lizak Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Witam , Nie wiem czemu , nie wiem dlaczego - nie pytajcie mnie o to . Po prostu każdy potrzebuje wzruszeń , coś co daje do myślenia . Jest impreza , są łzy , rzeczy którymi niekiedy chcemy się dzielić i odkrywać siebie z innych okien . Podałem Wam link na boxie , lecz chce żeby każdy kto tu jest - obejrzał ten filmik .... po prostu obejrzał . Pozdrawiam KLIK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 juz się na SB nie rozpisywałem, ale przyznaje - filmik potężny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Co za spierdolona muzyka, jakieś skośnookiej kurwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 TEN juz jest lepszy. A muzyka rzeczywiscie, chujowa niczym orzeh . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 no trafia do człowieka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 tak niewiele potrzeba by zmienic czyjes zycie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Nie oglądałem, a przejrzałem w 10 sekund każdy, jakieś smęty. Cieszcie się życiem ludzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Słaba muzyka... ale naprawdę trafia w czuły punkt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Tak apropo tematu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Annie Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Rozstania są okropne, czym dłuższa nieobecność ukochanej osoby tym większe szczęście gdy ją spotkamy... Znam to z własnego doświadczenia. ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Cieszcie się życiem ludzie Dokładnie, mimo wielu niepowodzeń zawsze pozostaje przy myśli, że ma być co będzie. W końcu każdego czeka odrobina szczęścia. Nie ma co zamartwiać się na przyszłość, bo poco my kurwa żyjemy? Żeby całe życie tylko myśleć o tym jakie życie jest do dupy? To na chuj się rodziliśmy. Trzeba iść przez życie z podniesioną głową, prosto przed siebie, nie przejmować się niepowodzeniami (ale mieć je na uwadze!) brać z życia garściami to co ma nam do zaoferowania. Cieszyć się pięknymi chwilami, a smutki będą przysłonięte nimi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts