zap Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 http://pokazywarka.pl/osacyt/ Jak widać na ss'ach jestem czysty jak majtki mojej starej po sraniu. steam id: 0:1:46370649 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Nieźle dużo FPSów Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Fps plugin zmniejsza od ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 lescze kozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Generalnie koledzy HIFI powinni mieć bana dalej przytoczę pewne wpisy To gdzieś wyskrobał dago Zawsze zastanawia mnie jakim trzeba być kurwa słabym botem żeby na publikach grać z vt , jebane publiczne hajty za dychę ! ale generalnie rozchodzi mi się o to info na vt to tez czitowanie? Xdtak. juz to przerabialismy. Link do cytatu Jest to bardzo widoczne w ich grze gdyż za chuj mnie nie mogli uslyszec 10 razy na mapach kiedy sie skradalem lub okopałem a te chuje za każdym razem wiedzieli dokładnie tylko dla tego że jeden jest w terro a 2 w ct Sprawa do rozpatrzenia ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Ja Ci dalem tego bana bo wiedziales gdzie to jest .. I Leszczem nikt tuta nie jest , kapisz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Generalnie koledzy HIFI powinni mieć bana dalej przytoczę pewne wpisy To gdzieś wyskrobał dago Zawsze zastanawia mnie jakim trzeba być kurwa słabym botem żeby na publikach grać z vt , jebane publiczne hajty za dychę ! ale generalnie rozchodzi mi się o to info na vt to tez czitowanie? Xdtak. juz to przerabialismy. Link do cytatu Jest to bardzo widoczne w ich grze gdyż za chuj mnie nie mogli uslyszec 10 razy na mapach kiedy sie skradalem lub okopałem a te chuje za każdym razem wiedzieli dokładnie tylko dla tego że jeden jest w terro a 2 w ct Sprawa do rozpatrzenia ;* Kurwa +100000000000000*100 Zawsze zastanawia mnie jakim trzeba być kurwa słabym botem żeby na publikach grać z vt , jebane publiczne hajty za dychę ! To mój tekst z profilu ze STEAM ,który cytuje jak gra kilka osób klanowo. Pieprzone smarki, perm dla całej zasranej brygady. Co mapę ich 4 jest w top 4 w CT - info z dupska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 http://pokazywarka.pl/osacyt/Jak widać na ss'ach jestem czysty jak majtki mojej starej po sraniu. steam id: 0:1:46370649 Od oceny czy ss czyste sa admini nie ty smarku. Tym bardziej ze tu sie zaczyna o co innego rozchodzic. Jesli jest tak jak MnR pisze,to ja jestem za pozostawieniem bana cwaniakowi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zap Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 http://www.esl.eu/pl/#/pl/team/6310952/ Wyzwij bo aż żal się mi was robi .... Nie wiesz z kim piszesz a kurwa kłapiesz tym dziobem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 http://www.esl.eu/pl/#/pl/team/6310952/Wyzwij bo aż żal się mi was robi .... Nie wiesz z kim piszesz a kurwa kłapiesz tym dziobem... jak na razie pisze z idiotą , mam racje ? wirtualny napinacz , dziecko 12 letnie . eot Link to comment Share on other sites More sharing options...
espress Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 wy nie rozumiecie boby ze po prostu jestescie zwyklymi gownami z ffa i jak ktos was bije to dla was jest odpalony ? ja pierdole Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 wy nie rozumiecie boby ze po prostu jestescie zwyklymi bobami z ffa i jak ktos was bije to dla was jest odpalony ? ja pierdole Zap , zaprosiłes już kumpli dziękujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
espress Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 bo kurwa jestes jebanym gownem czlowieku wyjdz z publika i pograj cos lepszego a nie banujesz ludzi chca sobie pograc 4fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 bo kurwa jestes jebanym gownem czlowieku wyjdz z publika i pograj cos lepszego a nie banujesz ludzi chca sobie pograc 4fun Dziekuje , gównem to jestes Ty , pro hejterze z esl'a 8-) .. Siadles na kabel i cwaniaczycie , jest wiele wiecej innych "publikow" .. ChceCIE nam udowodnic , ze jestes pro debilami ? prosze bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zap Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 beka wyjebane mam w wasz server wrzuciłem by pokazać że jestem czysty i jesteście po prostu gównami a widzę że nie masz zasad i nie odbanujesz. Chętnie bym wszedł i znów cie zbił do płaczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 beka wyjebane mam w wasz server wrzuciłem by pokazać że jestem czysty i jesteście po prostu gównami a widzę że nie masz zasad i nie odbanujesz. Chętnie bym wszedł i znów cie zbił do płaczu. z kumplami przez vt mozesz swoja matke bic . wykurwiaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
zap Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 ahhahah udowodnisz że na vt siedziałem leszczu ? beka idz tam pograj 3 lata na wiejskiech chacie i się dziw że jesteś gównem hahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 bo kurwa jestes jebanym gownem czlowieku wyjdz z publika i pograj cos lepszego a nie banujesz ludzi chca sobie pograc 4fun Po pierwsze, jest jebanym gownem czy czlowiekiem? Po drugie,po chuj grasz publik skoro grasz cos lepszego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 zap, a w profili na ESL świeci czerwonymi kolorami :-> - grasz na funmapach ośle, a ciskasz nam tu od graczy ffa ;] W AWP też widzę ostro 6 meczy wygranych na 15 przegranych. Niestety u mnie podobnie ,bo jak każdy Tu wie ja grałem chyba na 6 steam'ach Więc na mojego ESL'a nie patrz. Oczywiście jak tylko przyjmą mnie do jakiejś ligi (Ostatnio wysłałem podanie ) to wyzwę Ciebie :roll: EDIT#1 Po drugie,po chuj grasz publik skoro grasz cos lepszego! Właśnie !. Wchodzicie klanowo jakbyście chcieli się popisać ,że tacy dobrzy. Prawda taka ,że jesteście "jebanymi publicznymi hajtami, za dychę". My gramy tam 4FUN czasami specjalnie dajemy taką karę (np podpalenie) aby cały team spłonął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
espress Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 gramy bo mamy z was beke gowna banujace za clear screeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Świeci 29 levelem na eslu xoxoxo Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 espress, gówna to Wy możecie mieć zaraz przy nickach. EDIT#1 MnR, po rusku śmiech to "xaxaxaxaxa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 właśnie są zasady i dlatego unbana nie dostaniesz pro eslowy chuju ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 gramy bo mamy z was beke gowna banujace za clear screeny beke to teraz mamy z Ciebie barania nie moge , kablowy napinacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zap Posted December 29, 2011 Author Report Share Posted December 29, 2011 zap, a w profili na ESL świeci czerwonymi kolorami :-> - grasz na funmapach ośle, a ciskasz nam tu od graczy ffa ;] W AWP też widzę ostro 6 meczy wygranych na 15 przegranych. Niestety u mnie podobnie ,bo jak każdy Tu wie ja grałem chyba na 6 steam'ach Więc na mojego ESL'a nie patrz. Oczywiście jak tylko przyjmą mnie do jakiejś ligi (Ostatnio wysłałem podanie ) to wyzwę Ciebie :roll:EDIT#1 Po drugie,po chuj grasz publik skoro grasz cos lepszego! Właśnie !. Wchodzicie klanowo jakbyście chcieli się popisać ,że tacy dobrzy. Prawda taka ,że jesteście "jebanymi publicznymi hajtami, za dychę". My gramy tam 4FUN czasami specjalnie dajemy taką karę (np podpalenie) aby cały team spłonął. Zobacz date tych spotkań kiedy były grane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts