Darkness Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Dostałem bana od Admina Shino za czitowanie. Nie zrobił mi ss-ów ani nie nakręcił demka. Dostałem pernamentnego bana. Nie zgadzam się z decyzją Shino. Proszę o unbana. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez Shino [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : LiT.~` [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 32014884 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 89.72.212.251 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Nie zrobił mi ss-ów ani nie nakręcił demka. No szkoda, że bez screenów, a od nagrywania dema nie jest admin lecz krasula Poszukaj swojego dema i wstaw tutaj, w końcu to w Twojej sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Buahahah. Dobra jedziemy... Dzisiaj oglądałem Twoje demko ,bo mysląłem , że Shino się pomylił ale nie ! I Tu go bronię. Postąpił jak prawdziwy admin i dobrym okiem wypatrzył czitera. Od 9:00 minuty zacząłeś ostro grać. Od tego czasu Twoja gra była dość ciekawa. O to koleś na Shift od respaw wychodzi i nie wie , zę tam jesteś ,a Twoja rekacja - o kurwa - Ty od razu pod ścianę i celownik i boom. Trafiłeś. Po tej akcji już miałem pewność. Ale każdy ma farta. Potem Patrzę na 2 rundy przed końcem czy 3 już nie pamiętam. Byłes wtedy z AWP i podchodziłeś dolnym tam z tego tunelu czy jak sie zwie. I na górze jest BS tam był ziomek i perfidnie celownikiem najechałeś mu na głowe ale , ze miałeś jeszcze mały chód to nie trafieś i strzał poszedł w bok. Wyciągnąłeś deagla i po moedlu celownikiem przeciągnąłeś , aż w końcu wyszedłeś zza ściany i rafiełś banie. Potem akcja ze schodami chuj wie jak to zrobiłeś ale szedłeś prosto z nożem jak koleś wychodizł z shiftem to od razu też cicho i wyskoczyłeś na niego. Znowu nastepna kacja jak wychodzisz zza schodów ponownie cicho aby przeciwnik zdąrzył wyjść i od razu celownik na poziomie bani (Nie wspomnę ale on był na kucku) I poczekałes aż wyjdzie. Pierwsze pare minut nie było podejrzane ale potem 100% WH. Nie dostaniesz UB i chuj Ci w dupę ! :mrgreen: Jeżeli się wypowiesz , że nie mas WH to skleję Ci haxmovie kurwa. A już jedno zrobiłem tylko , ze Twoje będzie HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Podaj godzine, w ktorej wylapales bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Dzisiaj oglądałem Twoje demko To dawaj je, a nie pierdolisz glupoty - wszyscy chcemy poddac demówke wlasnej ocenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 ORZEH, http://hltv.1shot1kill.eu/srv8241/WCH-1111271309-de_dust2002.dem.zip Proszę... Nie ma co gadać. Nie brońcie go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 było mu jebnąć skriny może by był kolejnym, który by je przerabiał z tych zawsze były największe jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 CyCu, racja. Ale demko obejrzałem i już wiadome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Nie robiłem screen bo uznałem że demko lepszy dowód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 al jedno drugiego nie wyklucza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Nie robiłem screen bo uznałem że demko lepszy dowód. Jak może być demko lepszym dowodem... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkness Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Widzę bardzo się rozpisałeś "DMG". Chciałem Ci też powiedzieć ,że istnieje możliowść gry z kumplem w przeciwnej drużynie ,który podaje info po swoim dead. Może i na demko widać ,że jest wh. (Pozornie) To jest info od kumpla. Trzeba było zrobić ss-y to byłoby bardziej wiarygodne dla mnie ,żebym mógł się wmiarę obronić. Proszę o ponowne przemyślenie mojej sprawy jak i również unbanowania. Mogę się zgodzić na opcję ,że gdy znowu będę podejrzany wyłapię pernamentnego bana bez możliwości odwołania. Pozdrawiam LiT. 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Chciałem Ci też powiedzieć ,że istnieje możliowść gry z kumplem w przeciwnej drużynie ,który podaje info po swoim dead. To jest info od kumpla. Czyli ban zostal nalozony jak najbardziej slusznie i powinien zostac na stałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Nie robiłem screen bo uznałem że demko lepszy dowód. Jak może być demko lepszym dowodem... :roll: odpalasz wh, odpalasz demko i widac ;] A już jedno zrobiłem tylko , ze Twoje będzie HD HD :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Chciałem Ci też powiedzieć ,że istnieje możliowść gry z kumplem w przeciwnej drużynie ,który podaje info po swoim dead. To jest info od