✪ eMteK. Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Volleyball MoD to nic innego jak siatkówka, gra polega na odbijaniu piłki głową przez siatkę niczym gra z Pikatchu ,gdzie odbijało się przez siatkę pokebol. PLIK VolleyBall.cfg wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/configs PLIK VolleyBall.txt wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/data/langs PLIK VolleyBallMod.amxx wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/plugins PLIK VolleyBallMod.sma wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/scripting PLIK vb_insula wrzucamy do folderu cstrike FOLDER Models wrzucamy do cstrike FOLDER Maps wrzucamy do cstrike Folder Sounds wrzucamy do cstrike Do plugins.ini ,który znajduje się w cstrike/addons/amxmodx/configs dopisujemy VolleyBallMod.amxx Cvary znajdują się w pliku VolleyBall.cfg tam też dokonuje się wszystkich ustawień moda. http://www.sendspace.com/file/mainr5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 ło, nie grałem... mozna na 4Ever wrzucic jedna taka mapke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Z tego cow iem już jest ,bo przedwczoraj ten mod się zbugował i na każdej mapie leciało ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 20, 2011 Author Report Share Posted December 20, 2011 Z tego cow iem już jest ,bo przedwczoraj ten mod się zbugował i na każdej mapie leciało nie zbugował tylko nie wiedziałem gdzie wpisać żeby tylko włączał się na jedną mape Adam dzisiaj ma to ogarnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 eMteK., słuchaj mogłeś do mnie napisać - umiem to zrobić :/ Adam coś ostatnio sporo w książkach. amxmodx/configs/maps/nazwa_mapy.cfg tam wpisujesz pluginy - przedtem zobacz inny notatnik i go skopiuj i ustaw według swojego uznania. Potem dodaj do plugins.ini tak dla ogarnięcia i dodaj przez tym średnik aby nie działał ogólnie :-? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 20, 2011 Author Report Share Posted December 20, 2011 eMteK., słuchaj mogłeś do mnie napisać - umiem to zrobić :/ Adam coś ostatnio sporo w książkach.amxmodx/configs/maps/nazwa_mapy.cfg tam wpisujesz pluginy - przedtem zobacz inny notatnik i go skopiuj i ustaw według swojego uznania. Potem dodaj do plugins.ini tak dla ogarnięcia i dodaj przez tym średnik aby nie działał ogólnie :-? no raczej nie bo Adam to jakoś inaczej robi bo przed soccerjamem w plugins.ini nie ma średnika a jakbym chciał w configs/maps to bym musiał do każdej mapy osobny config robić zreszta tak na amxx.pl pisali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 eMteK., na amxx pisali i na 4fun nie działało coś co z Adamem robiłem. Ten cfg w maps działa jak osobny plugins.inni te komendy tam co wpiszesz działają tylko na jednej mapie .cfg , jeżeli stworzysz plik nazwa_mapy.ini i umieścisz nim pluginy to będą działały TYLKO NA TEJ MAPIE. Spróbuj ,a nie piszesz i mnie cytujesz chociaż napisałem post wyżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 kurna poziom modyfikacji banaliti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 20, 2011 Author Report Share Posted December 20, 2011 deMejdź gdybym nie próbował to bym nie pisał ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 eMteK., to powiedz jakie mapy - wpisz w notatnik - sam sprawdzę i zrobię :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts