Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

soccerjamy

Jaśnie Pan
 Share

Redukujemy soccerjamy  

20 members have voted

1. 1. Redukujemy soccerjamy

• do 2 map
      7
    • do 1 mapy
      6
    • zostawiamy tak jak jest
      7

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Propozycja 6 bramek wydaje się być fajna, ale i tak czuję że to będzie nie kończący się soccerowy dramat jak na 4funie.

zauważcie tylko że na koniec soccera przypadkowy gracz wybiera mapę i nie każdy ma też ochotę grać drugiego, więc nie każdy będzie wybierał po jednym soccerze następnego.

PS. normalny skasowany z listy nominacji

zauważcie tylko że na koniec soccera przypadkowy gracz wybiera mapę i nie każdy ma też ochotę grać drugiego, więc nie każdy będzie wybierał po jednym soccerze następnego.

Zauważ że jak się kończy soccer to 10 typa krzyczy jeszcze żeby wybrać soccera. A jak tak akurat nie jest to po następnej funowej ktoś wybiera soccera. Zróbcie z tego ss2 soccera bo i tak tego nie rozruszacie.

[ Dodano: 2011-12-18, 23:46 ]

Ta siatkówka fajnie wygląda, tylko ciekawie jak się sprawdzi w praktyce. Jeden soccer, jedna siatka? hmm

Zgadzam się w 100 % z VsX'em. Co wejdę to leci soccerjam ,a to przez 30 minut do nawet 2.5h. Człowiek chce wejść na serwer i się pobawić lub po prostu zagrać poćwiczyć na takich aim_map'ach. Najgorsze jest to ,że SoccerJam miał być dla zabawy wstawiony na serwer ,a sam bardzo byłem za soccerem i wgl. Ja jestem za tym aby zredukować do 2 lub 1 mapy. Jest jedna taka fajna to są trybuny tylko po jednej stronie -zapewne będziecie wiedzieli jaka oraz zwykły soccer jak będzie więcej osób. Aha jak już jesteśmy przy soccerze to czemu gdy ja mam staty np 80:4 z czego ok 30 zabić z noża to nie wybieram kolejnej mapy :/ ,a wybiera ten kto ma statystyki 0:0. Gdyby nie to ,że na tym serwerze jest naprawdę fajnie rozbudowany amx - nie ma lagów oraz gracze nie płaczą o byle co to bym tam nie grał. Najlepsze jest to ,że na serwer ten wchodzi coraz to więcej nowych osób ,którzy nie mają nic wspólnego z 4FUN. Gracze przychodzą ale nie odchodzą - no na razie większość to dzieciaki ale i z nimi można pograć ( szczególnie ,że nie grają na czitach). Tak teraz po małym namyśle surf by tam graczy odrzucił dlatego ja już nawet nie chcę myśleć ile graczy przez to byśmy stracili ,a cieszę się ,że jest osobny serwer gdzie jest nawet do 10 osób - nawet samemu jest fajnie popykać.

Co wejdę to leci soccerjam ,a to przez 30 minut do nawet 2.5h.
Człowiek chce wejść na serwer i się pobawić lub po prostu zagrać poćwiczyć na takich aim_map'ach.
Gdyby nie to ,że na tym serwerze jest naprawdę fajnie rozbudowany amx - nie ma lagów oraz gracze nie płaczą o byle co to bym tam nie grał. Najlepsze jest to ,że na serwer ten wchodzi coraz to więcej nowych osób ,którzy nie mają nic wspólnego z 4FUN.
Tak teraz po małym namyśle surf by tam graczy odrzucił dlatego ja już nawet nie chcę myśleć ile graczy przez to byśmy stracili
Gracze przychodzą ale nie odchodzą - no na razie większość to dzieciaki ale i z nimi można pograć ( szczególnie ,że nie grają na czitach).

1. Zgadzam się z Tobą w stu procentach

2. Fajnie jest sobie pyknąć na aimach i popizgać troszkę headshotów, albo biegać z pompą po mapach fy.

3. Kojarzę już parę osób które regularnie grają, a nie kojarzę i z 4FUNA, dobra sprawa.

4. JEDNO WIELKIE 'NIE' DLA SURFA NA TYM SERWERZE.

5. Dorosły się znalazł :mrgreen: , często są w Twoim wieku, tylko może troszkę mniej rozgarnięci :)

[ Dodano: 2011-12-19, 12:57 ]

A tak poza tym to za dlugie ;f

ja pierdole, całe życie coś wam nie pasuje, był soccer na 4funie grało na nim zawsze dużo osób, to oczywiście komuś tam z forum się to nie podobało i zostało wyjebane. Został stworzony nowy serwer z funowymi mapami, podkreślam z FUNOWYMI są soccery. Na soccer są zawsze ludzie i myślę że na tych mapach jest najwięcej osób, fajnie się gra jest haja, ale oczywiście znowu komuś się to nie podoba. NO JA PIERDOLE !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.