Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Scouty

Dynia(-_-)
 Share

Recommended Posts

Dlaczego zostal wyrzucony jeden z az calych dwoch rodzajow scoutow a pierdzielone gg dalej sa i to w tej samej ilosci, usuwacie mapy ktore niektorzy chca grac a gg zostawiacie w tej samej ilosci choc jest osobny server gg, nie mozecie zrobic po rowno takich rodzajow map?

Wiem ze zaraz bedziecie po mnie jechac ale mom to w dupie i kij tym w oko :-D

I oddawać soccerjama, ja za gg nie przepadam , scouty są ok . Soccerjam był ok . Co wejde na server to tylko

"DAWAĆ Orange" każdy teraz powie ,że jeżeli większość wybiera tą mapę to oznacza ,że jest lubiana. No ok ale mapa soccerjama którego dla przykładu też większość musiała wybrać została zlikwidowana i to moim zdaniem nie sprawiedliwe ,że usuwane są mapy które nie przypadają do gustu jedynie osobom ,które się buntują na forum.

(spadek w rankingu spowodowany został przez ciągłe lagi, zawiechy servera)

4fun nie jest już taki 4fun, nie długo będą na okrągło mapy westwood-nuke-dust2-dust-inferno bo oprócz tego to widzę tylko 2x gg ,2x czy 3x awp, już JEDNE scouty i jakieś dino coś tam (na off soccerjam)

W moich obserwacji wynika że scouty3 są grane często(zostały), scouty2_2 były raz na sto tysięcy lat, a jak już było to terro dostawało w cipkę, szło rtv i po zabawie. Druga zaobserwowana rzecz, każdy temat musi mieć kurwa wzmiankę o soccerjamie? Dobrze że w reklamach nie płaczecie JEBANE POLACZKI :evil:

No zgadzam sie z ciulem batonem:-D ze nie wszyscy lubia dupiate gg bo mnie chuj strzela jak mam 3x grac gg pod rzad. A scouty 2_2 to sie nie zgodze ze bylo grane raz na ruski rok bo bylo grane po scoutach 3 lub pare map pozniej i tt nie musialo dostawac w pipe poniewaz mama jest tak skonstruowana ze jest indentyczna dla tt jak i ct i to tylko zalezalo od graczy. A wogole to jest milion wersji scouta kiedys nawet byly jakies plazowe to tylko zalezy kto chcialby inny rodzaj to poda linka do mapy i wogole i spokoj.A nie najebac gg wydupic mapy co sporo ludzi lubi ale tez nie patrzy caly czas na forum i nie glosuje na tak czy nie i nie wyraza swojego zdania. Dawac mi minimum 2 scouty i tyle tylko chce.