Purple Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Kurwa 6 map sj ? co to kurwa jest teraz w chuj jest soker a to chyba nie o to w tym przedsięwzięciu chodziło.... Kumam, że dużo ludzi to lubi ale kurwa nie 6 map Poza tym miała być siatka i chuj ni ma. Zmniejszcie ilosc tych sokerow bo jest przejebane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 j/w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 wydaje mi się, że z 90% ludzi grających na serwerze 4fun 4ever, na to nie narzeka i jest z tego zadowolona, tak więc nie ma usuwania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 ograniczenie do 2 soccerów + jedna siatków + jedna koszyków = porządek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 wydaje mi się, że z 90% ludzi grających na serwerze 4fun 4ever, na to nie narzeka i jest z tego zadowolona, tak więc nie ma usuwania i dlatego wlasnie na serwerze gra 10 osoby - tych samych osob. Nikt nowy nie wejdzie bo caly czas soccer leci. W ogole to prosilem emteka zeby sie zajal tymi soccerami wiec czemu one dalej sa na serwerze do jasnej cholery??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Generalnie problem leży po stronie 'koncertu życzeń' bo lecą ciągle z tymi samymi mapami nikt nie chce szukać.dalej nowych i do tego brak ograniczeń czasowych na dana mapę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 MnR. czasami jest tak ,że najgorszy wybiera mapę dlatego to mi się podoba. Nie gramy 10 ka_ itd :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 do tego brak ograniczeń czasowych na dana mapę ograniczenie do 2 soccerów + jedna siatków + jedna koszyków = porządek. amen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 W ogole to prosilem emteka zeby sie zajal tymi soccerami wiec czemu one dalej sa na serwerze do jasnej cholery??? zająłem się tak jak prosiłeś przecież jak to zrobiłem pisałem ci na steamie mówiłeś żeby wykasować tylko z koncertu, żeby zostały dwa i tak zrobiłem tylko jak admin wybiera mape a chce soccera i widzi ze malo osob to sam zmienia mape na mniejszego soccera a w koncercie nadal są 2 w puli... PS. żadnej koszykówki nie będzie a siatkówką miałeś ty się Adam zająć przecież ci sma podsyłałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 koszykówka to jakaś popierdolona już musi być strasznie, w życiu takiego czegoś nie widziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 m3fii, Tak samo jak dwie bramki tylko na końcach dwa kosze wielkie i tam wrzucasz piłkę ;] Liczy się mała siła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 Generalnie problem leży po stronie 'koncertu życzeń' bo lecą ciągle z tymi samymi mapami nikt nie chce szukać.dalej nowych i do tego brak ograniczeń czasowych na dana mapę Good point. Przydałoby się to vote na czas trwania mapy na sokerach bo czasami to ponad pół godziny trwa. Poza tym dobrą opcją byłoby ustawienie map tak żeby każda mogła się powtórzyć dopiero po zagraniu wielu innych map (w końcu po coś te prawie 300 map jest) tak z 20 - 30 byłoby git. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 czasami jest tak ,że najgorszy wybiera mapę hah to dlatego wybierałem mapkę [ Dodano: 2011-12-26, 08:18 ] Przydałoby się to vote na czas trwania mapy na sokerach bo czasami to ponad pół godziny trwa. Poza tym dobrą opcją byłoby ustawienie map tak żeby każda mogła się powtórzyć dopiero po zagraniu wielu innych map (w końcu po coś te prawie 300 map jest) tak z 20 - 30 byłoby git. ja socerach pyta o długość mapki, przynajmniej jak wczoraj wybrali to było ale czy działało nie wiem bo wyszedłem przez to gówno. co do powtarzania mapek elegancki pomysł, aby raz na kilkadziesiąt map można było wybrać inną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 już zostały tylko 2 soccery i można zagrać jednego na 10 map więc już nie płakać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Generalnie problem leży po stronie 'koncertu życzeń A jak misiu kolorowy wyobrażasz sobie nominowanie takich map do normalnego głosowania, wtedy to dopiero by było granie tych samych map (prostych w nominowaniu) koncert życzeń jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 a tak że można wyłączyć niminacje map i automatycznie losuje mapy do votowania ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Odpierdolić się od koncertu życzeń. siemanko [ Dodano: 2011-12-26, 13:09 ] + kondzio ma racje, przejebane są te sokery, zgadnijcie co w tej jest grane? ;f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 są 2 soccery które można zagrać w ciągu 10 map nic więcej z soccerami nei będzie robione jak nie lubicie grać soccerów to gdy jest ta mapa możecie grać na zwykłym 4funie... Zawsze jest temat o soccerach i zawsze pisany przez te same osoby kurwa przecież nikt wam ni karze grać nie chcieliście soccera na zwykłym 4funie to tam go nie ma więc jak komuś przeszkadza na 4everze to niech gra na 4funie a nie... specjalnie został zrobiony 4fun 4ever żeby były tam wszelakie mapy jak jest 20 map na kosy to kurwa nie płaczemy więc skończcie już się użalać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 jest 20 map na kosy to kurwa nie płaczemy więc skończcie już się użalać I raz graliśmy 15 map ,bo przez 15 map byłem cały czas pierwszy ,a nie było okazji na najgorszego heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 mapy na kosy są okej, na sokerze wkurwia tylko ja każdy się napina bo krzywo piłkę podam czy coś jebane hejty i piłkarze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 mapy na kosy są okej, na sokerze wkurwia tylko ja każdy się napina bo krzywo piłkę podam czy coś jebane hejty i piłkarze... haha, bo chujowy jesteś "kuuuuuźwa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 mapy na kosy są okej, na sokerze wkurwia tylko ja każdy się napina bo krzywo piłkę podam czy coś jebane hejty i piłkarze... jak się tu nie wkurwiać jak wejdzie jakiś buc do którego mówi się nie strzelaj bo piłka się nie pali to i tak kurwa robi po swojemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 ale mi nie chodzi o strzelanie bramek, o fakt że jak się źle poda to od razu "kurwa jak zjebał" itp... widziałem jak dla buca daleś bana za to że nagminnie napierniczał niepalącą się piłką w bramkę i mnie to wkurwiało. poza tym można dodać mapki 35HP a 1 hp można kilka wywalić bo troche sporo ich xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 widziałem jak dla buca daleś bana za to że nagminnie napierniczał niepalącą się piłką w bramkę pierw dostał kicka na upomnienie nie poskutkowało to dostał na 5 minut... straszne... i pomyśl teraz że przez takiego buca mapa trwa 30 minut dłużej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 widziałem jak dla buca daleś bana za to że nagminnie napierniczał niepalącą się piłką w bramkę i pomyśl teraz że przez takiego buca mapa trwa 30 minut dłużej... ja tam lubie soccera, ale jak musisz zabić milion przeciwników z kosy zanim podasz, to też nie trwa krócej ta mapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts