Jaśnie Pan Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Od 2 dni jak tylko wracam z uczelni na 4everze leci jebanny soccerjam, uwazam ze soccery w liczbie 4 map to jakas paranoja... nie chce takiego serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 na 4fun-ie byl soccerjam w liczbie 1 i też było Tobie/Wam za dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Redukcja do jednej mapy będzie chyba najlepsza, też ostatnio zauważyłem że ciągle te soccerjamy lecą, w końcu serwer do pykania na funowych mapach, a nie do grania w piłkę. Chcemy sobie dla rozluźnienia pogadać i postrzelać czy grać w piłkę? Won na hale leniwe polaczki :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 zostawiamy jak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 ja bym zostawił 3, wyjebał normlanego tego podstawoego a zostawił dwa małe jeden większy, akurat na tym soccerze jest się z czego pośmiać, albo zostawił tak jak jest, tylko ograniczył do 6 bramek i by było git Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Propozycja 6 bramek wydaje się być fajna, ale i tak czuję że to będzie nie kończący się soccerowy dramat jak na 4funie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Propozycja 6 bramek wydaje się być fajna, ale i tak czuję że to będzie nie kończący się soccerowy dramat jak na 4funie. zauważcie tylko że na koniec soccera przypadkowy gracz wybiera mapę i nie każdy ma też ochotę grać drugiego, więc nie każdy będzie wybierał po jednym soccerze następnego. PS. normalny skasowany z listy nominacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Można by zamiast tych 3 soccerów wrzucić jakieś inne patenty w tym stylu http://www.gamebanana.com/maps/160793 http://www.gamebanana.com/maps/142878 http://maps.cs-bg.info/maps/cs/246/ http://maps.cs-bg.info/maps/cs/243/ nie wiem czy to ten sam mod co w pierwszej mapce Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 zauważcie tylko że na koniec soccera przypadkowy gracz wybiera mapę i nie każdy ma też ochotę grać drugiego, więc nie każdy będzie wybierał po jednym soccerze następnego. Zauważ że jak się kończy soccer to 10 typa krzyczy jeszcze żeby wybrać soccera. A jak tak akurat nie jest to po następnej funowej ktoś wybiera soccera. Zróbcie z tego ss2 soccera bo i tak tego nie rozruszacie. [ Dodano: 2011-12-18, 23:46 ] Ta siatkówka fajnie wygląda, tylko ciekawie jak się sprawdzi w praktyce. Jeden soccer, jedna siatka? hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 Jeden soccer, jedna siatka trzeba poznac zasady dzialania, widziałem gdzieś jeszcze koszykówke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 bylbym za volleyballem Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 moim zdaniem możne zostać tak jak jest i trzeba brać pod uwagę że na tych mapach jest najwięcej osób i zawsze jest wesoło a chyba do chuja o to chodzi GDYBY NIE TO ZE JEST TAM SOCCER JAM TO BYM TAM NIE WCHODZIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 18, 2011 Report Share Posted December 18, 2011 tak z innej beczki ROTFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 to nawet nie stało obok tych beczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 ja tez plakalem o tego jebanego soccera !!! a teraz tam to leci non stop :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Zgadzam się w 100 % z VsX'em. Co wejdę to leci soccerjam ,a to przez 30 minut do nawet 2.5h. Człowiek chce wejść na serwer i się pobawić lub po prostu zagrać poćwiczyć na takich aim_map'ach. Najgorsze jest to ,że SoccerJam miał być dla zabawy wstawiony na serwer ,a sam bardzo byłem za soccerem i wgl. Ja jestem za tym aby zredukować do 2 lub 1 mapy. Jest jedna taka fajna to są trybuny tylko po jednej stronie -zapewne będziecie wiedzieli jaka oraz zwykły soccer jak będzie więcej osób. Aha jak już jesteśmy przy soccerze to czemu gdy ja mam staty np 80:4 z czego ok 30 zabić z noża to nie wybieram kolejnej mapy :/ ,a wybiera ten kto ma statystyki 0:0. Gdyby nie to ,że na tym serwerze jest naprawdę fajnie rozbudowany amx - nie ma lagów oraz gracze nie płaczą o byle co to bym tam nie grał. Najlepsze jest to ,że na serwer ten wchodzi coraz to więcej nowych osób ,którzy nie mają nic wspólnego z 4FUN. Gracze przychodzą ale nie odchodzą - no na razie większość to dzieciaki ale i z nimi można pograć ( szczególnie ,że nie grają na czitach). Tak teraz po małym namyśle surf by tam graczy odrzucił dlatego ja już nawet nie chcę myśleć ile graczy przez to byśmy stracili ,a cieszę się ,że jest osobny serwer gdzie jest nawet do 10 osób - nawet samemu jest fajnie popykać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Co wejdę to leci soccerjam ,a to przez 30 minut do nawet 2.5h. Człowiek chce wejść na serwer i się pobawić lub po prostu zagrać poćwiczyć na takich aim_map'ach. Gdyby nie to ,że na tym serwerze jest naprawdę fajnie rozbudowany amx - nie ma lagów oraz gracze nie płaczą o byle co to bym tam nie grał. Najlepsze jest to ,że na serwer ten wchodzi coraz to więcej nowych osób ,którzy nie mają nic wspólnego z 4FUN. Tak teraz po małym namyśle surf by tam graczy odrzucił dlatego ja już nawet nie chcę myśleć ile graczy przez to byśmy stracili Gracze przychodzą ale nie odchodzą - no na razie większość to dzieciaki ale i z nimi można pograć ( szczególnie ,że nie grają na czitach). 1. Zgadzam się z Tobą w stu procentach 2. Fajnie jest sobie pyknąć na aimach i popizgać troszkę headshotów, albo biegać z pompą po mapach fy. 3. Kojarzę już parę osób które regularnie grają, a nie kojarzę i z 4FUNA, dobra sprawa. 4. JEDNO WIELKIE 'NIE' DLA SURFA NA TYM SERWERZE. 5. Dorosły się znalazł :mrgreen: , często są w Twoim wieku, tylko może troszkę mniej rozgarnięci [ Dodano: 2011-12-19, 12:57 ] A tak poza tym to za dlugie ;f Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 wy huje "n" licowcy !! a jak ja plakalem o soccera to popieraliscie jego ze ma byc i huj !!! huje judasze !!! wlazodupy Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ja niby popierałem soccera że ma być? ANTY-SOCCER I SURF. I ciąg mi pałe Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 siatkowke ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 a ty jestes nowy nou nejm to nie wiesz ocb mongole Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 [scroll]JUVE [/scroll] king Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 dojebał haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 ja pierdole, całe życie coś wam nie pasuje, był soccer na 4funie grało na nim zawsze dużo osób, to oczywiście komuś tam z forum się to nie podobało i zostało wyjebane. Został stworzony nowy serwer z funowymi mapami, podkreślam z FUNOWYMI są soccery. Na soccer są zawsze ludzie i myślę że na tych mapach jest najwięcej osób, fajnie się gra jest haja, ale oczywiście znowu komuś się to nie podoba. NO JA PIERDOLE !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 SYF się zaczyna robić z tej Wiejskiej Chaty bo każdy kto może to by coś chciał zmienić... a GDZIE KUCHAREK 6..... chyba nadchodzi czas na za klimatyzowanie się na innych serwerach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts