Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

HS MOD

FirebladeR
 Share

Recommended Posts

Po rozmowach z pewnymi ludźmi na serwerze stwierdziliśmy, że HS MOD jest dość dobrą opcją. Nie każdy jednak jest tego zwolennikiem, więc może dobrym rozwiązaniem byłby plugin pytający na początku mapy, czy HS MOD ma być, że tak powiem w użyciu. (OFC. nie dotyczy map awp, scout)

Tyle.

Po 1. Ludzie tam grający ZAWSZE aby informacja znikła nacisną 1

Po 2. Sam naciskam cały czas 1 ,bo ZAWSZE wyskakuje na początku mapy czas trwania mapy (5minut)

Po 3. Chujowy pomysł, mi się bardzo nie podoba. Ten plugin czasami buguje i za chuja nie trafisz żadnej głowy. W moim przypadku tak jest.

Po 4. Nie wiem z kim to ustalałeś ...

Po 5. pkt 1,2,3,4

Po 6. pkt 1,2,3,4,5

Po 7. [...] Po o-o

Po 3. Chujowy pomysł, mi się bardzo nie podoba. Ten plugin czasami buguje i za chuja nie trafisz żadnej głowy. W moim przypadku tak jest.

Grałem na wielu serwerach z tym modem i nie miałem tego problemu. Musi to więc być kwestia indywidualna.

Po 4. Nie wiem z kim to ustalałeś ...

Czy ja napisałem, że z kimś to ustalałem?

Nie chcecie to nie, trzeba czasami wyjść z inicjatywą, żeby nie zapaść w monotonie.

tak jak już gadaliśmy na serwerze z ememerem i graczami hs mod zostanie wgrany na jakieś 2 mapki aimowe i nie będzie automatycznie włączany tylko na początku będzie głosowanie z 230 map jak 2 beda z hs'modem nic sie nie stanie, a nikt wam tych map wybierać nie będzie kazał?