Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

m3fcio na admina :D

m3fii
 Share

Recommended Posts

Imie: Artur

Nick w cs'e: m3fii

Nick STEAM: m3fii.

Ile grasz na serwerach wch? : mniej więcej z półtora miesiąca przed rejestracją na forum, czyli gdzieś od początku września, rzekomo wyliczając to około trzech miesięcy

Średnio godzin? : faken kurwa nie wiem :roll:

Zajęcia: szkoła, cs, motoryzacja

Miałem admina? : jak najbardziej :)

Gdzie? : już nie pamiętam jakie to były nazwy, chociaż jeden pamiętam dzielnica-fragów.

Umiejętności : obsługa amx bez lipy :D

Co mogę zaproponować? : banowanie cziterskich kurwiszczy haa :D , dopilnowanie w miarę możliwości kultury na serwerze, stosowanie się do regulaminu.

Dlaczego ja? : no oglądam czasem ten serial na polsacie :D

Czy będę dawał Składkę na admina?: Proste

dj_krystus, napisał ten co przez całą mapkę scoutknivez obrażał mi matkę i ojca. Nawet jak Ci 4x upominałem robiłeś cały czas to samo. Ale dobra to nie jest temat o tym.

m3fi ja jestem jak najbardziej za. Jesteś na serwerze ( no nie powiem ,że często) , chyba ,że grasz nocą. Nie widziałem abyś miał jakieś zatargi z innymi osobami. Z tego co widzę masz przegranych 50 godzin. No myślę ,że tyle wystarczy... . Tak więc ja jestem ZA :D . Choć wiem ,że na serwerze jest sporo ilość adminów i naprawdę rzadko trafić kiedy nikogo nie ma.

dj_krystus, napisał ten co przez całą mapkę scoutknivez obrażał mi matkę i ojca. Nawet jak Ci 4x upominałem robiłeś cały czas to samo. Ale dobra to nie jest temat o tym.

m3fi ja jestem jak najbardziej za. Jesteś na serwerze ( no nie powiem ,że często) , chyba ,że grasz nocą. Nie widziałem abyś miał jakieś zatargi z innymi osobami. Z tego co widzę masz przegranych 50 godzin. No myślę ,że tyle wystarczy... . Tak więc ja jestem ZA :D . Choć wiem ,że na serwerze jest sporo ilość adminów i naprawdę rzadko trafić kiedy nikogo nie ma.

Naucz sie smarku czytać ze zrozumieniem... Czy pisze, zeby nie obrażał/banował za obrażanie? Pisze zeby nie banował, bo tu zawsze(no prawie zawsze) było darcie ryja i jechanie po starych etc wiec nie pierdol farmazonow.

A tak na marginesie to zbieraj stara z chodnika.

Ile grasz na serwerach wch? : mniej więcej z półtora miesiąca przed rejestracją na forum, czyli gdzieś od początku września, rzekomo wyliczając to około trzech miesięcy

Czyli pasujesz do grona adminów jak ulał.

Ten ogromny bagaz doswiadczen, niebywaly staz - zobowiazuje do znania od podszewki Wiejskiej spolecznosci...

:-/

Czyli pasujesz do grona adminów jak ulał.

Ten ogromny bagaz doswiadczen, niebywaly staz - zobowiazuje do znania od podszewki Wiejskiej spolecznosci...

:-/

eee...tam. Nie koniecznie musi tutaj pisać i być dociekliwym jak ja. Ważne aby wyganiał debili przygarniał porządnych ludzi. Teraz z Konikiem będziecie prowadzili własny 4fun i zobaczymy le na nim graczy będzie :D