Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Rekrutacja Admin/ KluSk

KluSk
 Share

Recommended Posts

Imie:Paweł

Nick STEAM: KluSk / Warren G.

Ile grasz na serwerach wch? :nie dlugo, ale uważam ze jest to jeden z lepszych serverów ( pod wzgledem ustawienia) jaki mamy w tym momencie w polsce.

Średnio godzin? : gram glownie od 14-15 do 20 czasem dluzej zalezy od tego czy danego dnia ide do pracy ( pracuje w nocy)

Zajęcia: Parca

Miałem admina? : tak, server tf2 INEA. ( z powodu braku zainteresowania gra tf2, a bylo to z 2 lata temu server zostal zamkniety) /// a jeszcze wczesniej server cs 1.6 net line killer.pl

Gdzie? : Inea

Umiejętności : Ciezko odpowiedziec na to pytanie ;p

Co mogę zaproponować? : wiedze na temat serverow oraz gry w tf'a . Gram praktycznie od dnia premiery wrzesień 2008 rok :)

Dlaczego ja? : gram duzo, nie jestem dzieckiem hejterem :D gram w godzinach kiedy podejrzewam inni admini nie koniecznie maja taka mozliwosc :D

Jestem dorosłym i odpoweidzialnym ojcem i męzem :D ( nie no beka :). Poprosu sadze ze się nadaje :)

Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: będe ;] ;]

Pozdrawiam

KluSk / Warren G.

1. Schludne podanie

2. Osoba należąca do dinozaUróF

3. Nie było skarg na forum w jego kierunku

4. Ma jako takie pojęcie o grze - wnioskuje po podaniu oczywiście

5. Jesteś idiotą

6. Tak właśnie Ty!

7. Jeśli nie zrozumiałeś punktu 6 patrz punkt 5

Generalnie na tak a z pkt od 5-7 to dla śmiechu oczywiście i bez urazy bo to do wszystkich którzy to przeczytali :D

Generalnie TF to nie CS, że trzeba non stop jakiegoś admina żeby wywalił czitera czy jakiegoś dzieciaka. Inna specyfika gry. Tutaj bardziej przydaje się do odpalenia scramble(to chyba główna funkcja admina poza sprawami konfiguracyjnymi serwera z jaką się spotkałem) czy vota na zmianę mapy(to już w przypadku dy serwer jest ustawiony gdy mapa trwa dopóki runda się nie skończy). Jeśli Klusk gra na wiejskiej, zna graczy i wie kiedy teamy wymagają przemieszania to dla mnie może być.

sadze ze jeszcze moze sie admin przydawac do uciszania / karania przeklinajacych i hejtujacych graczy ;D

albo nie wiem wymyslania jakis nowych konkursow, moze pomyslow na rozreklamowanie servera czy czegos takiego :D

przynajmniej tak to bym widzial :D nie mowiac oczywiscie o scramblach, votach i reprezentowaniu poziomu na servie

tak czy inaczej czekam na ocene :D i mam nadzieje pozytywne rozpatrzenie mojego podania :>

ja jestem jak najbardziej za tym aby dac szanse :D

btw. kurwa, dmg na chuj ty sie wypowiadasz w tematach , ktore ciebie dotyczą jak berixa warszawa. Ciesze sie z Twojej aktywnosci, ale juz Ci mowilem co mysle o wcinaniu nosa poza granice rozsądku... to zwyczajnie irytuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.