Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

AdiS

AdiS
 Share

Recommended Posts

Twój nick(tez w temacie): AdiS

Twoje steam id: STEAM_0:3:1383376816

Nick Admina(gracza) , na którego składasz skargę: dMg

data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo : 14;04 Wczoraj

Opis Sytuacji: Grałem sobie na serwerze mialem dobre staty jakis gracz powiedzial ze podobno mam czity a dMg bez SS dał mi bana .. Prosze o odbanowanie bo nie mam czitów

link do screena: (powinien potwierdzać to, co zawarłeś w opisie) NIE ZOSTAŁY MI ZROBIONE

Ja nie robię SS jak WIEM ,że gracz jest odpalony. SS jest jak admin nie ma pewności co do bana. Ja miałem 100% pewności. Tylko czekałem na pierwszy lepszy FAIL. Na de_dust rozjebałeś mnie swoimi skanami. Nie ma co gadać. Następny idiota... Demko jest można zobaczyć jak ktoś mi nie wierzy.

Ważne ,że ja wiem :]

Ważne, że Cycu, ja czy ktokolwiek inny nie wie.

Czasem, mam wrażenie, że w każdym swoim poście/wątku wypowiadasz się tak, żeby jak najlepiej się ustawić.

Raz piszesz, że trzeba było zrobić screeny komuś tam, bo teraz trzeba oglądać demka, a skolei teraz walisz kolesiowi perma bez ss "bo byłeś pewny że był odpalony". Admin, który daje komuś bana za wh bez SS jest albo pewny, albo głupi(bez obrazy tam) bo nie zna komendy. I gdzie tu logika? Po to są screeny, żeby je robić przed banem, a nie w wyjątkowych sytuacjach. Nikt nic na tym nie traci, a na forum nie ma zbędnych topicow.

Ostatnio to wszystko mnie kurewsko smieszy, co sie tu dzieje - może dlatego, że już nie gram tak często i nie mam z tym całym burdelem styczności.

Pzdr

@edit

W SKRÓCIE JAK SIE NIE CHCE KOMUŚ CZYTAĆ

Rób SS w 100% przypadkow a jak nie to pucuj .

CyCu, ale słuchaj :

Wstaw screeny na Wiejska-Chata.pl

Czitujesz!

Ten pierwszy już sam z siebie powód dosadnie mówi ,że jesteś podejrzany o użycie nielegalnego oprogramowania..

A ten drugi ...

Pierdolenie o szopenie.

Screeny mają być podstawą bo na nich widać WSZYSTKO

Demko jest pomocą jeśli gracz ucieknie a mamy jego dane

Ok. Dobra moja wina - będę robił SS'y nawet jak gość będzie ładował przez te ściany od respa na drugiego. Dobra mi się wydaję ,że temat do zamknięcia ,bo ten gościu odpalony ,a teraz się będzie ciągnął ,bo SS'ów nie zrobiłem ! - OK ZROZUMIAŁEM !