Scar Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 wyrwałem dziś bana na fy_pool_day_new raz bez ss dwa na zawsze. otóż grałem sobie jak kazdy na gg i w pewnej chwili jakiś ns krzyczy że banuj Scara no i nim zdążyłem się cokolwiek odezwać - bach- ban. i co teraz bez ss admin daje perma i nawet wyjaśnić nie da? to było bardzo przykre że panowie znają się najlepiej i nawet nie sprawdzą czy ktoś coś ma tlyko permy walą no i co mam zrobić? ssów nie zrobił, eprma wsadził nie wiem mi skzoda by było steama tracić na wh, poza tym to żadna frajda z takiej gry. mogę prosić o wyjaśnienie? z góry dziękuje, Edit: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin somelier [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Reason: 'Wallhack' [AMXBANS] Length: 'permanentnie' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:28915589' [AMXBANS] Your IP: '80.48. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Zamieszczam link do demka mapy http://hltv.1shot1kill.eu/srv8241/WCH-1112181915-fy_new_pool_day.dem.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scar Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 nie no brawo widze że pan admin na podstawie demka wszystko wie. gratuluje braku skill'a trudno, nie bedę się kłócił o głupotę. mam azera mogę grac na włączonym jak tak bardzo wam przeszkadza że ktoś coś potrafi. nie wiem co ty tam zauważyłeś ja widzę normalną grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Nie wiem co ja pacze, ale nie widzę opinii żadnego admina, jest tylko link do oglądnięcia demka także po co taka spinka? Jak jakiś admin z 4funa nie oglądnie to jak opanuje gastro to oglądnę i w razie czego postaram się o obiektywną opinie bo co by nie było to jest strasznie dużo adminów i nie każdy niestety wykonuje swoje obowiązki z głową tylko chce być sobie adminkiem i zalać kogoś betonem, bo jest w modzie(oczywiście nie mówię o tej sytuacji, może gościu jest odpalony) pozdrawiam siemanko [ Dodano: 2011-12-18, 23:25 ] Oglądałem to demko, nie jestem do końca pewien ale wydaje mi się że chwilowo bez ub. Fajne masz info, czasami troszkę widać że nie możesz się powstrzymać. Ale poczekajmy co powie somelier. Najbardziej podobała mi się akcja jak zabiłeś gościa który kucał za rogiem na respie :-D [ Dodano: 2011-12-18, 23:28 ] nie no brawo widze że pan admin na podstawie demka wszystko wie. gratuluje braku skill'a Znasz jeszcze jakiś sposób dzięki któremu możemy wysnuć jeszcze wnioski? Dane słowo jest nic nie warte w tych czasach. Poza tym chyba trzeba coś wiedzieć o tej grze, a nie być tylko pr0 WyMiAtAcZeM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scar Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 Nie wiem co ja pacze, ale nie widzę opinii żadnego admina, jest tylko link do oglądnięcia demka także po co taka spinka? Jak jakiś admin z 4funa nie oglądnie to jak opanuje gastro to oglądnę i w razie czego postaram się o obiektywną opinie bo co by nie było to jest strasznie dużo adminów i nie każdy niestety wykonuje swoje obowiązki z głową tylko chce być sobie adminkiem i zalać kogoś betonem, bo jest w modzie(oczywiście nie mówię o tej sytuacji, może gościu jest odpalony)pozdrawiam siemanko [ Dodano: 2011-12-18, 23:25 ] Oglądałem to demko, nie jestem do końca pewien ale wydaje mi się że chwilowo bez ub. Fajne masz info, czasami troszkę widać że nie możesz się powstrzymać. Ale poczekajmy co powie somelier. Najbardziej podobała mi się akcja jak zabiłeś gościa który kucał za rogiem na respie :-D [ Dodano: 2011-12-18, 23:28 ] nie no brawo widze że pan admin na podstawie demka wszystko wie. gratuluje braku skill'a Znasz jeszcze jakiś sposób dzięki któremu możemy wysnuć jeszcze wnioski? Dane słowo jest nic nie warte w tych czasach. Poza tym chyba trzeba coś wiedzieć o tej grze, a nie być tylko pr0 WyMiAtAcZeM. oczywiście jakbyś nie zauważył wyżej skoro któremuś z adminów nie spodobało się moje jak to określiłeś "pro wymiatanie" zaproponowałem azerusa. myślę że to by wystarczyło, w sumie to grywam na tym serwie czasem i pierwszy raz zdarzyło mi się by ktoś miał wątpliwości co do mojego czystego grania. jak adminowi się nie podoba to zapraszam, odpalę azera to wszak nic nie kosztuje i bedę mógł w każdej chwili komuś raport wstawić:] a jeśli nie pasuje no cóż innego sposobu na udowodnienie swojego przejrzystego grania nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Nie wiem czy do konca zrozumiales moja wypowiedz. Poza tym rozpatrujemy gre na pooldayu, wiec nie pitol ze mozesz grac na azerusie, skoro byles odpalony to i tak pozostaniesz w betonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scar Posted December 19, 2011 Author Report Share Posted December 19, 2011 no dobrze młodzi to czekam na werdykt w takim razie:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Nic nadzwyczajnego na tym demie nie widziałem, jednak nie ogladalem do