KluSk Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Imie:Paweł Wiek: 24 lata Nick STEAM: KluSk / Warren G. Ile grasz na serwerach wch? :nie dlugo, ale uważam ze jest to jeden z lepszych serverów ( pod wzgledem ustawienia) jaki mamy w tym momencie w polsce. Średnio godzin? : gram glownie od 14-15 do 20 czasem dluzej zalezy od tego czy danego dnia ide do pracy ( pracuje w nocy) Zajęcia: Parca Miałem admina? : tak, server tf2 INEA. ( z powodu braku zainteresowania gra tf2, a bylo to z 2 lata temu server zostal zamkniety) /// a jeszcze wczesniej server cs 1.6 net line killer.pl Gdzie? : Inea Umiejętności : Ciezko odpowiedziec na to pytanie ;p Co mogę zaproponować? : wiedze na temat serverow oraz gry w tf'a . Gram praktycznie od dnia premiery wrzesień 2008 rok Dlaczego ja? : gram duzo, nie jestem dzieckiem hejterem gram w godzinach kiedy podejrzewam inni admini nie koniecznie maja taka mozliwosc Jestem dorosłym i odpoweidzialnym ojcem i męzem ( nie no beka . Poprosu sadze ze się nadaje Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: będe ;] ;] Pozdrawiam KluSk / Warren G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ile grasz na serwerach wch? :nie dlugo, ale uważam ze jest to jeden z lepszych serverów ( pod wzgledem ustawienia) jaki mamy w tym momencie w polsce. mniam Po ładnym podaniu - na TAK. Rzadko gram i 2x grałem 2x Cie widziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 myślę że da rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
KluSk Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 Po ładnym podaniu - na TAK. Rzadko gram i 2x grałem 2x Cie widziałem heh az tak sie rzucam w oczy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 1. Schludne podanie 2. Osoba należąca do dinozaUróF 3. Nie było skarg na forum w jego kierunku 4. Ma jako takie pojęcie o grze - wnioskuje po podaniu oczywiście 5. Jesteś idiotą 6. Tak właśnie Ty! 7. Jeśli nie zrozumiałeś punktu 6 patrz punkt 5 Generalnie na tak a z pkt od 5-7 to dla śmiechu oczywiście i bez urazy bo to do wszystkich którzy to przeczytali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 przede wszystkim niech sie wypowiedza gracze TF2 - traktory, Fassadiny, aft3ry, atomy i forcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Generalnie TF to nie CS, że trzeba non stop jakiegoś admina żeby wywalił czitera czy jakiegoś dzieciaka. Inna specyfika gry. Tutaj bardziej przydaje się do odpalenia scramble(to chyba główna funkcja admina poza sprawami konfiguracyjnymi serwera z jaką się spotkałem) czy vota na zmianę mapy(to już w przypadku dy serwer jest ustawiony gdy mapa trwa dopóki runda się nie skończy). Jeśli Klusk gra na wiejskiej, zna graczy i wie kiedy teamy wymagają przemieszania to dla mnie może być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KluSk Posted December 17, 2011 Author Report Share Posted December 17, 2011 sadze ze jeszcze moze sie admin przydawac do uciszania / karania przeklinajacych i hejtujacych graczy ;D albo nie wiem wymyslania jakis nowych konkursow, moze pomyslow na rozreklamowanie servera czy czegos takiego przynajmniej tak to bym widzial nie mowiac oczywiscie o scramblach, votach i reprezentowaniu poziomu na servie tak czy inaczej czekam na ocene i mam nadzieje pozytywne rozpatrzenie mojego podania :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 za Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 ja jestem jak najbardziej za tym aby dac szanse btw. kurwa, dmg na chuj ty sie wypowiadasz w tematach , ktore ciebie dotyczą jak berixa warszawa. Ciesze sie z Twojej aktywnosci, ale juz Ci mowilem co mysle o wcinaniu nosa poza granice rozsądku... to zwyczajnie irytuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Ursek, mam wrazenie, ze to wlasnie Ty stajesz sie od jakiego czasu trolem, pomimo tego, ze sam zaczales gadke o wystrzeganiu sie przed takim zachowaniem. Ostatnio sie tylko czepiasz. Co do tematu, mysle, ze mozna dac mu szanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 uciszania / karania przeklinajacych i hejtujacych graczy dobrze że nie gram w tych godzinach co ty. A co do scramble to słabo dziła ten plugin (nie wiem czy wogole jest) jak na razie to na serwerze fajnie się statsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KluSk Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 no to jak to bedzie z moja kandydatura :>? przechodze / odpadam :>? bo tak w sumie czekam i czekam... ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 A może czekają na to co ja powiem? Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 hmmm myślę że nikt nie ma nic przeciwko więc steamid na pw i dodam admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 tajesz sie od jakiego czasu trolem trolololo ! a co do tematu finalizujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Admin dodany na okres próbny 2 tygodnie jeśli zostanie zaliczony składki będą naliczane od 2 Stycznie 2012 roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts