alu Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 Twój nick: aluFART Twoje steam id: aluFART" 5637 STEAM_0:0:15203056 własne alibi: zabiłem admina i kilku innych i dostałem bana, ot co, przepraszam rekinie paczuszka: http://www.megaupload.com/?d=DMWOJYIJ to chyba wszystko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 No ja nic nie widzę, niech jeszcze dMg się wypowie bo nie będę się mu wpierdalał :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 alu, zabiłeś mnie ale to nie powód za który Cie zbanowałem. Strzelałeś w niewidoczne miejsca dla graczy. Zabijałeś przez poświatę na końcu mapy przez ,która nie widać graczy. Ale zaraz to zobaczę. Mogłem się pomylić ale patrzyłem na Ciebie i zauważyłem jak koleś rzucił granat dymny i zacząłeś w to miejsce strzelać ( normalka) - po odstępie 3-4 sek trafiłeś za pierwszym razem kolesia ,który był w miejscu nie widocznym i celownik miałes gdzie indziej niż tedy co rzucił tego granata. ------------------------------------------------- Data SS się zgadza oraz masz grafikę software czyli widzisz wszystko - nie jest to traktowane jako WH ale na wielu serwer nie można z tym grać. Tak więc przepraszam za to co powiedziałem. Jesteś 100% czysty i wybacz to co napisałem na SB - myślałem ,że nikt już nie gra na w-ch z softem ^^ Powodzenia w grze . Dostajesz UB. Zapraszam do gry . Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 I nie zrażaj się tylko wbijaj na 4evera :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alu Posted December 22, 2011 Author Report Share Posted December 22, 2011 no jasne że wbiję na 4fun i FFA, moje dwa słoneczne serwery :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 te serwery są tak słoneczne jak słoneczny patrol ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 //Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts