Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

OSKAR-JESTEM

OSKARJESTEM
 Share

Recommended Posts

AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Banned by admin KampeR

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Reason: 'spierdalaj mistrzyu'

[AMXBANS] Length: 'permanently'

[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:13997907'

[AMXBANS] Your IP: '91.206.65.126'

[AMXBANS] ========================================

brak screenow, poniewaz admin ich nie zrobil, zostalem zbanowany na podstawie jednej rundy, btw. troszke kultury

Witam,

Podpadles jak dostalem bule przez skrzynie poszedlem na spekta i ogladalem cie 4 rundy w 3 rundzie wskakujesz do trupa zabiles 4 ziomow z tego 2ch za skrzynkami 1 z prawej 2gi z lewej "slowa teoje ale aim" czekalem nastepna runde skanowanie po scianach gdzie stali przeciwnicy co bardziej na fleshu zabiles 2ch ziomow chuj wie jak. To wystarczylo mi ze dalem ci bana a screena nierobilem bo umnie byles No Steam. Acha jakby co Napisales jestem mistrzem Wiec taka delikatny Powod bana.

Dobra po pierwszych oględzinach tego demka widziałem jak KampeR miał racje , że po jego zabiciu przeszedł na spec. Ten kill na kamperze był dziwny ,bo wiedziałeś jak odpalony ,że stał za tą skrzynią i celownik po głowie jak przechodziłeś. Następnie rzuciłeś granat tam gdzie kampił od początku rundy jeden z CT. Wychodzisz też na chama jakoby wiedząc ,że tam nikogo nie ma. Ta akcja , w której zabiłeś 6 przeciwników też była trochę podejrzana gdyż nie patrzyłeś się nigdzie indziej tylko tam gdzie oni byli. Strzelając w jednego już zacząłeś strzelać w drugiego jak jeszcze nie wyszedł. Rozbawiło mnie to jak napisałeś ,że jesteś mistrzem DGL jak tych 3 zabiłeś gdy trzymali granaty w rękach :0 . Potem to miałeś takie skany po modelach.

Reasumując moim okiem to miałeś takie swoje dziwne akcje ale były one nadziane fartem ;] .

~Tak więc UB - żadna z tych akcji nie była dość podejrzana.