Shino Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Twierdzicie że przez soccerjam i surfa ludzie odchodzą z servera. a tak naprawde za każdym razem gdy gram ludzie próbują nominować soccera a co drugą mapę surfa. O ile surf jest jeszcze możliwy do zrozumienia bo wiele osob nie umie surfować, to soccer jest dosć lubiany. Wieć oddawać go kurwa!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 o 17 bylo dzisiaj 8 tak samo o 14 i rano więc o czym Ty mówisz? nic nie przyniosło usunięcie soccera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Pierdolenie o szopenie zamiast srać postami na forum ruszyłbyś się z reklamą, właściwie po to Ci dałem admina a właściwie wybrałem Cie na admina bo miałem taki rozkaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Pierdolenie o szopenie zamiast srać postami na forum ruszyłbyś się z reklamą, właściwie po to Ci dałem admina a właściwie wybrałem Cie na admina bo miałem taki rozkaz. +10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 wyjebac soccera !! won kurwa smarki na orlika grac a nie nou lajfic !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 uhuhuuuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 pokusze sie o stwierdzernie ze to nie przez mapy ludzie nie chca tu grac :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Pierdolenie o szopenie zamiast srać postami na forum ruszyłbyś się z reklamą, właściwie po to Ci dałem admina a właściwie wybrałem Cie na admina bo miałem taki rozkaz. Robię reklamy zgodnie z poleceniem. Ostatnio dość czasu nie miałem ale 5 dziennie robiłem swojego czasu. Przez następne 2 dni nie zrobię reklam - wolę pograć i odpocząć. Piszę pewne wypracowanie jak mam czas to albo gram albo na forum wejdę. Ale obiecuję poprawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 pokusze sie o stwierdzernie ze to nie przez mapy ludzie nie chca tu grac a przez co ? a moze przez kogoś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Wypracowanie to ty piszesz chyba na forum to może linki zapisuj i je daj na forum bo sie przydają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Tytanowy Janusz, najbardziej możliwą przyczyną są lagi. Taki mały dowód z jednego dnia. 15:30 MEGA LAG : Loss : 1 , Choke 6 | 27 Listopada 16:40 LAG : Loss : 0 , Choke 3 | 27 Listopada 19:07 WIELKI LAG : Loss : 0 , Choke 4 | 27 Listopada 19:10 LAG : Loss : 0 , Choke 5 | 27 Listopada 19:12 LAG : Loss : 0 , Choke 5 | 27 Listopada 19:23 LAG : Loss : 0 , Choke ? | 27 Listopada 19:30 MEGA LAG : Loss : 1 , Choke 6 | 27 Listopada 19:36 LAG : Loss : 0 , Choke 4 | 27 Listopada 19:37 LAG : Loss : 0 , choke 3 | 27 Listopada 19:38 LAG : Loss : 0 , choke 0 | 27 Listopada 19:47 LAG : Loss : 0 , choke 2 | 27 Listopada [4] | 19:48 LAG : Loss : 0 , choke 2 | 27 Listopada [2] | Z 20 graczy zostało 7 19:49 LAG : Loss : 0 , choke 3 | 27 Listopada | 19:50 LAG : Loss : 0 , choke 6 | 27 Listopada | 19:55 LAG : Loss : 0 , choke 6 | 27 Listopada 21:30 MEGA LAG : Loss ? choke ? | 27 Listopada Legenda : *LAG - Zwykłe ścięcie max 10 sec *WIELKI LAG - Ok. 20 sec *MEGA LAg - Powyżej 30 sec lub mapa na de_dust2 *? - Nie jest pewne / Nie zdąrzyłem zobaczyć *~ - Czas blizej nie określony *Liczba na końcu to ilość lagów małych po tym lagu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 Więc oddać mape bo nic ona nie szkodzi!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, Ale to miedzy innymi przez mody laguje serwer dokładnie przez moduły , które odczytują dużą ilość informacji < Taka moja opinia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 no laguje laguje, niech Adam zabierze glos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 pokusze sie o stwierdzernie ze to nie przez mapy ludzie nie chca tu grac :roll: To się pokuszę i przyznam Ci rację ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 o 17 bylo dzisiaj 8 tak samo o 14 i rano więc o czym Ty mówisz? nic nie przyniosło usunięcie soccera. Trzeba było mnie nie banować na tydzien, to było by 9 osob. JEBAĆ SOKERDŻEMA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Pierdolenie o szopenie zamiast srać postami na forum ruszyłbyś się z reklamą, właściwie po to Ci dałem admina a właściwie wybrałem Cie na admina bo miałem taki rozkaz. Robię reklamy zgodnie z poleceniem. Ostatnio dość czasu nie miałem ale 5 dziennie robiłem swojego czasu. Przez następne 2 dni nie zrobię reklam - wolę pograć i odpocząć. Piszę pewne wypracowanie jak mam czas to albo gram albo na forum wejdę. Ale obiecuję poprawę. z pewnością coś związanego ze szkołą, nikt nie spodziewałby się , że wyjdziesz z domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Pierdolenie o szopenie zamiast srać postami na forum ruszyłbyś się z reklamą, właściwie po to Ci dałem admina a właściwie wybrałem Cie na admina bo miałem taki rozkaz. Robię reklamy zgodnie z poleceniem. Ostatnio dość czasu nie miałem ale 5 dziennie robiłem swojego czasu. Przez następne 2 dni nie zrobię reklam - wolę pograć i odpocząć. Piszę pewne wypracowanie jak mam czas to albo gram albo na forum wejdę. Ale obiecuję poprawę. z pewnością coś związanego ze szkołą, nikt nie spodziewałby się , że wyjdziesz z domu. Nie wiem czego się uczepiłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 No wlasnie Ursek, cos Ty sie tak dojebal? drugi juve? kto nie pije codziennie i nie wychodzi z domu ten ciota, pizda i noulajf? kazdy zyje jak chce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 No wlasnie Ursek, cos Ty sie tak dojebal? drugi juve? kto nie pije codziennie i nie wychodzi z domu ten ciota, pizda i noulajf? kazdy zyje jak chce. +10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Pierdolenie o szopenie zamiast srać postami na forum ruszyłbyś się z reklamą, właściwie po to Ci dałem admina a właściwie wybrałem Cie na admina bo miałem taki rozkaz. Robię reklamy zgodnie z poleceniem. Ostatnio dość czasu nie miałem ale 5 dziennie robiłem swojego czasu. Przez następne 2 dni nie zrobię reklam - wolę pograć i odpocząć. Piszę pewne wypracowanie jak mam czas to albo gram albo na forum wejdę. Ale obiecuję poprawę. z pewnością coś związanego ze szkołą, nikt nie spodziewałby się , że wyjdziesz z domu. Nie wiem czego się uczepiłeś. bo mnie wkurwiłeś i tyle. Mniej gadaj więcej rób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Pierdolenie o szopenie zamiast srać postami na forum ruszyłbyś się z reklamą, właściwie po to Ci dałem admina a właściwie wybrałem Cie na admina bo miałem taki rozkaz. Robię reklamy zgodnie z poleceniem. Ostatnio dość czasu nie miałem ale 5 dziennie robiłem swojego czasu. Przez następne 2 dni nie zrobię reklam - wolę pograć i odpocząć. Piszę pewne wypracowanie jak mam czas to albo gram albo na forum wejdę. Ale obiecuję poprawę. z pewnością coś związanego ze szkołą, nikt nie spodziewałby się , że wyjdziesz z domu. Nie wiem czego się uczepiłeś. bo mnie wkurwiłeś i tyle. Mniej gadaj więcej rób. Mam dylemat czy więcej piszę czy robię. Shino ,a za co dostał ORZEH bana na tydzień ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Pierdolenie o szopenie zamiast srać postami na forum ruszyłbyś się z reklamą, właściwie po to Ci dałem admina a właściwie wybrałem Cie na admina bo miałem taki rozkaz. Robię reklamy zgodnie z poleceniem. Ostatnio dość czasu nie miałem ale 5 dziennie robiłem swojego czasu. Przez następne 2 dni nie zrobię reklam - wolę pograć i odpocząć. Piszę pewne wypracowanie jak mam czas to albo gram albo na forum wejdę. Ale obiecuję poprawę. z pewnością coś związanego ze szkołą, nikt nie spodziewałby się , że wyjdziesz z domu. Nie wiem czego się uczepiłeś. bo mnie wkurwiłeś i tyle. Mniej gadaj więcej rób. Mam dylemat czy więcej piszę czy robię. fajny masz avatar, zrobiłbyś coś i jebnął pare razy zanim coś glupiego kolejny raz napiszesz ;] , a tak to masz niemiłą atmosferę podaną na tacy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Shino, odpocznij od surfa od soccera. O 15:00 było 8 graczy , a o 20:00 5 na duście. Spadamy w rankingu przez co serwer się nie rozwija. Gdy zlikwidowali te mapy graczy o 1:00 bło aż 20 osób , a przez cały dzień pełny serwer. Pierdolenie o szopenie zamiast srać postami na forum ruszyłbyś się z reklamą, właściwie po to Ci dałem admina a właściwie wybrałem Cie na admina bo miałem taki rozkaz. Robię reklamy zgodnie z poleceniem. Ostatnio dość czasu nie miałem ale 5 dziennie robiłem swojego czasu. Przez następne 2 dni nie zrobię reklam - wolę pograć i odpocząć. Piszę pewne wypracowanie jak mam czas to albo gram albo na forum wejdę. Ale obiecuję poprawę. z pewnością coś związanego ze szkołą, nikt nie spodziewałby się , że wyjdziesz z domu. Nie wiem czego się uczepiłeś. bo mnie wkurwiłeś i tyle. Mniej gadaj więcej rób. Mam dylemat czy więcej piszę czy robię. fajny masz avatar, zrobiłbyś coś i jebnął pare razy zanim coś glupiego kolejny raz napiszesz ;] , a tak to masz niemiłą atmosferę podaną na tacy. Czemu ZAWSZE tematy typu soccerjam , surf kończą się rozmową o mnie... Dobra Ursek - Przepraszam za WSZYSTKO co do Ciebie powiedziałem. Wiem ,że te 7 słów będziesz miał w dupie ale ja zacząłem. Więc ja wyciągnę pierwszy rękę na zgodę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts