Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Konkurs świąteczny

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

konkurstf2.jpg

Niniejszym pragniemy ogłosić Wiejski Konkurs Świąteczny

Konkurs polega na wbiciu jak największej liczby punktów na naszym serwerze Team Fortress 2.

Konkurs trwa od 6 grudnia do 24 grudnia i wtedy też nastąpi losowanie nagród.

Za pierwsze miejsce:

1 x l4d2.gif (klucz do gry left 4 dead 2)

3 x klucz.gif klucze do skrzynek Mann Co.

1 x boxtf2.gif wiejska skrzynka (roczny freeslot wraz z immunitetem)

1 x litr wódki jeśli gracz będzie z okolic Górnego Śląska - do wypicia oczywiście w naszym towarzystwie ;-)

Za drugie miejsce:

2 x klucz.gif klucz Mann Co.

1 x 0.5 litra wódki jeśli gracz będzie z okolic Górnego Śląska - do wypicia oczywiście w naszym towarzystwie ;-)

Za trzecie miejsce:

1 x klucz.gif klucz Mann Co.

4 Harnasie jeśli gracz będzie z okoli Górnego Śląska

Przez cały okres świąteczny do wygrania wiejskie skrzynki zawierające freesloty - do 1 stycznia włącznie.

Każdy gracz, który stworzy laurkę o tematyce związanej z serwerem (najlepiej chamską z humorem :) ) oraz złoży ja na naszym forum dostaje freeslota na okres 3 miesięcy!

Spośród tych, którzy najładniej zaśpiewają kolędę na naszym serwerze - do wygrania flagi administratora. Kolęda może być staropolska, zagraniczna jak i własna.

Kolędy odśpiewujemy w każdy piątek na serwerze w godzinach 20.00 - 21.00

Bardzo gorąco zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału!

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ano właśnie, mamy zjawisko calkiem ciekawe

grono osób przyszlo po nagrody i ucieknie pewnie zaraz po rozwiązaniu konkursu :P

nie bede wskazywał palcem, niemniej znajdują sie w tej grupie także pyskate trolle, ktorych wartało by nauczyć WIEJSKIEJ kultury i nie wybijania sie poza szereg jeśli ma się gówno do powiedzenia.

Te pyskate trole dzisiaj sie juz zaaklimatyzowaly i sa spokojniejsze. Jeden zaspiewal nawet kolede...

Nie widze sensu szukania problemu w nowych ludziach, w koncu serwer jest troche chamski natomiast Ty Ursek mam wrazenie ze wychodzisz z zalozenia, ze chamstwo uskuteczniac moze tylko administracja.

Co do pisania i mowienia, ze serwer jest chujowy - no wobec takich lagow tez bym sie wkurwil i nie dziwie sie niektorym graczom.

nie nie wychodze, ale jak juz wspomnielismy WIEJSKA ma swój klimat chamstwa ;) i zanim zacznie się pyskować publicznie warto pobyć troszeczkę i zrozumieć na czym polega sens tego chamstwa, przede wszystkim nie ma na celu perfidnego obrazania kogos. Chyba, że mylę się i sposoby żartobliwe oraz mające na celu poprawe humoru graczy to nie jest to o czym mówimy myśląc "wiejskie chamstwo".

Doskonale zdaje sobie sprawę, że Virusie wiesz o co mi chodzi i zgadzamy się w tej kwestii.

Jedynie działa na mnie jak płachta na byka głos bez mutacji lub w trakcie, który mysli ze jest bogiem servera i mu wszystko wolno, wtedy załącza się inny stosunek do takiego gracza- ale to juz leży w naturze. Na prawdę jestem tolerancyjny...

Nie gram na tf2 ale rozumiem ursek o co Ci chodzi, taki przykład ktoś kogoś zabije a ten mu powie "ty chuju" a tamten odpowie "twój pies" i się pośmieją. A ktoś nowy to podłapie i będzie ciskał na lewo i prawo po matkach, babkach i siostrach tłumacząc się że tak wszyscy robią i biorą się takie kwiatki jak bubek, pele czy fuks, którzy po pewnym czasie muszą dostać bana.

Chciałbym zwrócić uwagę a zarazem przestrzec - punkty nabijamy sami a nie drużynowo, żeby nie było tak, że wchodzicie parami (gracz+med) i gracie po 20 godzin w dwójkę.

Każdy działa sam, na własną rękę a tego typu zachowania będą nagradzane banem na 2-3 dni.

Ponieważ sam mam dosyć ograniczony czas ustanowiłem nowego admina, który będzie czuwał nad prawidłowym przebiegiem rozgrywek. Osobą tą jest Fassadin - osoba z zewnątrz żeby nie były podnoszone zarzuty o tendencyjności.

Zapraszam do gry!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.