Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

zap = kat czyli unban

zap
 Share

Recommended Posts

Generalnie koledzy HIFI powinni mieć bana dalej przytoczę pewne wpisy

To gdzieś wyskrobał dago

Zawsze zastanawia mnie jakim trzeba być kurwa słabym botem żeby na publikach grać z vt , jebane publiczne hajty za dychę !

ale generalnie rozchodzi mi się o to

info na vt to tez czitowanie? Xd
tak. juz to przerabialismy.

Link do cytatu

Jest to bardzo widoczne w ich grze gdyż za chuj mnie nie mogli uslyszec 10 razy na mapach kiedy sie skradalem lub okopałem a te chuje za każdym razem wiedzieli dokładnie tylko dla tego że jeden jest w terro a 2 w ct

Sprawa do rozpatrzenia ;*

Generalnie koledzy HIFI powinni mieć bana dalej przytoczę pewne wpisy

To gdzieś wyskrobał dago

Zawsze zastanawia mnie jakim trzeba być kurwa słabym botem żeby na publikach grać z vt , jebane publiczne hajty za dychę !

ale generalnie rozchodzi mi się o to

info na vt to tez czitowanie? Xd
tak. juz to przerabialismy.

Link do cytatu

Jest to bardzo widoczne w ich grze gdyż za chuj mnie nie mogli uslyszec 10 razy na mapach kiedy sie skradalem lub okopałem a te chuje za każdym razem wiedzieli dokładnie tylko dla tego że jeden jest w terro a 2 w ct

Sprawa do rozpatrzenia ;*

Kurwa +100000000000000*100

To mój tekst z profilu ze STEAM ,który cytuje jak gra kilka osób klanowo. Pieprzone smarki, perm dla całej zasranej brygady. Co mapę ich 4 jest w top 4 w CT - info z dupska.

bo kurwa jestes jebanym gownem czlowieku wyjdz z publika i pograj cos lepszego a nie banujesz ludzi chca sobie pograc 4fun

Dziekuje , gównem to jestes Ty , pro hejterze z esl'a 8-) .. Siadles na kabel i cwaniaczycie , jest wiele wiecej innych "publikow" .. ChceCIE nam udowodnic , ze jestes pro debilami ? prosze bardzo

beka wyjebane mam w wasz server wrzuciłem by pokazać że jestem czysty i jesteście po prostu gównami a widzę że nie masz zasad i nie odbanujesz. Chętnie bym wszedł i znów cie zbił do płaczu.

z kumplami przez vt mozesz swoja matke bic . wykurwiaj

zap, a w profili na ESL świeci czerwonymi kolorami :-> - grasz na funmapach ośle, a ciskasz nam tu od graczy ffa ;] W AWP też widzę ostro 6 meczy wygranych na 15 przegranych. Niestety u mnie podobnie ,bo jak każdy Tu wie ja grałem chyba na 6 steam'ach :) Więc na mojego ESL'a nie patrz. Oczywiście jak tylko przyjmą mnie do jakiejś ligi (Ostatnio wysłałem podanie ) to wyzwę Ciebie :roll:

EDIT#1

Po drugie,po chuj grasz publik skoro grasz cos lepszego!

Właśnie !. Wchodzicie klanowo jakbyście chcieli się popisać ,że tacy dobrzy. Prawda taka ,że jesteście "jebanymi publicznymi hajtami, za dychę". My gramy tam 4FUN czasami specjalnie dajemy taką karę (np podpalenie) aby cały team spłonął.

zap, a w profili na ESL świeci czerwonymi kolorami :-> - grasz na funmapach ośle, a ciskasz nam tu od graczy ffa ;] W AWP też widzę ostro 6 meczy wygranych na 15 przegranych. Niestety u mnie podobnie ,bo jak każdy Tu wie ja grałem chyba na 6 steam'ach :) Więc na mojego ESL'a nie patrz. Oczywiście jak tylko przyjmą mnie do jakiejś ligi (Ostatnio wysłałem podanie ) to wyzwę Ciebie :roll:

EDIT#1

Po drugie,po chuj grasz publik skoro grasz cos lepszego!

Właśnie !. Wchodzicie klanowo jakbyście chcieli się popisać ,że tacy dobrzy. Prawda taka ,że jesteście "jebanymi publicznymi hajtami, za dychę". My gramy tam 4FUN czasami specjalnie dajemy taką karę (np podpalenie) aby cały team spłonął.

Zobacz date tych spotkań kiedy były grane...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.