atom Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 No i admin moim zdaniem zaliczył dzisiaj wtopę. Był vote na mapę którego wygrał de_grootkeep. Po czym Klusk (na 90% bo chyba innego admina nie było) stwierdził, że mapa mu się nie podoba i po uzgodnieniu z siestą zmienił mapę na badlandsy. Po to chyba jest vote na mapę, żeby mapę grać a nie po 3 minutach ją zmienić bo się adminowi nie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Wtopa . Na każdym serwerze bez wyjątku admin nie po to ma flagę żeby takie coś wyczyniać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 Co prawda był vote "czy zmieniamy mapę", ale ja nie zdążyłem nawet kliknąć żadnej opcji zanim mapa się zmieniła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Co prawda był vote "czy zmieniamy mapę", ale ja nie zdążyłem nawet kliknąć żadnej opcji zanim mapa się zmieniła. To zmienia postac rzeczy pisz no wszystko jak bylo a nie .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 No to dlatego to dopisałem bo przy pisaniu pierwszego posta zapomniałem napisać :oops: Mimo wszystko uważam, że mapa nie powinna być zmieniana po 2-3 minutach od rozpoczęcia bez wyraźnych skarg graczy. Zwłaszcza jeśli w vote na poprzedniej mapie większość graczy tę mapę wybrała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 siesta - wszystko jasne jedyna mapa na ktorej nie moze fragowac a co do takiego zachowania ze strony admina - wielki minus. tak się nie robi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 Ale poczekajmy aż Klusk się wypowie bo może umknęły mi te wielkie dysputy na temat "jak my wszyscy gracze obecni na serwerze bardzo nie chcemy tej mapy grać". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 na 90% jak skladasz skarge to powinienes być pewien na 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 up. dokładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 Jeśli poza Fassadinem, Virusem, Aft3rem, troyanem, 4czim i Ursek'iem nie ma innych adminów, To jestem pewien bo Klusk był jedynym adminem na serwerze. Edit: A jednak przepraszam. Adminów jest więcej których nie znałem. Więc jeśli to nie był Klusk to go przepraszam za fałszywe oskarżenia :oops: Jednak jakiś admin który był obecny na serwerze tak zrobił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 L 12/21/2011 - 16:55:04: -------- Mapchange to cp_degrootkeep --------L 12/21/2011 - 16:55:07: [adverts.smx] [Advert] Advert Path: addons/sourcemod/configs/adverts.ini L 12/21/2011 - 16:55:07: [MaxClass.smx] Loading class config for default L 12/21/2011 - 16:55:08: [gscramble.smx] HlxCe Unavailable L 12/21/2011 - 16:55:08: [gscramble.smx] GameMe Unavailavble L 12/21/2011 - 16:56:39: [basecommands.smx] "Console" changed cvar (cvar "sm_presents_enable") (value "0") L 12/21/2011 - 16:56:39: [basecommands.smx] "Console" changed cvar (cvar "goomba_enabled") (value "0") L 12/21/2011 - 16:56:39: [basecommands.smx] "Console" changed cvar (cvar "sv_alltalk") (value "0") L 12/21/2011 - 16:56:39: [basecommands.smx] "Console" changed cvar (cvar "sm_respawn_time_red") (value "10.0") L 12/21/2011 - 16:56:39: [basecommands.smx] "Console" changed cvar (cvar "sm_respawn_time_blue") (value "10.0") L 12/21/2011 - 16:57:10: [basevotes.smx] "KluSk aka Warren G.<1:1516176>1:1516176> <1:1516176>1:1516176> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 W związku z powyzszym prosze aby pozostali admini zadecydowali co zrobic z kolegą Kluskiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Od razy wydupic bo zmienil mape? bez przesady, dajciemu jeszcze szanse, bo po tym co pisal na forum chyba jest w porzadku. Jeszcze jedna szopa to wtedy mozna go wyjebac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Od razy wydupic bo zmienil mape? bez przesady, dajciemu jeszcze szanse, bo po tym co pisal na forum chyba jest w porzadku. Jeszcze jedna szopa to wtedy mozna go wyjebac. +1. I niech sam Klusk się wypowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 I niech sam Klusk się wypowie świnta racja czekamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 święta racja należy ci się koronacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siesta Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 To prawda ,niestety czlonek mojego gangu handlarzy prochami i zbieraczy kluczy na serwerach zawiodl ,wybacz mi Klusk ,ale dla wlasnego dobra nie pokazuj sie wiecej w naszych stronach. Klusk byl moja wtyczka do swiata wiejskiej-chaty ,byl moim wspolczesnym Donnim Brasco . Widac ,ze macie najlepiej wyszkolonych i przygotowanych agentow do zabezpieczania swoich dobr ,gdyby nie atom pewnie nasz plan wyniszczenia w-ch od srodka zakonczylby sie sukcesem ,brawa dla niego za czujnosc i spostrzegawczosc. A zeby jeszcze dolozyc do pieca powiem ,ze Klusk cala mape mnie leczyl i odpalal mi ubery ,ale to czy zostawicie go za to przy zyciu zalezy teraz od Was. ... A powaznie to jaki ja mam wplyw na to ,ze admin pyta mnie o zmiane mapy ? Caly czas nagonka na sieste ,a ja dobry chlopak jestem ! P.S. Kiedy idziecie na sanki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 P.S. Kiedy idziecie na sanki ? jak mi zrzucisz górę śniegu to pójdę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 A powaznie to jaki ja mam wplyw na to ,ze admin pyta mnie o zmiane mapy ?Caly czas nagonka na sieste ,a ja dobry chlopak jestem ! Już sobie wyrobiłeś markę i wszystko co złe, to teraz na ciebie będzie A tak poważniej, to zmiana mapy z dupy trochę. Atom zauważył i napisał na forum... Tutaj wszyscy się zgadzają, że map nie można zmieniać wg. własnego widzi mi się i jest dyskusja. P.S. Kiedy idziecie na sanki ? Sanek nie mam :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 A powaznie to jaki ja mam wplyw na to ,ze admin pyta mnie o zmiane mapy ?Caly czas nagonka na sieste ,a ja dobry chlopak jestem ! Już sobie wyrobiłeś markę i wszystko co złe, to teraz na ciebie będzie A tak poważniej, to zmiana mapy z dupy trochę. Atom zauważył i napisał na forum... Tutaj wszyscy się zgadzają, że map nie można zmieniać wg. własnego widzi mi się i jest dyskusja. P.S. Kiedy idziecie na sanki ? Sanek nie mam :-/ podsumowujac, gdybyś od poczatku chcial grać z NAMI, a nie przeciwko NAM... to mysle, że teraz nie musiałbyś sztucznie odpierać zarzutów i grac imbecyla tekstami " i tak Was lubie " . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts