RwR Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Zoptymalizowany plugin na sprawdzanie oraz ew. ustawianie graczom ustawień sieciowych w przypadku gdy są błędne. Jeżeli gracz ma błędne ustawienia, serwer wymusza mu minimalne. Co wy na to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Zoptymalizowany plugin na sprawdzanie oraz ew. ustawianie graczom ustawień sieciowych w przypadku gdy są błędne. Jeżeli gracz ma błędne ustawienia, serwer wymusza mu minimalne.Obrazek Co wy na to ? Bez przesady, przeciez to tylko 4FUN. Niech kazdy sobie gra jak chce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Bez przesady, przeciez to tylko 4FUN. Niech kazdy sobie gra jak chce. ŻE CO KURWA ? :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ŻE CO KURWA ? :shock: Gówno, pedale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RwR Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 no tak orzech to lubi 0.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 to tylko 4FUN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ale dla czego ten plugin wymusza dla każdej osoby interp i rate etc pod internet to sie bedzie grało jeszcze gorzej niż jakby miał 0.1 sam moge sobie wpisac wszedzie 0 i mi ustawi ale jest sens ?, ja jestem na nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Nie!, to jest 4fun i mogę sobie nakurwiać na inteprie 8.12 i nie będzie mi jakieś piździelstwo wymuszać ustawień na moją słabą radiówkę, dziękuje do usłyszenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Jest już taki plugin na serwerze i pozwala na ustawienie do 0.05. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 te pluginy z interpem i tak są chujowe, lecz poszczególne osoby piszą, że to jest 4fun ble ble ble nie musze miec dobrego interpu. SPOKO najlepiej jak każdy będzie mieal interp 9.99999 prawda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 m3fii, max jest 0.1 :] I to , że to 4fun to nie oznacza , że mamy baniek nie nakurwiać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 max jest 0.1 :] To nie jest ważne, chodzi mi o sam fakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Bez żadnych smiesznych pluginów i . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ide szukać innego serwera :roll: za dużo kombinujecie i zamiast lepiej jest coraz gorzej, dlatego ludzie nie chcą tu grać :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 za dużo kombinujecie i zamiast lepiej jest coraz gorzej, dlatego ludzie nie chcą tu grać :roll: No taka prawda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 co tu się dzieje jest smutne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 co tu się dzieje jest smutne Smutna minka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 ide szukać innego serwera :roll: za dużo kombinujecie i zamiast lepiej jest coraz gorzej, dlatego ludzie nie chcą tu grać :roll: +333 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Może tak zamiast wymyślać kurwa milion razy to byśmy pomyśleli jak ściągnąć większość ludzi... Jeżeli tak wszyscy zaczynają nas opuszczać to może czas pomyśleć o co rocznych wiejskich świętach? Wiem ,że tyle co tu gram to ludzi ściągało to... Wszystkie mapy xmas,śnieg,admini mikołaje itd... Mało brakuje do 6grudnia więc jak zrobimy wszystko wcześniej to nic sie kurwa nie stanie... Jebać te interpy ,gg ,soccerjamy dla ciuli bez orlika pod domem... Czas powrócić do dawnych modów ,map itd. gdzie każdy wchodził bez ale ,grał i zwoływał znajomych ,proste... Kiedyś nikt nie znał na wch pierdolonej komendy rtv,albo amx_gungame_vote:o Wtedy grało się całe mapy ,vx wchodził i pierdolnął świąteczną muzyczką ,reszta darła ryja przez bite 20minut ,a niektórzy siedzieli w wannie na xmas_lodge:o . Bo szczerze to wasza reklama chuja da... Każdy zobaczy reklame i powiedzmy wejdzie na server ,a tu chuj... ban z powodem "ty kurwo" bądź co 5 minut inna mapa ,albo jebany soccerjam który ciągnął się w chuj czasu... I taka osoba automatycznie kurwa rezygnuje... Wraca do swojego byłego gniazdka gdzie ludzie nie zmieniają map co chwile itd. Wiem ,że mam tu chuja do powiedzenia choć jestem praktycznie od początku,ale pomyślcie kurwa troche... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Może tak zamiast wymyślać kurwa milion razy to byśmy pomyśleli jak ściągnąć większość ludzi... Jeżeli tak wszyscy zaczynają nas opuszczać to może czas pomyśleć o co rocznych wiejskich świętach? Wiem ,że tyle co tu gram to ludzi ściągało to... Wszystkie mapy xmas,śnieg,admini mikołaje itd... Mało brakuje do 6grudnia więc jak zrobimy wszystko wcześniej to nic sie kurwa nie stanie... Jebać te interpy ,gg ,soccerjamy dla ciuli bez orlika pod domem... Czas powrócić do dawnych modów ,map itd. gdzie każdy wchodził bez ale ,grał i zwoływał znajomych ,proste... Kiedyś nikt nie znał na wch pierdolonej komendy rtv,albo amx_gungame_vote:o Wtedy grało się całe mapy ,vx wchodził i pierdolnął świąteczną muzyczką ,reszta darła ryja przez bite 20minut ,a niektórzy siedzieli w wannie na xmas_lodge:o . Bo szczerze to wasza reklama chuja da... Każdy zobaczy reklame i powiedzmy wejdzie na server ,a tu chuj... ban z powodem "ty kurwo" bądź co 5 minut inna mapa ,albo jebany soccerjam który ciągnął się w chuj czasu... I taka osoba automatycznie kurwa rezygnuje... Wraca do swojego byłego gniazdka gdzie ludzie nie zmieniają map co chwile itd. Wiem ,że mam tu chuja do powiedzenia choć jestem praktycznie od początku,ale pomyślcie kurwa troche... w nagrode klęknie przed Tobą orzeh. +miljon; propsuje niemca ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 wannie na xmas_lodge Prysznicu Wiem ,że mam tu chuja do powiedzenia choć jestem praktycznie od początku,ale pomyślcie kurwa troche... Dajcie mu władze ! Może tak zamiast wymyślać kurwa milion razy to byśmy pomyśleli jak ściągnąć większość ludzi... Jeżeli tak wszyscy zaczynają nas opuszczać to może czas pomyśleć o co rocznych wiejskich świętach? Wiem ,że tyle co tu gram to ludzi ściągało to... Wszystkie mapy xmas,śnieg,admini mikołaje itd... Mało brakuje do 6grudnia więc jak zrobimy wszystko wcześniej to nic sie kurwa nie stanie... Jebać te interpy ,gg ,soccerjamy dla ciuli bez orlika pod domem... Czas powrócić do dawnych modów ,map itd. gdzie każdy wchodził bez ale ,grał i zwoływał znajomych ,proste... Kiedyś nikt nie znał na wch pierdolonej komendy rtv,albo amx_gungame_vote:o Wtedy grało się całe mapy ,vx wchodził i pierdolnął świąteczną muzyczką ,reszta darła ryja przez bite 20minut ,a niektórzy siedzieli w wannie na xmas_lodge:o . Bo szczerze to wasza reklama chuja da... Każdy zobaczy reklame i powiedzmy wejdzie na server ,a tu chuj... ban z powodem "ty kurwo" bądź co 5 minut inna mapa ,albo jebany soccerjam który ciągnął się w chuj czasu... I taka osoba automatycznie kurwa rezygnuje... Wraca do swojego byłego gniazdka gdzie ludzie nie zmieniają map co chwile itd. Wiem ,że mam tu chuja do powiedzenia choć jestem praktycznie od początku,ale pomyślcie kurwa troche... Jesteś chujem i jebanym lampionem neonku ale +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Już nawet nie wspomnę o tym ,że probujemy rozkręcić milion serverów na raz zamiast skupić się na razie na tfie i zombie ,bo 4fun jak na razie chula... A każdy stały grać się nie roztroi kurwa i nie pójdzie na 3 servery na raz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 dmg odpal wszystkie steamy i powbijaj na serwery xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 a niektórzy siedzieli w wannie na xmas_lodge:o To niezapomniane nakręcanie - "całe terro wpierdala sie do łazienki i blokujemy drzwi". Dawać święta, kurwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 zwiększyć żarówie prąd, ma rację! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts