siemano polska Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Kilka słów na początek, nie wiem czy adminów z 4FUN/BF2 obejmuje władza na tym serwie, ale typowy 4fun to coś dla mnie w sam raz na postrzelanie i pogadanie dla odprężenia, a nie votowanie standardów przez jebany plebs bo nie może ugrać rundy chociaż na poprzedniej mapie zacięcie głosował. No i w końcu trzeba rozruszać tą nowość Imie: Jak czytasz forum to wiesz Wiek: jw Nick w cs'e: SIEMANO POLSKA Nick STEAM: be Ile grasz na serwerach wch? : po przerwie 3-4 miechy choć troszkę godzin znołlajfiłem, ale byłem tu już w 07 Średnio godzin? : Zależy od dnia, ilości nauki, chlania, ćpania ale zwykle 3h+ Zajęcia: Życie towarzyskie, granie, Miałem admina? : tak Gdzie? : nie pamiętam, ale czy to kurwa ważne? zasady respektowane na innych serwerach nie zawsze korelują z wiejską perełką... Umiejętności : zbyt wiele tego Co mogę zaproponować?: będę trzymał ten serwer w garści Dlaczego ja? : Dlaczego nie? Czy będę dawał Składkę na admina?: Serwer dostarcza rozrywki wszystkim, myślę więc że 10/15 zł to nie majątek jebane polaczki Linki do 10 reklam: sie zrobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Na 4evera szukamy MILEJ i KULTURALNEJ administracji. To ma byc serwer calkiem inny niz 4fun nastawiony glownie na rozrywke i pierdolenie przez mikrofon o dupie marynie, cos jak wirtualny pub. Admistacja na 4everze stanowi osobny pion. Nie bedzie migracji Flag z 4funa na 4evera z malymi wyjatkami (h@, Radni, technicy i honorowi). Wymagamy udzielania sie przez mikrofon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 Jestem MIŁY i KULTURALNY choć forma mojej wypowiedzi w niektórych miejscach może temu zaprzeczać, co do udzielanie się przez mikrofon to chyba sprawa oczywista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 wymogi jak by to nie wiejska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 wymogi jak by to nie wiejskamamy juz jeden chamski serwer, styknie. Ten ma byc calkiem inny. Tak jak kiedys warcraft prowadzony przez mita, kampera i tilka - kulturka z elementami chamskiego poczucia humoru.A co do admina - zacznijmy od tego zebys pomogl go nam rozkrecic czyi przede wszystkim na nim graj. Nie bede wtedy widzial przeszkod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 jestem na tak. na zombiaku byla kulturka, elegancko sie nołlajfilo ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Jestem MIŁY i KULTURALNY choć forma mojej wypowiedzi w niektórych miejscach może temu zaprzeczać potwierdzam ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 siemano polska, jak to 4EVER to ja jestem jak najbardziej ZA. Przywita się , pogada, ma mikrofon i korzysta z niego . Jak coś odpieprzy to wyleci. A co do admina - zacznijmy od tego zebys pomogl go nam rozkrecic czyi przede wszystkim na nim graj. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 jestem na tak.na zombiaku byla kulturka, elegancko sie nołlajfilo ;d Ja bym sobie znowu po "nołlajfił" na zombiaku, pamiętam te czasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 w tym tygodniu podobno koleś ma się wyrobić z pluginem i będą testy będzie się napjerdalało ! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 polać mu na start! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 dobra kurwa 200 post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 steamid na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 ewentualnie mi bo póki co siedzę na ftp Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 okej chyba wsio zamknijcie temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts