Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Surf_ski_2 (2)

DMG
 Share

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wiele osób może nie wiedzieć ale kiedy wyjebiecie synchronizację pionową to FPS Wam soczy do 99 i wpisując komendę developer 1 w konsolę będziecie dalej skakać ,a na surfie wysoko latać i za każdym razem do mario dolecicie. Bardzo polecam. Dlatego za każdym razem surfa wygrywam , bo mam dobre bronie.

Ta komenda również podnosi fps do 999 .

Thunder, Jest. Zagrajcie chociaż raz i się wypowiadajcie !

[ Dodano: 2011-11-22, 20:54 ]

teraz leci więcej wbijaj

napisałem, bo WŁAŚNIE TERAZ grałem i DM'a nie ma

Dobra wytłumaczę Ci.

Jest kilka rzeczy, które są albo których brak.

Pisząc DM, miałem na myśli plugin CSDM ( co jest chyba oczywiste ). Na serwerze jest jedynie autoodradzanie się, które nijak się nie sprawdza tu.

Po pierwsze: Nie ma czym się strzelać.

Po drugie: Bronie nie znikają po upuszczeniu, a co za tym idzie mapa będzie się wieszać przy dużej ilości wydropionych broni.

Po trzecie: Przenikanie. Nie działa jak trzeba. Nie rozumiem też istoty instalowania tego pluginu. Ewentualnie po to, żeby gracze z własnego teamu nie blokowali się. A tutaj przenikamy też przez przeciwników i przez to nie zawsze "odczytuje" poprawnie gracza ( nie da się w niego strzelić ). Poza tym plugin ma bugi i nie zawsze w odpowiednim czasie zadziała przenikalność - ludzie spadający z *miejscu po klatce* zatrzymują się czasem na surfie i przez to blokują innych graczy=instant dead.

Po czwarte: Pewnie napiszesz, że przecież jest sklep/marioroom/bronie są rozłożone po mapie/masz broń po respawnie - to tylko problem. Nie dość, że powoduje to problem opisany w pkt. drugim, to w dodatku bronie po respawnie mają tylko troche naboi, bronie leżące na ziemi w końcu zostaną zabrane i zużyte, więc zainstalowanie DM(CSDM w pełnej krasie) jest tu jak najbardziej wskazane. Zresztą jeśli mapa surf nie jest wrzucana tylko po to by surfować, to nie widzę innego wyjścia jak CSDM, z brońmi do wyboru, to serwer 4fun, a nie SURF, więc chodzi o to, że NAPIERDALAMY się, a SURF jest dodatkiem, a nie odwrotnie. Nie mam nic przeciwko tylko surfowaniu, ale ten serwer do tego nie służy, więc napierdalanko z CSDM i surfowanko jako umilenie zabawy.

O. Nie spodziewałem się. Ok więcej jeżeli reszta się zgodzi na to to zainstaluję CSDM.

Ale Będa bronie do wyboru tylko takie :

AK,M4,"sztogany"oraz snajperka, bez autokampy i innych śmieci.

Zostanie wgrane :

Przenikanie przez team

Znikanie broni po wyrzuceniu

Nieskończoność broni w gun roomie.

~Dajcie mi na to 2 dni

Podstawową cechą surfa jest to, że bronie są rozrzucone po mapie i trzeba je znaleźć, bądź kupić w marioroomie, przeważająca ilość graczy sobie z tym radzi, potwierdzam to co napisał dMg, nie widziałem żeby mapa była kiedykolwiek zvototowana, w porównaniu do praktycznie mówiąc całej reszty, no może bez soccera :mrgreen:

Tak więc uważam, że CSDM nie jest jakimś super pomysłem.

A TAK POZA TYM PROPSY DLA DIMEJDŻA ZA CAŁOKSZTAŁT SURFA :-)

Tak więc uważam, że CSDM nie jest jakimś super pomysłem.

Tak wracając. Powinna być zabawa i nie każdy powinien mieć shotguna - powinien być dla tych , którzy dobrze surfują ( czyli dla mnie) :) . jak będzie ten DM to ak/m4 będzie , bo jak dam więcej to surf sensu nie będzie miał. Kampić gnoje będa przy klatce tylko.

ale jak ty widzisz surfowanie i jakiś "popis umiejętności" na serwerze, gdzie w ogóle dozwolone jest zabijanie się? surfujesz se zajebiście, może nawet warpa jebniesz, a tu Ci ktoś strzała w plecki i po chuju lecisz w bok, więc tak jak pisałem, to nie jest serwer SURF, więc napierdalanie się myślę jak najbardziej w chodzi w grę

na mapach typu gg przecież też moge chcieć sobie skakać, ale nie o to tu chodzi

a zresztą nie zależy mi, nie mieszam się w to, i tak dobra robota dmg, że Ci się tam chce

Moze byc DM ale bez wszystkich broni dal kazdego. Na poczatek glock/usp.

DM bez broni ? WTF. Tak jest teraz.

Tylko przywrócę najlepiej klatkę aby nie mogli kampić pod nią , bo to wkurza kiedy idiota kupi m4 i nagle ubija tylko tam.

Trzeba by wprowadzić jakąs tabelę kar. Jakieś propozycje?