kumpla. Czyli ban zostal nalozony jak najbardziej slusznie i powinien zostac na stałe. Opis profilowy na STEAM : Zawsze zastanawia mnie jakim trzeba być kurwa słabym botem żeby na publikach grać z vt , jebane publiczne hajty za dychę ! Proszę o zamknięcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkness Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Ja uważam ,że Shino się pomylił dlatego piszę tutaj i zależy mi na unbanowaniu. Osoby które mają władze zdecydują co z tym zrobić. Mówi się trudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 info na vt to tez czitowanie? Xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 info na vt to tez czitowanie? Xdtak. juz to przerabialismy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Aga, Nie ale infa kolega nie może dać takiego : Najedź celownikiem w przekątną naprzeciwprostą równoległą do Twojego celownika jażeli masz celownik kołowy zrób tak apierwiastek potem podziel przez 2 i tam będzie twoja głowa. ! Nie nie ma. Gracz ma WH Koniec ! Kropa ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkness Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 DMG ty jest pojebany! Tylko tyle Ci powiem. Czlowieku dawal info gdzie są to się ustawiałem. Nie wiedziałem ,że to jest zabronione. Innym dziękuje za wypowiedzi w temacie i lekką obrone Nie da rady, trudno. Zegnajcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 info na vt to tez czitowanie? Xd TAK AGA, KONIEC Z MIXAMI :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Dajcie mu UB, niech biega odpalony może sie kurwa nauczycie ss robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Darkness, ja jestem cheat Hunter. Tak gościa potafię sprowokować, a z pozoru był on miłym 18-latkiem ;] Po 1. Ty pierdolona dziwko nie czitowałem cwelu pieprzony ! po 2. Zero to Ty jstes pizdo jebana ! po 3. Ssij Mi laske dzieciaku dusta ! po 4. Za ten filmik poniesiesz konsekwencje na 100% i to srogie cwelu po 5. Kurwa Donio ma lepsze skany i go nie posądzasz o wh dziwko jebana ! po 6. Jeśli miałem wh to kurwo bym strzelał w nich do końca dziwko , a nie odpuszczał strzelanie w nich ; ** .! po 7. Pierdól się Z jak zero to Ty jesteś bo na mixie płakaliście lamusie po 8. Daj link do esl i chodż zagramy i zobaczysz kurwa skany a co będzie sie to = płacz jebanego skurwionego 13-nasto latka tUGEZY po 9. Chuj wam w dupe kurwy bo nie czitowałem po 10. Z jak zero to Ty jesteś bo masz czity na kompie po 11. Jebnij się w łeb po 12. Jebał Cię pies ! i po 13. Chuj Ci na imię , Ty kurwo Chuj CI na imię .! Kurwa nic nie miałem bo Donio Mnie każdego skanu uczył ! Więc je wykorzystuje w tej jebanej grze ! Graj mixy i esl to też się nauczysz ; * Byś miał Własny klan i server i byś z Nim trenował kilka godzin dziennie taktyki , ustawienia i skany byś też tak zabijał ... Sefiroz powinien potwierdzić , ze trening daje dużo ale nie czituje ! Nie powiem z jakiej to sieci ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Darkness, ja jestem cheat Hunter. Tak gościa potafię sprowokować, a z pozoru był on miłym 18-latkiem ;]Po 1. Ty pierdolona dziwko nie czitowałem cwelu pieprzony ! po 2. Zero to Ty jstes pizdo jebana ! po 3. Ssij Mi laske dzieciaku dusta ! po 4. Za ten filmik poniesiesz konsekwencje na 100% i to srogie cwelu po 5. Kurwa Donio ma lepsze skany i go nie posądzasz o wh dziwko jebana ! po 6. Jeśli miałem wh to kurwo bym strzelał w nich do końca dziwko , a nie odpuszczał strzelanie w nich ; ** .! po 7. Pierdól się Z jak zero to Ty jesteś bo na mixie płakaliście lamusie po 8. Daj link do esl i chodż zagramy i zobaczysz kurwa skany a co będzie sie to = płacz jebanego skurwionego 13-nasto latka tUGEZY po 9. Chuj wam w dupe kurwy bo nie czitowałem po 10. Z jak zero to Ty jesteś bo masz czity na kompie po 11. Jebnij się w łeb po 12. Jebał Cię pies ! i po 13. Chuj Ci na imię , Ty kurwo Chuj CI na imię .! Kurwa nic nie miałem bo Donio Mnie każdego skanu uczył ! Więc je wykorzystuje w tej jebanej grze ! Graj mixy i esl to też się nauczysz ; * Byś miał Własny klan i server i byś z Nim trenował kilka godzin dziennie taktyki , ustawienia i skany byś też tak zabijał ... Sefiroz powinien potwierdzić , ze trening daje dużo ale nie czituje ! Nie powiem z jakiej to sieci ;] widocznie podstawówkowicze mają teraz taktyki godne topteamów, jeśli to jego słowa to widać pewnie błyszczy wśród koleżków Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 i tak za chuj nie rozumiem jak demo może być lepszym dowodem niż screeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts