m3fii Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Imie: Artur Wiek: 18 Nick w cs'e: m3fii Nick STEAM: m3fii. Ile grasz na serwerach wch? : mniej więcej z półtora miesiąca przed rejestracją na forum, czyli gdzieś od początku września, rzekomo wyliczając to około trzech miesięcy Średnio godzin? : faken kurwa nie wiem :roll: Zajęcia: szkoła, cs, motoryzacja Miałem admina? : jak najbardziej Gdzie? : już nie pamiętam jakie to były nazwy, chociaż jeden pamiętam dzielnica-fragów. Umiejętności : obsługa amx bez lipy Co mogę zaproponować? : banowanie cziterskich kurwiszczy haa , dopilnowanie w miarę możliwości kultury na serwerze, stosowanie się do regulaminu. Dlaczego ja? : no oglądam czasem ten serial na polsacie Czy będę dawał Składkę na admina?: Proste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Można tam spróbowac, mi to tam wszystko obojetne. Tylko prosze, nie banuj jak ktos powie, "stara Ci sie dupi" bo te bany "bo on obraził mi mame" etc są już powoli śmieszne, chociaż ostatnio chyba ich mniej jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 dj_krystus, napisał ten co przez całą mapkę scoutknivez obrażał mi matkę i ojca. Nawet jak Ci 4x upominałem robiłeś cały czas to samo. Ale dobra to nie jest temat o tym. m3fi ja jestem jak najbardziej za. Jesteś na serwerze ( no nie powiem ,że często) , chyba ,że grasz nocą. Nie widziałem abyś miał jakieś zatargi z innymi osobami. Z tego co widzę masz przegranych 50 godzin. No myślę ,że tyle wystarczy... . Tak więc ja jestem ZA . Choć wiem ,że na serwerze jest sporo ilość adminów i naprawdę rzadko trafić kiedy nikogo nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 dj_krystus, napisał ten co przez całą mapkę scoutknivez obrażał mi matkę i ojca. Nawet jak Ci 4x upominałem robiłeś cały czas to samo. Ale dobra to nie jest temat o tym.m3fi ja jestem jak najbardziej za. Jesteś na serwerze ( no nie powiem ,że często) , chyba ,że grasz nocą. Nie widziałem abyś miał jakieś zatargi z innymi osobami. Z tego co widzę masz przegranych 50 godzin. No myślę ,że tyle wystarczy... . Tak więc ja jestem ZA . Choć wiem ,że na serwerze jest sporo ilość adminów i naprawdę rzadko trafić kiedy nikogo nie ma. Naucz sie smarku czytać ze zrozumieniem... Czy pisze, zeby nie obrażał/banował za obrażanie? Pisze zeby nie banował, bo tu zawsze(no prawie zawsze) było darcie ryja i jechanie po starych etc wiec nie pierdol farmazonow. A tak na marginesie to zbieraj stara z chodnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 właśnie chciałem napisać że obrażanie ≠ banowaniu za obraze btw. dj_krystus, cześć trollu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 dj_krystus, jesteś synem garbatego pająka. Wybaczam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Ile grasz na serwerach wch? : mniej więcej z półtora miesiąca przed rejestracją na forum, czyli gdzieś od początku września, rzekomo wyliczając to około trzech miesięcy Czyli pasujesz do grona adminów jak ulał. Ten ogromny bagaz doswiadczen, niebywaly staz - zobowiazuje do znania od podszewki Wiejskiej spolecznosci... :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Ile grasz na serwerach wch? : mniej więcej z półtora miesiąca przed rejestracją na forum, czyli gdzieś od początku września, rzekomo wyliczając to około trzech miesięcy Czyli pasujesz do grona adminów jak ulał. Ten ogromny bagaz doswiadczen, niebywaly staz - zobowiazuje do znania od podszewki Wiejskiej spolecznosci... :-/ eee...tam. Nie koniecznie musi tutaj pisać i być dociekliwym jak ja. Ważne aby wyganiał debili przygarniał porządnych ludzi. Teraz z Konikiem będziecie prowadzili własny 4fun i zobaczymy le na nim graczy będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Teraz z Konikiem będziecie prowadzili własny 4fun i zobaczymy le na nim graczy będzieotoz to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 krystek tam dobrze ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 to ja moze spytam - co z reklamą? kurwa mac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 to ja moze spytam - co z reklamą? kurwa mac momento Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 kurwa kurwa , nie ładnie coraz to większa dzicz i chołota ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 http://www.zabijamy.pl/forum/topic/12336-wiejska-chatapl/ http://holyshit.pl/topic/12215-wiejska-chatapl/ http://forum.thegames.pl/serwery-cs-steam/22380-wiejska-chata-pl.html#post34454 http://www.cscenter.pl/serwery_counter_strike_1_6/247549-%5Bsteam%5D_wiejska_chata_pl.html http://cs-gra.pl/topics60/wiejska-chatapl-vt24945.htm Proszę bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Ci z CScenter się musza nieźle wkurwiac , w rankignu TF ich leciutko przegonilismy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Halo kolego, to nie miało być 10 reklam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Co mogę zaproponować? : (...) dopilnowanie w miarę możliwości kultury na serwerze na nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Może za specjalnie nie gram bo nie zawsze mam czas ale rzadko widzę musiał bym popatrzeć na zachowanie. Szczerze czemu nie na próbę można dać w razie czego Ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Niech będzie,że na tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted December 14, 2011 Author Report Share Posted December 14, 2011 F5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 to co, na probe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 daj mu jak zwali to sie bana da i na tym sie skonczy ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 j/w, daj na probe ale jak sie nie sprawdzi to beton ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 daj mu na próbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted December 14, 2011 Author Report Share Posted December 14, 2011 daj mu jak zwali to sie bana da i na tym sie skonczy ;d Ty nie bądź taki mądry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts