Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Volleyball MoD

Recommended Posts

opisex.png

Volleyball MoD to nic innego jak siatkówka, gra polega na odbijaniu piłki głową przez siatkę niczym gra z Pikatchu ,gdzie odbijało się przez siatkę pokebol.

installh.png

PLIK VolleyBall.cfg wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/configs

PLIK VolleyBall.txt wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/data/langs

PLIK VolleyBallMod.amxx wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/plugins

PLIK VolleyBallMod.sma wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/scripting

PLIK vb_insula wrzucamy do folderu cstrike

FOLDER Models wrzucamy do cstrike

FOLDER Maps wrzucamy do cstrike

Folder Sounds wrzucamy do cstrike

Do plugins.ini ,który znajduje się w cstrike/addons/amxmodx/configs dopisujemy VolleyBallMod.amxx

cvary.png

Cvary znajdują się w pliku VolleyBall.cfg tam też dokonuje się wszystkich ustawień moda.

downx.png

http://www.sendspace.com/file/mainr5

eMteK., słuchaj mogłeś do mnie napisać - umiem to zrobić :/ Adam coś ostatnio sporo w książkach.

amxmodx/configs/maps/nazwa_mapy.cfg

tam wpisujesz pluginy - przedtem zobacz inny notatnik i go skopiuj i ustaw według swojego uznania. Potem dodaj do plugins.ini tak dla ogarnięcia i dodaj przez tym średnik aby nie działał ogólnie :-?

eMteK., słuchaj mogłeś do mnie napisać - umiem to zrobić :/ Adam coś ostatnio sporo w książkach.

amxmodx/configs/maps/nazwa_mapy.cfg

tam wpisujesz pluginy - przedtem zobacz inny notatnik i go skopiuj i ustaw według swojego uznania. Potem dodaj do plugins.ini tak dla ogarnięcia i dodaj przez tym średnik aby nie działał ogólnie :-?

no raczej nie bo Adam to jakoś inaczej robi bo przed soccerjamem w plugins.ini nie ma średnika a jakbym chciał w configs/maps to bym musiał do każdej mapy osobny config robić zreszta tak na amxx.pl pisali

eMteK., na amxx pisali i na 4fun nie działało coś co z Adamem robiłem. Ten cfg w maps działa jak osobny plugins.inni te komendy tam co wpiszesz działają tylko na jednej mapie .cfg , jeżeli stworzysz plik nazwa_mapy.ini i umieścisz nim pluginy to będą działały TYLKO NA TEJ MAPIE. Spróbuj ,a nie piszesz i mnie cytujesz chociaż napisałem post wyżej.