konca. No ale Twoj drugi post daje wiele do myslenia, bo nikt nie ocenil nawet Twojej gry, a juz najechales na nas, ze jestesmy niekompetentni stwierdzajac, ze jestes winny na podstawie dema i zaczales sie tlumaczyc. Nie wiem, niech ktos jeszcze sie wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scar Posted December 19, 2011 Author Report Share Posted December 19, 2011 oczywiście baton spójrz na temat. po pierwsze myślałem ze dostałem bana bez ss bez dema, po drugie uważam że jak ktoś ma steam'a to nie czituje( wiem zdarzają się tacy ludzie). po czwarte mam swoje lata nie jestem jakimś dzieciakiem który przyszedł się tu pośmiać z kogoś. Administracji wytknąłem brak ss. co do drugiego postu tak nadal byłem rozzłoszczony potraktowaniem mojej osoby, poza tym szczerze mówiąc widząc link stwierdziłem że mnr wstawił po to by mi pokazać że na podstawie tego co tam jest wsadza mi perma. szczerze mówiąc nie widziałem tam niczego nadzwyczajnego ale jak ktoś chce się czegoś dopatrzeć to znajdzie, jak to się mówiło za PRL- Jest człowiek znajdzie się paragraf. co do interpretacji dem. nie jednemu graczowi jak sie chce to znajdzie się takie momenty że wygląda to podejrzanie, zależy od tego kto jak dobrze gra. nie jestem jakimś tam mistrzem pro czy coś tam ale kilka lat ładnych już przesiedziałem nad ta gierką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Scar, ja przesiedziałem 6 lat tak po kawałeczku ^^ Mi się wydaje (patrząc po demku) ,że gracz CLEAN - powiedzmy sobie szczerze ? - Nie przyszło Wam farcić lub mieć wyczucie ? Jak dla mnie powinien być UB. Gdy obejrzałem tą akcję z respem na początku z włączonym hudem założonymi słuchawkami itd itd... wczułem się tak bardziej w Twoją grę i chciałem tam strzelić ale wyżej ,a Ty trafiłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ja w sumie widziałem 2 dziwne akcje, i tak patrząc na to teraz, jest to w końcu poolday z modem gungame, trudno coś głębszego wyczuć, dajcie chłopakowi UB jak haxuje to i tak mu się noga poślizgnie. Miłej gry [ Dodano: 2011-12-19, 20:21 ] co do interpretacji dem. nie jednemu graczowi jak sie chce to znajdzie się takie momenty że wygląda to podejrzanie, No tu Ci się jeszcze należą przeprosiny bo oglądając Twoje demko wczoraj byłem lekko cyknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 I tak nikt więcej nie sprawdzi tego demo ,a Ci co sprawdzili wypowiedzieli się pozytywnie dla gracza. Otrzymujesz UB z rąk mych. Zapraszam do gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ciekawiła by mnie opinia banującego np. na jakiej podstawie wsadził tego bana. Większość ludzi jest leniwa i nie wchodzi na forum prosząc o wyjaśnienie, tylko gra na innych serwerach, a potem płacz polaczku że ludzi mało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Niewiem czy ktoś to napisał czy coś wczesniej bo przeleciałem po łebkach ale dla czego kurwa nie robicie ss jak ktoś nie ma maksymalnie perfidnego aima tylko wpierdalacie permy i trzeba potem się głowić nad demkiem do kurwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 fest ciule, jebnij im Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 haja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Ja tam za każdym razem staram się robić ssy No chyba,że EWIDENTNIE widać ,że gra na czitach ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 moim zdaniem nie ma, ze ewidentnie widac, bo kazdemu moze sie pomylic. ja zawsze robilem ss bez wzgledu na to czy steam czy ns, czy widac w chuj czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 No nie wiem czy robienie ssów jest wskazane gdy graczowi rusza się celownik jak starej babie cycki i tylko same głowy strzela tudzież bije przez ściany zawsze akurat wtedy gdy jego przeciwnik przechodzi za nią Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 A coś Ci zaszkodzi jak zrobisz screena? Bo pewnie demek Ci się potem nie chce oglądać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 tak zaszkodzi jak ci gościu zjebie z serwera i potem kurwa szukaj id w logach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Jak by problemem było skopiowanie sobie ID przed rozpoczęciem robienia screenów, jak spierdoli, kopiujesz ID i zalewasz. Wystarczy myśleć w przód... fap fap fap Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 uważaj bo ci sie fapiarka skopci ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 pierdolenie o ptokach. nie ma opcji " ja wiem. on na pewno ma" NAWET jak typ eeewidentnieeee odpalony, biega na speed, skany wali niesamowite - chuj nie ostotne - WALISZ screeny - to jest podstawa. Demko jest także mega istotne jeśli screeeny są wątpliwe i przy ostatecznym osądzeniu pomaga w chuj. Natomiast powtarzam jeszcze raz - SCREENy to podstawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 screenty to podstawa - liczy się dobra zabawa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts