 2. No dziękuję bardzo ! ORZEH nawet Ty przegrałeś całą mapę , a pomimo notorycznego pisania RTV tylko 4 osoby wpisały i tej mapy nie zvotowali. Z resztą na każdym surfie grałem i ejszcze nigdy jej nie znominowali ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 wrzucić DM ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Thunder, Jest. Zagrajcie chociaż raz i się wypowiadajcie ! [ Dodano: 2011-11-22, 20:54 ] teraz leci więcej wbijaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Thunder, Jest. Zagrajcie chociaż raz i się wypowiadajcie ! [ Dodano: 2011-11-22, 20:54 ] teraz leci więcej wbijaj napisałem, bo WŁAŚNIE TERAZ grałem i DM'a nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 DeathMatch - dosł. Mecz Zabijania czy inaczej. Odradzasz się i grasz przez całą mapę jako jedna runda. To chyba DM co ? ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Dobra wytłumaczę Ci. Jest kilka rzeczy, które są albo których brak. Pisząc DM, miałem na myśli plugin CSDM ( co jest chyba oczywiste ). Na serwerze jest jedynie autoodradzanie się, które nijak się nie sprawdza tu. Po pierwsze: Nie ma czym się strzelać. Po drugie: Bronie nie znikają po upuszczeniu, a co za tym idzie mapa będzie się wieszać przy dużej ilości wydropionych broni. Po trzecie: Przenikanie. Nie działa jak trzeba. Nie rozumiem też istoty instalowania tego pluginu. Ewentualnie po to, żeby gracze z własnego teamu nie blokowali się. A tutaj przenikamy też przez przeciwników i przez to nie zawsze "odczytuje" poprawnie gracza ( nie da się w niego strzelić ). Poza tym plugin ma bugi i nie zawsze w odpowiednim czasie zadziała przenikalność - ludzie spadający z *miejscu po klatce* zatrzymują się czasem na surfie i przez to blokują innych graczy=instant dead. Po czwarte: Pewnie napiszesz, że przecież jest sklep/marioroom/bronie są rozłożone po mapie/masz broń po respawnie - to tylko problem. Nie dość, że powoduje to problem opisany w pkt. drugim, to w dodatku bronie po respawnie mają tylko troche naboi, bronie leżące na ziemi w końcu zostaną zabrane i zużyte, więc zainstalowanie DM(CSDM w pełnej krasie) jest tu jak najbardziej wskazane. Zresztą jeśli mapa surf nie jest wrzucana tylko po to by surfować, to nie widzę innego wyjścia jak CSDM, z brońmi do wyboru, to serwer 4fun, a nie SURF, więc chodzi o to, że NAPIERDALAMY się, a SURF jest dodatkiem, a nie odwrotnie. Nie mam nic przeciwko tylko surfowaniu, ale ten serwer do tego nie służy, więc napierdalanko z CSDM i surfowanko jako umilenie zabawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 O. Nie spodziewałem się. Ok więcej jeżeli reszta się zgodzi na to to zainstaluję CSDM. Ale Będa bronie do wyboru tylko takie : AK,M4,"sztogany"oraz snajperka, bez autokampy i innych śmieci. Zostanie wgrane : Przenikanie przez team Znikanie broni po wyrzuceniu Nieskończoność broni w gun roomie. ~Dajcie mi na to 2 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Podstawową cechą surfa jest to, że bronie są rozrzucone po mapie i trzeba je znaleźć, bądź kupić w marioroomie, przeważająca ilość graczy sobie z tym radzi, potwierdzam to co napisał dMg, nie widziałem żeby mapa była kiedykolwiek zvototowana, w porównaniu do praktycznie mówiąc całej reszty, no może bez soccera :mrgreen: Tak więc uważam, że CSDM nie jest jakimś super pomysłem. A TAK POZA TYM PROPSY DLA DIMEJDŻA ZA CAŁOKSZTAŁT SURFA :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 22, 2011 Author Report Share Posted November 22, 2011 Tak więc uważam, że CSDM nie jest jakimś super pomysłem. Tak wracając. Powinna być zabawa i nie każdy powinien mieć shotguna - powinien być dla tych , którzy dobrze surfują ( czyli dla mnie) . jak będzie ten DM to ak/m4 będzie , bo jak dam więcej to surf sensu nie będzie miał. Kampić gnoje będa przy klatce tylko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Kampić gnoje będa przy klatce tylko. No więc właśnie, tak to będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 ale jak ty widzisz surfowanie i jakiś "popis umiejętności" na serwerze, gdzie w ogóle dozwolone jest zabijanie się? surfujesz se zajebiście, może nawet warpa jebniesz, a tu Ci ktoś strzała w plecki i po chuju lecisz w bok, więc tak jak pisałem, to nie jest serwer SURF, więc napierdalanie się myślę jak najbardziej w chodzi w grę na mapach typu gg przecież też moge chcieć sobie skakać, ale nie o to tu chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Wywalić ducha tylko fpsi i źle się gra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 a zresztą nie zależy mi, nie mieszam się w to, i tak dobra robota dmg, że Ci się tam chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Moze byc DM ale bez wszystkich broni dal kazdego. Na poczatek glock/usp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 Moze byc DM ale bez wszystkich broni dal kazdego. Na poczatek glock/usp. DM bez broni ? WTF. Tak jest teraz. Tylko przywrócę najlepiej klatkę aby nie mogli kampić pod nią , bo to wkurza kiedy idiota kupi m4 i nagle ubija tylko tam. Trzeba by wprowadzić jakąs tabelę kar. Jakieś propozycje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts